2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sigortalı dediğiniz SGK degilmi yani emekli sandıgı memurlarıda kapsıyormu? ben çalışmıyorum alabilirmiyiz bilginiz varmı?
eşiniz emekli sandığı siz de onun üzerinden yararlanıyorsanız size ilk çocuksa 300 tl yatar siz yada eşiniz sigortalı olmasa da bu para yatar. 4a-4b-4c sigortalıların hepsi aynı şekilde
bir de emzirme ödeneği alacaksınız o da 148 tl sanırım
ben emekli sandığına tabiiyim sadece 2. çocuktan dolayı 400 tl doğum parası alıyorum emzirme ödeneği almıyorum bildiklerim bunlar
ama 4a ya göre sigortalı olup çalışan bayanlar rapor parası da alıyor sanıurım

kızlar...

tüm mesajlarınızı okuyamadım...

benim 50 grlık şeker yükleme testim 164 çıktı... referans aralığı 70-140

çok üzüldüm ağladım. babamda şeker hastası, bebeğime bi şey olur diye.

9 kilo aldım toplam.

doktor 100 grlık yükleme yaptır dedi. ve diyetisyene git dedi.

çarşamba diyetisyene gideceğim.

cumartesi de 100grlık yüklemeyi yaptırmayı planlıyorum.

tecrübeli arkadaşlar???

ya da bu durumu yaşamış -yaşayan arkadaşlar....

YORUM LÜTFEN :(

Hiltown avm yi duydum ama hiç gitmedim. Bana uyar tarihi siz belirleyin yüksek ihtimal gelirim :)

canım nerede hiltown? Ben 3 yıldır sancaktepedeyim ama sevemedim hiç o yüzden pek bilemiyorum.. Kadıköy ve üsküdarda öğrenciliğim geçtiği için daha sıcak geliyor :halay: Herneyse cumartesi günleri perşembe cuma cumartesi günleri bana uyar her yere gelirim sadece yeri söyleyin yeter :KK71: Akasya avm yi falan biliyorum ama hiltown bilmiyorum.. internetten bakarız anlaşalım da önce :KK3:

..

Bana uyar ben kartal dayım. Ama bu h.sonu taşınıcaz. Sonra ki hafta sonu gelebilirim ancak..

kızlar ben hiltown dedim ama orası olmak zorunda değil yeni açıldı ben de geçenlerde ilk defa gittim küçükyalı E-5 in hemen arkasında kalıyor ulaşım açısındna kolay olabileceğeni düşündüm metro durağı gördüm. metro durağı olan akasya avm var bir de orası da olabilir acıbadem tarafında.farklı bir önerisi olan olursa söyleyin en uygun yeri seçelim :) tarih olarak o zaman 17 mart diyelim mi?

Kızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
İyi niyetiniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim :KK200:
geçmiş olsun canım geçen bahsediyordun sertleşme oluyor vs diye doğru hatırlıyorum değil mi?

kızlar...

9 kilo aldım toplam.

tecrübeli arkadaşlar???

YORUM LÜTFEN :KK43:
stres yapma canım yediklerine dikkat et yeterli olur bence bende şeker hastasıyım 164 açlık mı çıkan şöyle düşün yükleme yapmadan önce neler yedin neler tükettin biraz dikkat edersen sorun olmaz ablam da da çıkmıştı gebelik şekeri dikkat etti ve zayıftı da kendisi 5.ayına kadar hergün kustu düşün iyice zayıfladı bu rağmen şeker çıktı zaten aile de varsa dikkat etmek lazım benim anne baba sülale diz boyu şeker hastası teyzelerimden tut dayılarıma kuzenlere kadar bir ablamla kardeşim değil

kızlar...

9 kilo aldım toplam.

tecrübeli arkadaşlar???

YORUM LÜTFEN :KK43:
Ben tip1 diyabetiğim. Yani insüline bağlı şeker hastası. Halis muhlis :) Klasik ve doğruluk payı yüksek bir söylemdir fakat dikkat edersen Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Yiyip içtiklerine ve spora önem vermelisin. Daha kesinleşen bir şey yok. O yüzden telaşlanma. Kızıma hamileyken askeri düzende yaşadım. Erkenden kalkıp kahvaltı, gün içi spor vs. En önemlisi ahlaksız ve vicdansızlara kulak tıkadım. Çünkü hamileyken bile utanmadan yüzüme karşı şeker hastalarının çocukları ölüyormuş diyorlardı. Çok şükür kızım sağlıklı. Aslında bana göre bu hastalığın en zor yanı psikolojinden anlamayan ahlaksızlarla uğraşmak. Onlara gülüp geçersen gayet rahat yaşarsın. Stres çok çok etkiliyor şekeri. Dikkatli ve her şeyin güzel olacağından emin ol.

pijama için http://www.nilufercollection.com/index.htm burayı tavsiye ederim kadıköyde mağazası var kalitesi çok güzel hiç bozulma olmadı kadıköye gttiğim zaman yine buradan alacağım
Aklımda bulunsun canım, Kadıköy'e yolum düştüğünde bakacağım muhakkak. İnternet sitesinden fazla detay bulamadım, hastane için lohusa pijama takımları da var mı?

Aklımda bulunsun canım, Kadıköy'e yolum düştüğünde bakacağım muhakkak. İnternet sitesinden fazla detay bulamadım, hastane için lohusa pijama takımları da var mı?
websitesinde bişey yok mağazada çok güzel ürünleri var lohusa setleri var şifa hastanesinin yanında yeri hemen.

Kızlar elektrikli süt pompası önerisi olan var mı? Lansinoh ve Mamajoo arasında karar veremiyorum. Daha profesyonel markalar da var tabi ama fiyatları çok yüksek. Avent düşünmüyorum çünkü çevremden çok şikayet duydum avent'le alakalı.

Kızlar elektrikli süt pompası önerisi olan var mı? Lansinoh ve Mamajoo arasında karar veremiyorum. Daha profesyonel markalar da var tabi ama fiyatları çok yüksek. Avent düşünmüyorum çünkü çevremden çok şikayet duydum avent'le alakalı.

Canm acelesi yok gibi geldi bana şimdiden emmezse lazm olmuyomu

Kızlar bebeğimin cinsiyeti ne sizce ☺️Yorum yaparmısınızzz

Eklentiler

• 00B76E2B-B5CD-4D60-88D0-4D56D0B9E961.webp
    00B76E2B-B5CD-4D60-88D0-4D56D0B9E961.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
Ben lansinoh tekli kullanmistim memnun kaldim. Birazda kisiye gore degisiyor kimisi aventten cok memnun kalmis. Lansinoh daha uygun olduğu icin almistim yoksa avent alacaktim ama ben lansinohu sevdim

Back
X