2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gecms olsun canm.sana iyi gelir mi bilmem ama burun tikanikligina fln bana iyi gelen sey tuz lambasi yatak odamda vardi ztn.gelirken annemler de kaya tuzu getirmisler butun halde buyuk baya kesilmis kare.ikisi de bas ucumda duruyor ve bi kez hafif burnum tikanr gbi oldu gecti hemen.alerjik astim da var bende havayi temizliyor mu napiyorsa artk bayadir iyiyim uyurken rahat nefes alabiliyorum cok sukur[/QUOTE
Cnm teşekkür ederim benim bütün evde o tuzlardan var bende de oglumda da alerjik astım var malesef kullanıyorum onu

Benim içim hiçbirşey almıyor. Öğlen menemen yedim toplamda 4 kaşık belki üzerine soda içtim. Aksamda ayni oluyor. Açlık sınırında yasayabilirim. 84 85 kilo arasıyım bende hamilelikte 1 kilo aldım. Öncekiler tedavi yüzünden
Nasııllll bu nasıl olabiliyor,şekerim düşüyor yemediğim an :mad:
Aynnen canim gecen hafta da aynisini yasamistim serum yemistim. Du ngece gene berbat haldeydim acile gittim eşimle serum yedim gene valla birsey yemeye icmeye korkar oldum.. 2 gun rapor aldim dinlenemye calsiiyorum..
Geçmiş olsun canım,seruma çok sinir oluyorum,korkulu rüyam hatta.Şimdiden doğumda takmamaları için pazarlık yapma derdindeyim o kadar yani.İyi yapmışsın yat dinlen,oh.:21:,sonra hafta sonu zaten iyice düzelirsin.

Benimde yeme içme programım bu ama bir eksikle. Abur cubur da ekle üstüne :halay:
ya o işi napçaz bilmiyorum gözümün önünden cipsler geçiyor.Ya zararlı,yiyince vicdanım da sızlıyor,yememek için direniyorum ama bazen yiyorum.Yaa herkes gerçekten o kadar sağlıklı beslenebiliyormu acaba.Eşim başımda her gün ceviz yedinmi fındık yedinmi,asker gibi ya.Benim canım ne ceviz ne de fındık istiyor zorla yiyiyorum:KK43:

Kızlar hepinizede çok teşekkür ederim tek tek cevap veremedim malesef bende durumlar hala kötü artık gunduzleride burundan nefes alamıyorum tamamen tıkandı günlerim sıkıntılı geçiyor insallah herkes iyidir şöyle bi geçmişe bakayım kimler neler yapmis
senin bronşitin vardı sanırsam.geçmiş olsun,doktor bir çözüm sunamadı mı peki.Bende de var kronik bronşit bende sürekli ağızdan nefes alıyorum maalesf.Ama senin daha ileri sanırım.Nefes alırken yetmiyor anca ağızdan alınca yeteri oksijeni alabiliyorum,geceleri çok zor oluyor

ya o işi napçaz bilmiyorum gözümün önünden cipsler geçiyor.Ya zararlı,yiyince vicdanım da sızlıyor,yememek için direniyorum ama bazen yiyorum.Yaa herkes gerçekten o kadar sağlıklı beslenebiliyormu acaba.Eşim başımda her gün ceviz yedinmi fındık yedinmi,asker gibi ya.Benim canım ne ceviz ne de fındık istiyor zorla yiyiyorum:KK43:
Ben saglikli beslenmiyorum malesef nefsime hic hakim olamiyorum:( dun 2 cikolata yedim bir paket ciips yedim. Bazen pizza hamburger de yiyorum. Kolada iciyorum (mide bulantima iyi geliyor gibi) az once de 2 cikolata yedm mesela. Ama ceviz de yiyorum sut yogurt peynir gunluk yiyp iciyorum kecibounuzu pekmezi yiyorm hergun 1 kasik. Oyle yani.. ama cok saglikli beslenmiyorum ben de :(

Ben kullaniyorum.lierac da aldim bebe yagi da aklima hangisi eserse onu kullaniyorm ama her gun degl.en cok hindistan cevizi yagini kullaniyorm ama kati sekilde.cok hos bi kokusu var suruncede nemli birakiyor bi sure.lierac oyle nemli hissi vermiyor mesela.henuz karnimda catlak yok insaallah da olmaz.ama kalcamda olmus cok sasrdm bakmiyordum oralara hic
Ya benim çok önceden kalma var çatlağım dolu yani ama geriliyor yine de vücut olmasın devamı bari

