2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar bugün gidip tetanos aşısı da
Bu para kime veriliyor çözemedim gitti.. Devlette çalışan kişiler için; 16haftalık yasal izin süremizde zaten maaşımız yatmıyor mu?
doğum parası ayrı bişey canım benim eşim özel sektörde o almıştı bizim o nedenle ben talep etmedim kurumdan.ama arkadaşlar dilekçe veriyorlardı paraları ondan sonra yatıyordu diye hatırlıyorum

Mrb kızlar ben temmuz annesiyim. Bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış dün öğrendik ve doktor down sendromu belirtisi dedi. Geçen ay ikili test sonucumda biraz risk çıkınca nifty test yaptırdık ve sonuç temiz çıktı. Ama dünden beri çok üzgünüm acaba nifty sonucundaki yüzde 0.01 lik hata payı bana denk gelmiş olabilir mi diye. Bebeğinin böbreklerinde genişleme olan varmı. Doktor ne dedi öğrenmek istiyorum

Kızlar tansiyon takibi istedi doktorum 12/8 falan çıkıyor heyecanlaninca da 13/8 oluyor son zamanlarda biraz hamur işi ve tuzu kaçırdım ama genede çok korkuyorum biraz yüksek çünkü bişey olur mu

Bundan kullanan var mi kızlar daha önce ya da almayı düşünen var mı? Eki Görüntüle 2117272
Yoğun sentetik sünger kokusu var diyorlar canım Mayıs annelerinde baya konusulmustu. Almak isteyen çoğu kişi vazgeçti o yüzden. Kimisi belinden yukarı battaniye koydum aynı işi gördü filan demiş tecrübeli olanlar.

slm hamis arkadaslar .bebek hickiriklarini hissediyormusunuz artik...benim cok oluyor gecen hafta sadece geceleri hissediyordum bu hafta gunduzde hissediyorum
Hıçkırık nasıl birşey ki yaa? Ben hissetmiyorum galiba..

Yok cnim daha yeni indirdim smdi.ama tele bildirim geliuomu??
O zaman sabah bir bildirim alırsın canım.. Zaten sende günde bir kez sayfasına girersin kesin..

doğum parası ayrı bişey canım benim eşim özel sektörde o almıştı bizim o nedenle ben talep etmedim kurumdan.ama arkadaşlar dilekçe veriyorlardı paraları ondan sonra yatıyordu diye hatırlıyorum

Ya ben biraz baktım.. Hoş çok anlamadım da.. SGK lı anneler doğum izninde maaş almıyorlar.. Doğumdan sonra devlet, son üç aydaki brüt maaşlarının 2/3'ünü analık parası diye veriyormuş..

Mrb kızlar ben temmuz annesiyim. Bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış dün öğrendik ve doktor down sendromu belirtisi dedi. Geçen ay ikili test sonucumda biraz risk çıkınca nifty test yaptırdık ve sonuç temiz çıktı. Ama dünden beri çok üzgünüm acaba nifty sonucundaki yüzde 0.01 lik hata payı bana denk gelmiş olabilir mi diye. Bebeğinin böbreklerinde genişleme olan varmı. Doktor ne dedi öğrenmek istiyorum
İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız canım.. Burada bazı arkadaşlara da böbrek genişliği var dedi doktorlar.. Ama tüm doktorlar sıkma canını zamanla geçiyor demişler.. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş.. Nifty testte temiz çıkmış zaten.. Bence sende üzülme.. Başka doktora da gittin mi?

Yoğun sentetik sünger kokusu var diyorlar canım Mayıs annelerinde baya konusulmustu. Almak isteyen çoğu kişi vazgeçti o yüzden. Kimisi belinden yukarı battaniye koydum aynı işi gördü filan demiş tecrübeli olanlar.
Valla bunun eğimli olmasının dışında bir fonksiyonu var mı ki? Bende aynı şeyi düşündüm, eğimli bir yatak yapıveririz diye..

