2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
İyi niyetiniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim :KK200:
Maşallah canım çok sevindim geçmiş olsun,bundan sonra hep güzel haberlerini alalım inşallah :anneadayı:

Kızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
ayy çok sevindim bu msjını okuyunca hadi inşallah güzelim ya

Merhaba kızlar şubat ayında Doğum yaptım hamilelikle ilgili sorularınızvarsa cevaplamak isterim Allah yardımcınız olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah,ne güzel Allah kurtarmış bizde göreceğiz o günleri inşallah.Şuan aklıma gelmiyor ama olunca muhakkak soracağım Şubat anneleri gurubuna,çok incesin canım ya sağolasın:KK68:

Cheescake2 Cheescake2 tatlım baktığın seti hastanede doğum sonrası için düşünüyorsun dimi.Yani benim fikrim beyaz olması.Resim falan çekileceksin ya ne bileyim ana oğul beyazlar içinde melekler gibi belki başında bir mavi toka ya da kurdele daha güzel olur gibi geliyor yani ben tamamen resim olarak düşünüyorm,alacağım seti bunu düşünerek alıcam.Sanki o zaman resim daha bir güzel çıkar gibi geliyor,bilmiyorum.(Bu arada öyle resim çekilme manyağı biri değilim face whatsapp falan kullanmıyorum düşünün ama o gün şöyle güzel resimlerim olsa güzel olur diye düşünüyorum) Belki farklı düşünen varsa onlarda paylaşsınlar fikirlerini ki fikir alış verişi olsun

Cheescake2 Cheescake2 tatlım baktığın seti hastanede doğum sonrası için düşünüyorsun dimi.Yani benim fikrim beyaz olması.Resim falan çekileceksin ya ne bileyim ana oğul beyazlar içinde melekler gibi belki başında bir mavi toka ya da kurdele daha güzel olur gibi geliyor yani ben tamamen resim olarak düşünüyorm,alacağım seti bunu düşünerek alıcam.Sanki o zaman resim daha bir güzel çıkar gibi geliyor,bilmiyorum.(Bu arada öyle resim çekilme manyağı biri değilim face whatsapp falan kullanmıyorum düşünün ama o gün şöyle güzel resimlerim olsa güzel olur diye düşünüyorum) Belki farklı düşünen varsa onlarda paylaşsınlar fikirlerini ki fikir alış verişi olsun
Evet canım haklısın sanırım beyaz olanı alacağım

Benimki tamamen renksizdi canim dokundugumda hafif yapıs yapısti afedersin. Belkide normal vajinal bir akintidir ama biraz fazla gelmis akintiya göre.. yaklasik 5-6 saat once farkettim, tekrar etmedi. Ama esimle disarda biraz gezdik falan, eve gelince lavaboda farkettim ayakta bi sure gezdigim icin midir bilmem. doktoruma yazdim henüz görmedi o da. Isallah onemsiz seylerdir canim, tek istegim tüm haziran anneleri olarak yavrularimizi kucaklarimiza almamiz..
Bazen bende de yoğun oluyor. Hatta idrar kaçırdığımı sandığım bile olurdu. Doktoruna danışman iyi olmuş. Hamilelik maalesef bazen kapalı kutu.
Eki Görüntüle 2119106 Eki Görüntüle 2119107 Kızlar lohusa pijama takımı alanlar nasıl almıştı geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamadım.eklediklerim nasıl sizce? Fiyatları baya iyi 3 lü modeller ve 80-89 arası fiyatları?sizce güzeller mi?
Ben de üstteki modeli beğendim. Alttakini hamilelik veya lohusalıkta kısa süre giyersin ama diğeri uzun süre kullanılabilecek şık bir model. Üstten düğmeli gibi görünüyor fotoğrafta. O da emzirirken avantaj.
annemi aradım şimdi senin yazını okuyunca.Annem var diye açıklama yaptılar bize dedi.Ama ürünü henüz almamışlar hafta içi eve ulaşacakmış o zaman yine arar söylerim sana ama o zaman da geç olur heralde. Ama adam babama o konuda uzun uzadıya bilgi vermiş o konuda.Tabi ürün elimize geçince netleşecek.
Tamam canım. Sağ olasın. Ben tekrar sorayım mağazadakilere. Bazen yeterince bilgi sahibi olmuyorlar. Gerçi o ürünler olmasa da alırım. Kullanışlı ve şık göründü bize
Kızlar özellikle tecrübeli anneler civilin malları renk veriyormus yikandikca porsuyormus öyle mi gerçekten? Bugün mağazasına gittim de gerçekten çok uygundu almadan ciktim
Bebek ürünlerini geçen haftalarda inceledim ve pek kaliteli bulmadım. 3-4 yaş ve sonrası grup daha kaliteli geliyor bana. Kızıma eşofman altı ve yazlık tişörtler almıştım. Renk verme sorunu olmadı. Gerçi çok koyu ürünler kullanmıyorum ama bir arkadaşın da yazdığı gibi içinden seçmek gerek. Bebek için alma derim. Outlet varsa oralar müthiş indirimde. Panço, Kanz mağazalarından 8-10 TL'ye alt ve badiler, 25'e takımlar buldum.

