2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hamile kalmadan önce şeker hastalığı yoktu canım.

Aç karnına 50 gr yükleme sonucu 164 çıktı sonuç .

Doktor 100 gr lik testi yaptırmami ve diyetisyen ile görüşmemi istedi.

Olumsuz konisanlardan ben de nefret ediuorum.

İnsan moral verir hamile kadina
Hamilelik şekerinden bahsettiğini anladım canım. Benim anlatmak istediğim tip1 diyabet olmama rağmen çok üzülmediğim ve sağlıklı bir bebeğim olduğu. Şimdiden canını sıkma. Hem şeker sorunu olsa bile gebelik şekeri daha kolay. İnsüline bile gerek kalmayabilir. Sadece diyetle ve sporla halledebilirsin belki.

Hastahane çıkışı bir tane aldım çünkü onun içinde bir sürü gereksiz parça var. Mesela zıbın giydirmedim çünkü düğmesi çıtçıtı yok. Ben bir hastahane çantası hazırladım, sezaryen oldu, 3 gün kaldım hastahanede. Her gün için bebeğe iki alt-üst, eldiven, kolsuz body(atlet niyetine) Müslin bol bol ve battaniye aldım.
Bebeğe bakım yapılırken, kan alınırken filan inanılmaz üst baş kirleniyor. Yanınıza alın kıyafetleri. Olmazsa gelince giydirirsiniz.
Sutunuz hemen geldi mi acaba,?

Selam kızlar mesai bitti ama evime gidemedim. Vitaminimi bulamadım bir sürü eczane gezdim. En son biri depodan getirtelim 1 saat dedi bekliyorum bende. Başım ağrıyor midem yanıyor uyuyasim var. Evde yemek yok bi yandan depresyondayım. Yarın 50 lik seker yüklemem var. Sonrasında işe geçeceğim. Sanırım çalışmaktan yoruldum. Doktorumda doğum yapamayacağım. Yeni doktor araştırıyorum karar vermek cok zormuş
Neden kendi doktorunda doğum yapamıyorsun canım bir şey mi oldu

Benim iki haftadır on bölgedeki kemikler ağrıyor. Pubik ağrı deniyormuş yani çatı ağrısı sanırım. Oradaki bağlar gevşedigi için. Onu hissediyorsundur belki
çatı ağrısı değilde sızlama şeklinde 5-10 saniyelik bişeydi canım baya canım acıdı ne olduğunu tam çözemedim

Kızlar, bu hastane çantası nasıl birşey olacak ya? Bu kadar eşyayı neye koyacağız? :110:
ben iki tane seyahat çantası aldım biri küçük biri büyük boy, küçük boy olana bebeğin kiyafetlerini,battaniye, bez, ıslak mendil emzik ve biberonu koyucam büyük çantaya da gecelik, pijama, kağıt havlu, ped, kendime yedek kıyafet ve ihtiyacım olabilcek çay, şeker bardak vb ıvır zıvır doldurucam :) inşallah görürüz o günleri hayırlısıyla

çatı ağrısı değilde sızlama şeklinde 5-10 saniyelik bişeydi canım baya canım acıdı ne olduğunu tam çözemedim

ben iki tane seyahat çantası aldım biri küçük biri büyük boy, küçük boy olana bebeğin kiyafetlerini,battaniye, bez, ıslak mendil emzik ve biberonu koyucam büyük çantaya da gecelik, pijama, kağıt havlu, ped, kendime yedek kıyafet ve ihtiyacım olabilcek çay, şeker bardak vb ıvır zıvır doldurucam :) inşallah görürüz o günleri hayırlısıyla
Seyahat çantası dediğin şey ne bez bavul mu? Ben öyle düşünüyorum da çok mu absürt olur ya

Seyahat çantası dediğin şey ne bez bavul mu? Ben öyle düşünüyorum da çok mu absürt olur ya
Aynen canım, neden absürt olsun ki gösterişli bişeye gerek yok zaten ihtiyacını görsün yeter, ilerde de bebekle ufak tefek gezmelerde çok işe yarıyor. Ben geçen hastanede bi bayan gördüm doğuma gelmiş, bildiğin tekerlekli büyük valizle :)

Neden kendi doktorunda doğum yapamıyorsun canım bir şey mi oldu
Florance nightingale de doğum yaptırıyor. Birde ekstra ücret alıyormuş hem hastane bana çok uzak hem pahalıdır altından kalkamam gibi geliyor. Hastalarından duyduğum rakam çok uçuktu. Kendisine bu ay sonu soracağız ama muhtemelen yapamam. Yeni açılan medicalpark pendik doktorlarını araştırıyorum. Yarın açilacak dogum icin fiyatlarida bi ara alacağım

Aynen canım, neden absürt olsun ki gösterişli bişeye gerek yok zaten ihtiyacını görsün yeter, ilerde de bebekle ufak tefek gezmelerde çok işe yarıyor. Ben geçen hastanede bi bayan gördüm doğuma gelmiş, bildiğin tekerlekli büyük valizle :)
O valizlerden çok var süslüyorlar birde :)

Valla bende valize mi koysam dedim.. Anca çünkü.. Aslında bebek çantasını güzel alayım doğumdan sonrada bebeğin ihtiyaçları için kullanırım diyorum ama çanta bulmak zor ya..

Valla bende valize mi koysam dedim.. Anca çünkü.. Aslında bebek çantasını güzel alayım doğumdan sonrada bebeğin ihtiyaçları için kullanırım diyorum ama çanta bulmak zor ya..
Bende nette baya gezdim bakındım ama beğendiğim çantaların fiyatları çok uçuktu çarşı içerisinde denk geldim bi çantacıda, iki seyahat cantasına 60 lira verdim aldım çıktım :))

Benim aldığım bunlar kızlar :) fazlasıyla işimi görür :)

Eklentiler

• 90648CD5-5931-4E92-B43A-18C2F1AAA4C6.webp
    90648CD5-5931-4E92-B43A-18C2F1AAA4C6.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 114
Bende nette baya gezdim bakındım ama beğendiğim çantaların fiyatları çok uçuktu çarşı içerisinde denk geldim bi çantacıda, iki seyahat cantasına 60 lira verdim aldım çıktım :))
Aynen bende internetten bakıyorum, baya pahalılar.. Dediğin gibi çarşıya çıkmak en iyisi..

Sutunuz hemen geldi mi acaba,?
Ben daha doğurmadan önce göğsümden süt geliyordu. Hamileliğimde 7.aydan itibaren, duş sonrasında ya da uykuda kıyafetlerim süt oluyordu.
Doğumdan sonra ilk 6 ay yatak yorgan her yer süt olurdu. Şimdi anca toparladı.
Her şeyin fazlası da sıkıntı.

Back
X