2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam. :KK43:
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim :dua:
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıcakla zamanında kucağına al inş.. benimde geçen haftalarda oluyprdu ama bu hafta arttı iyice.. kasılma sıklığın ne kadardı? Benimde cumartesş kontrolüm var çık stresliyim

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıcakla zamanında kucağına al inş.. benimde geçen haftalarda oluyprdu ama bu hafta arttı iyice.. kasılma sıklığın ne kadardı? Benimde cumartesş kontrolüm var çık stresliyim
Çok teşekkürler varsa sende de mutlaka söyle doktoruna. Benim sadece sırtüstü yattigim zaman oluyor 3 5 dakika arayla kasilip toplanıyor ağrısız.
Seninki nasıl?

Son düzenleme:
Çok teşekkürler varsa sende de mutlaka söyle doktoruna. Benim sadece sırtüstü yattigim zaman oluyor 3 5 dakika arayla kasilip toplanıyor ağrısız.
Seninki nasıl?
Benim süresi belli olmuyor bazen 5 dakika ama bir sonraki yarım saat sonra olabiliyor.. bazen karnımda toplanıyor bazen toplanmadan bikini bölgem semsert oluyor.. doktoruma mesajla yazdım normal dedi.. Ağrı olmuyor benimde.. huzursuzum kontrolümü bekliyorum.. doktorumda rahat biraz nst ye bağlar mı bilmiyorum.. ağrısız olduğu için elim karnımda dolaşıyorum.. :110:

reoc reoc biliyormusun annemde kesinlikle cibinlik olmalı diyordu.Hatta ben tam alarak anlayamadım niye bu kadar önemli diye ama demek gerekiyor kıdemli annelerden öğrenecek çok şey var.Teşekkür ederim.Şuan indirimde ebebekte aklında olsun.Kaçırsanda indirime yine girecektir
Rica ederim. Az önce mağazada tekrar baktık. Ürün açıklamasında dönence ve ışıklı, müzikli aparat yazıyor ama hem internetteki yorumlarda hem de görevlilerce olmadığı söyleniyor. Annenlerin aldığından çıkmış mı acaba?

ucurtma_avcisi ucurtma_avcisi akıntı bende haftalardır var. Renksiz değil de beyaz. Bu ara iki üç kere idrar tahlili yaptırdım ama sıkıntı çıkmadı. İstersen sen de yaptır. Ha bu arada peçete veya ped kullanımı enfeksiyonu arttıracağından önerilmiyor. Ben de günlük ped düşünüyordum ama onun yerine sık çamaşır değiştirmeye devam ediyorum. Kendini yorma . Ben fazla ayakta kalınca akıntı artıyor. Bir de vajinada sızı var bende. Dikkatli olalım.

ucurtma_avcisi ucurtma_avcisi akıntı bende haftalardır var. Renksiz değil de beyaz. Bu ara iki üç kere idrar tahlili yaptırdım ama sıkıntı çıkmadı. İstersen sen de yaptır. Ha bu arada peçete veya ped kullanımı enfeksiyonu arttıracağından önerilmiyor. Ben de günlük ped düşünüyordum ama onun yerine sık çamaşır değiştirmeye devam ediyorum. Kendini yorma . Ben fazla ayakta kalınca akıntı artıyor. Bir de vajinada sızı var bende. Dikkatli olalım.
Benimki tamamen renksizdi canim dokundugumda hafif yapıs yapısti afedersin. Belkide normal vajinal bir akintidir ama biraz fazla gelmis akintiya göre.. yaklasik 5-6 saat once farkettim, tekrar etmedi. Ama esimle disarda biraz gezdik falan, eve gelince lavaboda farkettim ayakta bi sure gezdigim icin midir bilmem. doktoruma yazdim henüz görmedi o da. Isallah onemsiz seylerdir canim, tek istegim tüm haziran anneleri olarak yavrularimizi kucaklarimiza almamiz..