İnşallah kasılmalar olmaz yeniden ve zamanına kadar bekler bebeğin,çok sevindim haberlerin güzel olmasına. :KK68:

Ayy çok geçmiş olsun inş tekrarı olmaz

Allah analı babalı büyütsun inşallah. Sorcak bir sürü şey var da ilk aklıma gelen kacli hastane çıkışı kaç tane alalım
Hastanede kullanmak üzere 10 lu alın ama evde de 5liler işinize yarıyor benim size en fazla önereceğim şey inçe battaniyeler bol bol alın

Bende beğeniyorum beyaz ama kanamam olurda geçer diye korkuyorum canım yaaa :(

Canım çok sevindim sizin adınıza.. İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı..

Kasılma olayı çok kötü cidden.. 16.haftadan itibaren yaşıyorum.. Senin gibi hep sırt üstü yatınca toplanıyor.. Gün içi işte yorulunca da toparlanma yaşıyorum.. Bunun kasılma olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım.. Ama ne kadar pozitif olursak o kadar rahatlıyoruz.. İnşallah vaktini bekler yavrular.. Tekrar çok geçmiş olsun..

Bende beğeniyorum beyaz ama kanamam olurda geçer diye korkuyorum canım yaaa :KK43:
Çok haklısın oda aklıma geliyor bide emzirme olayı aklıma takılıyor ona uygun olması lazım.Ama en çok fotoda nasıl çıkacak onun derdindeyim :)).Bakın kızlar buda benim içimi eriten bir gecelik ama eşimin dediği lafa bak "sen şimdi kilo aldın ya beyazla çok iri çıkarsın bence resimde":63:On bin kere dedim böyle can sıkıcı konuşma diye ama nerede.
barina-lohusa-3lu-pijama-takim-ekru-201579.webp

Sizce artısı eksisi kızlar???

Çok haklısın oda aklıma geliyor bide emzirme olayı aklıma takılıyor ona uygun olması lazım.Ama en çok fotoda nasıl çıkacak onun derdindeyim :)).Bakın kızlar buda benim içimi eriten bir gecelik ama eşimin dediği lafa bak "sen şimdi kilo aldın ya beyazla çok iri çıkarsın bence resimde":63:On bin kere dedim böyle can sıkıcı konuşma diye ama nerede.Eki Görüntüle 2119219
Sizce artısı eksisi kızlar???

Napiyim siyah mı giyiyim deseydin.. cok hosmus.
Bizimki bunu görse ilk diyeceği şey önü çok açık:KK70:

Canım çok geçmiş olsun evde iyice dinlen bundan sonra lütfen kendini hiçbirşey için üzme ve yorma . Allah bir daha yaşatmasın. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinme lütfen

Çok sagolun güzel arkadaşlarım. Yine de çok rahat değilim tabi ya bir daha olursa diye ama dua etmekten başka çare yok

Canim oncelikle kotuyu aklindan cikarmaya calis.beni yirminci haftamdan beri korkuttu doktorum erken dogum kasilma acilma bilmem ne fakulteye yolladi.bunlar gercek de olablrdi ama bana yasattigi stres bunlardan daha kotu etkiledi.siz elinizden geleni yapmissiniz ciger gelistirici igne serum progestan sifasi Allah'tan insaallah hic bi sey icin kendini uzme bebeklerimizden kiymetli degiller.ben de cok takiyrm ama sonra vicdan azabi cekip bide bebegimi uzdugum icin uzuluyorum:)))

Canim geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz da hiç gerek kalmaz, hayirlisiyla saglikla zamaninda alirsin evladini kucagina. Kendini yorma istirahat et bol su ic canim. Bazen pek mumkun olmuyor ama stresten de uzak durmaya bak, hiçbirşey yavrularimizdan daha muhim degil..

Back
X