- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #20.821
Ben beni bildiğimden beri horluyorum
eşimde alıştı artık gerçi ondada var. Birbirimize alıştık diyelim hamilelikle ilgisi olsun isterdim ama malesef değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim akintim da hep sarı - yeşil gibi ve çok fazla ama normal dedi doktor :/ Artık onlar ne derse ona inanacağız :/Kızlar bazen akıntınızın rengi değişiyor mu.simdi hafif ama dikkatle bakılırsa seçilir bi pembelik vardı.doktor bebek tekmelerinden olabilir demişti ama bilemedim.bebegim de hareket ediyor ara ara ama bugün pek hareketi fazla değil.neden olur acba
Evet bazen de sarı yeşil oluyodu ona alışmıştım ama bugünkü farklı geldi.aynen mecbur inancazBenim akintim da hep sarı - yeşil gibi ve çok fazla ama normal dedi doktor :/ Artık onlar ne derse ona inanacağız :/
Benim de bir ara köyü sarı somon rengi gibiydi öyle tanımlaya biliyorum 1haftadan beri beyaza dondu bende huzursuz olmuştum senin gibi ama geçti.ama fazla oluyor zaman zaman altimi islatmis gibiEvet bazen de sarı yeşil oluyodu ona alışmıştım ama bugünkü farklı geldi.aynen mecbur inancaz
bebeğim dönerken hissediyorum tarif ettiğin hissi canım kasılma sanmıştım ama karnım sertleşmiyor içerden içim çekilir gibi oluyor sonra da zaten hareketlerin yeri değişiyor sonra anladım ki dönüyormuşKızlar günaydınn. Bende bir kaç haftadır karnımda garip bir his oluyor. Karnımın içinde anlık saniyelik bir çekilme hissi olup geçiyor. Genelde göbek deliğimin sağında yada üst kısmında oluyor. Sanki bişey içerken itiyor yada çekiyor gibi saniyelik olduğu için tam tarif edemiyorum. Acı hissi vermiyor, anlık çekiliyor sadece :/ Başlarda rahim kasılması mı acaba diyordum ama sertlik falan olmuyor.. Günde en az 1-2 kez oluyor bu durum. Doktoruma sordum kontrolde ama onunla alakalı herahngi bir yorum yapmadı.
Canim sari-yeşil akıntı normal değil ya :/ muayene edip mi söyledi bunu? Tekrar gittiğinde sor yine bence.Benim akintim da hep sarı - yeşil gibi ve çok fazla ama normal dedi doktor :/ Artık onlar ne derse ona inanacağız :/
Canim sari-yeşil akıntı normal değil ya :/ muayene edip mi söyledi bunu? Tekrar gittiğinde sor yine bence.
Normali şeffaf veya süt beyazı, akışkan, kokusuz olanı. Fazlalasmasi hamilelikte normal progesteronla alakali.
Aaa evet somon rengi gerçekten çok iyi oldu :) bende huzursuzum nedeni olsa neyse.bebisler pek rahat durmuyo anlaşılan:)Benim de bir ara köyü sarı somon rengi gibiydi öyle tanımlaya biliyorum 1haftadan beri beyaza dondu bende huzursuz olmuştum senin gibi ama geçti.ama fazla oluyor zaman zaman altimi islatmis gibi
Akıntı yeşil değil bende arada bi hafif yeşil yapışkan geliyo o kadar.ama hamileligimin başından beri var.kasinti kızarıklık yok allah'tan olsa enfeksiyon diye düşünürdüm bendeBende öyle biliyorum sarı özellikle de yeşil zaten enfeksiyon belirtisi kızlar
Yine de sor doktoruna bildir canım benimAkıntı yeşil değil bende arada bi hafif yeşil yapışkan geliyo o kadar.ama hamileligimin başından beri var.kasinti kızarıklık yok allah'tan olsa enfeksiyon diye düşünürdüm bende
Ama kurudugunda sarı gibi oluyordu camasirimda çok huzursuz olmuştum tahlil yapmayınca ve muayene etmeyince kullanmadım fitili şuan daha az sarı bazen beyaz istersen doktoruna danış canım en doğru bilgiyi o verir.Aaa evet somon rengi gerçekten çok iyi oldu :) bende huzursuzum nedeni olsa neyse.bebisler pek rahat durmuyo anlaşılan:)
Kontrolünde bi sorayim canım teşekkür ederim :)Yine de sor doktoruna bildir canım benim
Evet canım baktı söyledi, Şu icmedigime Olabilir :/ Yoksa koku falan yok, kaşıntı vsCanim sari-yeşil akıntı normal değil ya :/ muayene edip mi söyledi bunu? Tekrar gittiğinde sor yine bence.
Normali şeffaf veya süt beyazı, akışkan, kokusuz olanı. Fazlalasmasi hamilelikte normal progesteronla alakali.