20180228_225838.webp
kızlar kan pıhtılaşma testi bu testmidir

Birinci canım sanırım ikinciyi yaptırmayacağım. Takipli olduğum iki doktorda gerek yok demişti. Ben sıkıntı olmasın diye yaptırdım ama çekilecek çile değil
tetanoz aşısı mi,benim doktorum da yaptırmayın dedi ama neden diye soramadım size açıkladı mi doktorunuz, bir de forumda anladığım kadarıyla yarısının doktoru yaptır yarısınınki yaptırma diyormuş,bu da kafa karışıklığı oluyor bizim icin

Nasııllll bu nasıl olabiliyor,şekerim düşüyor yemediğim an :mad:

Geçmiş olsun canım,seruma çok sinir oluyorum,korkulu rüyam hatta.Şimdiden doğumda takmamaları için pazarlık yapma derdindeyim o kadar yani.İyi yapmışsın yat dinlen,oh.:21:,sonra hafta sonu zaten iyice düzelirsin.
Sagol canim benim aslinds ben de serumu hic sevmiyorum koluna bisey takılması huylanıyorum igneden filan hic korkmam ama serum garip geliyor neyse Rabbim muhtac etmesin insaALLLAH canm bnm:)

sorma fnd_50 fnd_50 ben bugün wcye girip çıktıktan sonra kendimi baya azalmış hissedip girdim 2 yumurta kırdım tereyağna yanına da büyük dilim beynir yanınada bir bardak hazırladım yarım dilim ekmekte aldım,ödüllendireyim dedim kendimi.Ama önce bir tartılayım dedim en son yani 2 gün önce 72.5tum ki hep dikkatliyim yediklerimde(yani ben öyle zannediyorum),anam o da ne 73.6 olmuşum,nasıl ya:eek:.Ben 57 kiloydum ya,1. gebelik sonrası 62 ye geldim düşük oldu 4 ay kadar kiloyu veremedim sonra yine hamile kaldım şimdi sonuç bu biri yazmıştı hızlı kilo alıyorum diye ben de öyle.Bazılarıda aramızda 6-7 kilo almış,imreniyorum kızlar size yaaa.
Kizzzzz ayniymisiz ya. Ben de hamiellikten once hep 57 58 tim. Doktorum 6 haftalikken olan kilomu baz aldi yani 60la basladim saydi. Şuan dedigin gibi 73.600 filanim.kendime inanamiyorum ama dogumdan sonra insaALLAH verebilirim diyorum. Yoksa halimiz:skandal:senin doktorun birsey diyor mu yavas ol hizli alıyosun diye

senin bronşitin vardı sanırsam.geçmiş olsun,doktor bir çözüm sunamadı mı peki.Bende de var kronik bronşit bende sürekli ağızdan nefes alıyorum maalesf.Ama senin daha ileri sanırım.Nefes alırken yetmiyor anca ağızdan alınca yeteri oksijeni alabiliyorum,geceleri çok zor oluyor
Evet cnm hem bronşit hem sinuzit geçen sefer antibiyotik ve serumla bir haftada ancak kendime gelmiştim şimdi yine ayniyim 4 gündür günler geçmiyor resmen sanada geçmiş olsun cnm

Ben saglikli beslenmiyorum malesef nefsime hic hakim olamiyorum:KK43: dun 2 cikolata yedim bir paket ciips yedim. Bazen pizza hamburger de yiyorum. Kolada iciyorum (mide bulantima iyi geliyor gibi) az once de 2 cikolata yedm mesela. Ama ceviz de yiyorum sut yogurt peynir gunluk yiyp iciyorum kecibounuzu pekmezi yiyorm hergun 1 kasik. Oyle yani.. ama cok saglikli beslenmiyorum ben de :KK43:
Aynen bende hiç sağlıklı beslenmiyorum malesef çok vicdan azabı çekiyorum ama nefsime hakim olamıyorum hep abur cubur tatlı istiyo canim

Back
X