Hıçkırık nasıl birşey ki yaa? Ben hissetmiyorum galiba..

O zaman sabah bir bildirim alırsın canım.. Zaten sende günde bir kez sayfasına girersin kesin..

Ya ben biraz baktım.. Hoş çok anlamadım da.. SGK lı anneler doğum izninde maaş almıyorlar.. Doğumdan sonra devlet, son üç aydaki brüt maaşlarının 2/3'ünü analık parası diye veriyormuş..

İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız canım.. Burada bazı arkadaşlara da böbrek genişliği var dedi doktorlar.. Ama tüm doktorlar sıkma canını zamanla geçiyor demişler.. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş.. Nifty testte temiz çıkmış zaten.. Bence sende üzülme.. Başka doktora da gittin mi?

Valla bunun eğimli olmasının dışında bir fonksiyonu var mı ki? Bende aynı şeyi düşündüm, eğimli bir yatak yapıveririz diye..

Aynen girerim canim

Ben de dusunuyorum ama kiraz cekirdekli olanda olumsuz yorumlar okudum bosluk kalıyor veya sicakligini ayarlayp ayarlamadigimzdan emin olamiyoruz veya ayak kismi cok yukarda, cok kimyasal kokusu var cikmiyor gibi.sungerinin sertligini merak ediyorum aslinda cok yumusak veya cok sert midir sungerde yatirmak dogru mu.bakalim zamanla karar vercem sanirim:)

Kızlaaar çatlatlıklar için Hindistan cevizi yağı diyorlar var bilen yada kullanan

Ben kullaniyorum.lierac da aldim bebe yagi da aklima hangisi eserse onu kullaniyorm ama her gun degl.en cok hindistan cevizi yagini kullaniyorm ama kati sekilde.cok hos bi kokusu var suruncede nemli birakiyor bi sure.lierac oyle nemli hissi vermiyor mesela.henuz karnimda catlak yok insaallah da olmaz.ama kalcamda olmus cok sasrdm bakmiyordum oralara hic

Benim de sünger pek içime sinmedi
Ben de dusunuyorum ama kiraz cekirdekli olanda olumsuz yorumlar okudum bosluk kalıyor veya sicakligini ayarlayp ayarlamadigimzdan emin olamiyoruz veya ayak kismi cok yukarda, cok kimyasal kokusu var cikmiyor gibi.sungerinin sertligini merak ediyorum aslinda cok yumusak veya cok sert midir sungerde yatirmak dogru mu.bakalim zamanla karar vercem sanirim:)

Dun ben gene acillik oldum mesela canim ishal arti kusma vardı cok fenaydim gece yarisi serum yedim ayrica nst ye bagladilar ishal bile rahmi sancilandirip erken dogumu tetikleyebiliyormus onlem amacli baktilar
Cnm okdar ozelede devletede gittim hicbiri yapmadi nebileyim bu doktorlarida anlamak zor bazen

sorma fnd_50 fnd_50 ben bugün wcye girip çıktıktan sonra kendimi baya azalmış hissedip girdim 2 yumurta kırdım tereyağna yanına da büyük dilim beynir yanınada bir bardak hazırladım yarım dilim ekmekte aldım,ödüllendireyim dedim kendimi.Ama önce bir tartılayım dedim en son yani 2 gün önce 72.5tum ki hep dikkatliyim yediklerimde(yani ben öyle zannediyorum),anam o da ne 73.6 olmuşum,nasıl ya:eek:.Ben 57 kiloydum ya,1. gebelik sonrası 62 ye geldim düşük oldu 4 ay kadar kiloyu veremedim sonra yine hamile kaldım şimdi sonuç bu biri yazmıştı hızlı kilo alıyorum diye ben de öyle.Bazılarıda aramızda 6-7 kilo almış,imreniyorum kızlar size yaaa.

Back
X