Çok teşekkür ederim. Cuma günü bir meseleye daha doğrusu bir kişinin yaptığına çok canım sıkıldı inanılmaz sinirlendim. Kasılmaların yanına sancı da eklendi bıçak saplanir gibi girip çıkıyordu sanci. Sonraki gün sancı geçti. Geçen hafta da yemekli misafir almıştım çok yotulmustum onun da yansıması oldu mu bilmiyorum.
Yorulmak neyse de bazı şeylere davranislara sinirlenmemek mumkun değil :sinirli:
Doktorlar kasılmalarla ilgili şundandir bundandir gibi kesin birsey söylemekten kaciniyorlar. Erken doğum riski diyor başka birşey demiyor, peki onun sebebi ne yani demi?
Braxton hicks diye yalancı kasılmalar da olabilir ama seninki düzenli kasılma diyorlar ben de anlamadım. Ee yani diyesim geliyor.
Canım stres ve yorgunluk çok etkiliyor.ben de cuma çok ama çok yoğun ve stresli bir mesai geçirmiştim cumartesi kasılmalarım oldu nst de.olabildiğince sakin kalmaya çalışmak lazım inşallah erken doğum ihtimali üzerine yoğunlaşma.sakinlediğinde, serumlarla ve bol sıvıyla geçicek.canını üzüp artırma stresini.güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

IMG_6147.webp
IMG_6149.webp
Kızlar lohusa pijama takımı alanlar nasıl almıştı geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamadım.eklediklerim nasıl sizce? Fiyatları baya iyi 3 lü modeller ve 80-89 arası fiyatları?sizce güzeller mi?

Rica ederim. Az önce mağazada tekrar baktık. Ürün açıklamasında dönence ve ışıklı, müzikli aparat yazıyor ama hem internetteki yorumlarda hem de görevlilerce olmadığı söyleniyor. Annenlerin aldığından çıkmış mı acaba?
annemi aradım şimdi senin yazını okuyunca.Annem var diye açıklama yaptılar bize dedi.Ama ürünü henüz almamışlar hafta içi eve ulaşacakmış o zaman yine arar söylerim sana ama o zaman da geç olur heralde. Ama adam babama o konuda uzun uzadıya bilgi vermiş o konuda.Tabi ürün elimize geçince netleşecek.

Cheescake2 Cheescake2 walla çok güzel ikiside beyaz tercih ederim diyordum hep ama o macili ve pembeli olanda çok tatlı.Beyaz çok kibar.Ay ikisinide alası geliyor insanın.Fiyatı uygunmuş,daha pahalı görmüştüm ben.Görmeden almaya cesaret edebilecen mi.Ben emin olamıyorum, dana gibiyim hiç bir şey öyle kolay sığamıyorum :))

Merhaba kızlar şubat ayında Doğum yaptım hamilelikle ilgili sorularınızvarsa cevaplamak isterim Allah yardımcınız olsun
Allah analı babalı büyütsun inşallah. Sorcak bir sürü şey var da ilk aklıma gelen kacli hastane çıkışı kaç tane alalım

Cheescake2 Cheescake2 walla çok güzel ikiside beyaz tercih ederim diyordum hep ama o macili ve pembeli olanda çok tatlı.Beyaz çok kibar.Ay ikisinide alası geliyor insanın.Fiyatı uygunmuş,daha pahalı görmüştüm ben.Görmeden almaya cesaret edebilecen mi.Ben emin olamıyorum, dana gibiyim hiç bir şey öyle kolay sığamıyorum :))
Bilmiyorum kalitesini , kötüyse iade ederim bakalım.beden olarak da normalde bedeniniz neyse onu alın yazıyor canım.ben de ikisini de beğendim mavi ve krem karar veremiyorum o nedenle fikir alayım dedim canım

Kızlar özellikle tecrübeli anneler civilin malları renk veriyormus yikandikca porsuyormus öyle mi gerçekten? Bugün mağazasına gittim de gerçekten çok uygundu almadan ciktim
Valla ben beğenmiyorum civilin kalitesini.arada iyi ürünler de oluyor ama zaten fiyatından belli oluyor onlar da .giyim pek almadım ordan o nedenle.bebek ve çocukta lcw hm mothercare 3 lüsü favorim

Kızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
İyi niyetiniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim :KK200:

Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam. :KK43:
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim :dua:
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
Dualarım seninle..

Back
X