2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende kullanıyorum aynısını da ben yemekle falan almıyorum günde 1 kere rastgele içiyorum

Ben yemeklerden sonra içiyorum tok karınla.yemekle ifilceki gibi gelmedi tadı bana .

sağolun kızlar.. Prospektüsü okuyunca yemekle birlikte alınır yazıyordu o yüzden şaşırdım bende.. Ben bacaklarımdaki kasılmalar için ilaç istemiştim inşallah etki eder..

Ben hamile kalmadan önce şeker hastalığı yoktu canım.

Aç karnına 50 gr yükleme sonucu 164 çıktı sonuç .

Doktor 100 gr lik testi yaptırmami ve diyetisyen ile görüşmemi istedi.

Olumsuz konisanlardan ben de nefret ediuorum.

İnsan moral verir hamile kadina

Canim ilk ac karnina verdigin kanmi 164ckti?yoksa 59gram sekeri ictikten sorakimi?

Evet ilk gebelik benim de kıyafet konusunda biraz fikir verirsen makbule geçer ... benim ki haziran başı mayısta bile olabilir icime öyle doğuyor. Ne giydircez en çok bana şu şu lazım oldu diyebileceğin şeyler oldu mu :))
En çok lazım olan şeylerden biri yeni doğan kıyafeti. İnsanlar lazım olmaz diyorlar ama bebekler o kadar minik oluyor ki, bir aylık bebek kıyafetleri içerisinde kayboluyorlar.
Ben de bir sürü kolsuz atlet almıştım, boşuna almayın. Çünkü ilk ay uzun kollu badi ve patikli alt giyiliyormuş.
Eldiven çok önemli, sürekli kayboluyor. Bilekten lastikli bol eldivenler ilk ay lazım.
En en lazım olan şey ise müslin bezi. Üstüne ört, bez değiştirirken altına ser, banyoda kullan, dışarı çıkınca pusete ört derken, insanın eli ayağı oluyor.
Yazın uzun kollu bulmak zor, şimdiden alın bence.
Başka sorunuz varsa yardımcı olayım:KK200:

aç karnına iken şekerli su içmeden almadılar kan canım..

açken 50 gr şekerli su içirdiler. 1 saat bekledim. yani hastaneyi gezdim o 1 saat. sonra kan verdim.

onun sonucu 164

Nasil yaaa:/ sen nerde yaptirdin bunu cnm?acken aliniyor 1.kan.sora iciyosun 50 gram sekerli suyu 1 saaat sora bidaha aliniyor.senin nasil olmus boyle?

En çok lazım olan şeylerden biri yeni doğan kıyafeti. İnsanlar lazım olmaz diyorlar ama bebekler o kadar minik oluyor ki, bir aylık bebek kıyafetleri içerisinde kayboluyorlar.
Ben de bir sürü kolsuz atlet almıştım, boşuna almayın. Çünkü ilk ay uzun kollu badi ve patikli alt giyiliyormuş.
Eldiven çok önemli, sürekli kayboluyor. Bilekten lastikli bol eldivenler ilk ay lazım.
En en lazım olan şey ise müslin bezi. Üstüne ört, bez değiştirirken altına ser, banyoda kullan, dışarı çıkınca pusete ört derken, insanın eli ayağı oluyor.

selam canim bize fikir ver sen;)uzun kollu badilermi alalim yani citcitli ve patikli alt dedin demi?evet muslin almali cok kullanisli.yani sen ne aldin mesela?hastane cikisi kactane aldin mesela 10lumu 5limi?yenidoganmi almali hepsini?

Kirliler tabi ki kaç kişinin eline değiyor üretimden tüketime... Ben de yıkadım hastane cantasini elbiselerinin etiketlerini kestim çantaya koydum üstünü de sardım sarmaladım. Çünkü memleketteyim kim bilir ne zaman donerim evime bilmiyorum.
Korkuyorum da hazır bulunsun dedim.

Iyi yapmssn canm senin cok az kaldi bide ne zaman dogurcan Allah bilir 1 ay mi 2 ay mi tam gunu mu belli olmaz

Sağ ol canım cok
tesekur ederim :KK200:

daha erken mi değil mi bende bilemedim durduğu yerde tekrar tozlanır mi acaba ? Beşiği de 30 haftayı geçince kuruyum diyorum ,bir yandan erken diyorum bir yandan da agirlasirsam diye tedirginlik var . Kafamda deli sorular
Daha hic bir şey almadım hazırlamadım

Canm ben biraz keyifi yikadm cunki cok kirliler hepsi uretim kokuyo aci aci insani huylandiriyo bi acip bskiyosn koklayasin geliyo sarilasn geliyo hapsiriyosn dolaptada kirli kirli ne durcak ayrica ben bi yikamayla arinacagini düşünmüyorum o yuzden de yikadm miss gibi oldu ikincisi suan makinada cikanlari serdim ohh ev ne guzel kokuyor:KK200::anneadayı:

Sonra doguma yakin da doktor gun verince kokusu tazelensin guzel temiz olsun die bida yikar ütülerim al sna piril piril tertemizzz olurlar :halay::super: icime siner simdi rahat rahat koklar operim :KK36::KK37:

Esimde koklayip öpmeyi seviyo iyisi mi mikrop bulasmasin

Nasil yaaa:/ sen nerde yaptirdin bunu cnm?acken aliniyor 1.kan.sora iciyosun 50 gram sekerli suyu 1 saaat sora bidaha aliniyor.senin nasil olmus boyle?
ay bende anlamadım.
tüp bebek tedavimin yaptırdığım yerde ankara başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım.

galiba yükleme öncesi kan almayı unuttular...

Back
X