- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.081
Kizlar bu lohusa geceliklerini ve pijamalari nereden aliyorsunuz???vede neye dikkat ederek aliyosunuz?gecelik dahami iyi mesela hastanede?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz biraz ince gibi geldi gosterir gibi birde hemsire kiyafetlerini uniforma vs andiriyor gibi beyazi severim ama fazla beyaz gibi geldi ya da resimden oyle. Bende ilkinde beyaz bir gecelik almistim ince ic gosteriyor illa beyaz camasir vs giymek gerekBilmiyorum kalitesini , kötüyse iade ederim bakalım.beden olarak da normalde bedeniniz neyse onu alın yazıyor canım.ben de ikisini de beğendim mavi ve krem karar veremiyorum o nedenle fikir alayım dedim canım
Canım cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmus hastaneden cikman hastanr psikolojiside yoruyor insani eve gidince kendine gelirsin iyice insallahKızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
İyi niyetiniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim![]()
Bu bilgi çok faydalı oldu gerçekten ya azcık kalınca olanına bakıcaz yada içine emzirme atleti alacağız sağol yaBeyaz biraz ince gibi geldi gosterir gibi birde hemsire kiyafetlerini uniforma vs andiriyor gibi beyazi severim ama fazla beyaz gibi geldi ya da resimden oyle. Bende ilkinde beyaz bir gecelik almistim ince ic gosteriyor illa beyaz camasir vs giymek gerek
ay dimi ya vicdansız kız benimki,devamlı kilomla ilgili takılıp duruyor.Valla ya adam karalara büründürecek beniNapiyim siyah mı giyiyim deseydin.. cok hosmus.
Bizimki bunu görse ilk diyeceği şey önü çok açık![]()
Aynı şeyleri yaşamışız belli ki sen gitmedin mi canim sonra fakulteye? Evham etmedin mi Nst falan bakilmis miydiCanim oncelikle kotuyu aklindan cikarmaya calis.beni yirminci haftamdan beri korkuttu doktorum erken dogum kasilma acilma bilmem ne fakulteye yolladi.bunlar gercek de olablrdi ama bana yasattigi stres bunlardan daha kotu etkiledi.siz elinizden geleni yapmissiniz ciger gelistirici igne serum progestan sifasi Allah'tan insaallah hic bi sey icin kendini uzme bebeklerimizden kiymetli degiller.ben de cok takiyrm ama sonra vicdan azabi cekip bide bebegimi uzdugum icin uzuluyorum:)))
Bu bilgi çok faydalı oldu gerçekten ya azcık kalınca olanına bakıcaz yada içine emzirme atleti alacağız sağol ya
işte bu ya böyle yorumlar çok faydalı arkadaşım ya,ayy hemen bir tanede mavili olanlarına bakayım yada lacivert varsa onlara bakim.Valla çok makbule geçti bu bilgiYani tum beyazlar oyle degildir tabi benimkinin sabahligida yoktu. Bir de ilk dogumdan cikar cikmaz beyaz giymeyin ben mavi giymistim sezeryan oldugum haldr afedersiniz kan cikmisti zaten ikinci kez degisiyorusnuz ya o zaman beyaz giyip foto cekinin. Sende sagolasin canim
ay dimi ya vicdansız kız benimki,devamlı kilomla ilgili takılıp duruyor.Valla ya adam karalara büründürecek beniay çok güldüm.
Valla benimki henüz onu farkedemedi ama alıp giyince anlar o zamanda oranı kapa buranı kapa der
Aynı şeyleri yaşamışız belli ki sen gitmedin mi canim sonra fakulteye? Evham etmedin mi Nst falan bakilmis miydi
Çok sağol canım insallah sağ salim zamanında alırız kucagimiza hepimiz. Stres herseyin başı gercekten de sakin kalabilmek duymamak görmemek çok zor olsa da mecburuz bi anlamda çünkü bebek ciddi anlamda tehlikeye giriyor ve su anda hicbirimiz bunun olmasını istemeyiz.Canim geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz da hiç gerek kalmaz, hayirlisiyla saglikla zamaninda alirsin evladini kucagina. Kendini yorma istirahat et bol su ic canim. Bazen pek mumkun olmuyor ama stresten de uzak durmaya bak, hiçbirşey yavrularimizdan daha muhim degil..
Çok teşekkürler canım gerçekten iyi oldu bi gece daha bu basık boğucu odada tek başıma nasıl geçecek diye bunaliyordum. Allah yatan hastalara sabır şifa versin ne kadar zormuş çaresizce beklemek, ne kadar süreceği belli olmayan saatler günler gecirmek. Evimi o kadar aradım ki. Hatta hastane bahçesi bile gül bahçesi gibi geldi yağmur da yagmış mis gibi nasıl hoşuma gitti..Canım cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmus hastaneden cikman hastanr psikolojiside yoruyor insani eve gidince kendine gelirsin iyice insallah
Cok guzelmis cnm gule gule yatsin bebisin?nerden aldin nekadar?bende senin aldigin chicco dan alayim diyorum o ne kadar?
Aynen canim su gibi. Camasirima koydugum pecete tamamen islanmis tuvalete girince farkettim![]()
Süper o zamanişte bu ya böyle yorumlar çok faydalı arkadaşım ya,ayy hemen bir tanede mavili olanlarına bakayım yada lacivert varsa onlara bakim.Valla çok makbule geçti bu bilgi
Ben canım kuyruk sokumu ağrısı ben de gebeliğing öğrenmeden önce vardı . şimdi de ara ara yoruldugumda belim venkuyruk sokumum ağrıyorKizlar kuyruk sokumu agrisi yaşayan warmi
Ben canım kuyruk sokumu ağrısı ben de gebeliğing öğrenmeden önce vardı . şimdi de ara ara yoruldugumda belim venkuyruk sokumum ağrıyor
Vucudundenge merkezi yavaş yavaş değişmeye basladi.benim de c.tesi ve pazar ağrıdı birazNettenxbaktim da oturus bozuklugundan ve hamilelikten oluyomus
@gmzckr @BabyliciousAmazing_Queen @kronik_unutkan anadolu yakasından bildiklerimi etiketledim haftaya ya da sonraki haftasonu bir buluşma düzenleyelim mi herkese uyarsa? ilçe olarak pendik, sancaktepe, kadıköy sanırım ortada bir yerde buluşabiliriz havalar soğuk olduğundan avm olabilir benim aklıma hiltown avm geldi metro var yakınında diye biliyorum önerileriniz nedir?
Ben yaşadım canım şimdi geçti şükürKizlar kuyruk sokumu agrisi yaşayan warmi