2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok güldüm cnm ya okurken resmen kendimi gördüm bide bende gebelik şekeri var ona rağmen durduramıyorum kendimi nasıl bi iş bu anlamadim:KK70:
Valla erkek bebeğim olacak inşallah.. Ye tatlıyı doğur Hakkıyı sözünün ardına sığınıyorum :KK53: gerçekten tatlı ve hamur işi olmadan nasıl yaparım bilemiyorum..

ilk kan zaten uzun sürmüyor 2 dk da aliyorlar sonra bana bişey yiyip içme su hariç su içebilirsin demişlerdi
Bilemiyorum işte her hastane farklı demek ki bu 3. Gebelik eğer izin veriyorlarsa süpermiş haftaya yapılacak yükleme sorarım kendim için .

Valla erkek bebeğim olacak inşallah.. Ye tatlıyı doğur Hakkıyı sözünün ardına sığınıyorum :KK53: gerçekten tatlı ve hamur işi olmadan nasıl yaparım bilemiyorum..
Benim kız ama yinede hep tatlı hep hamur işi oldum olası bende dün ağladım eşim tatlı yiyemeyeciksin diye mi ağlıyorsun diyor:rolleyes:

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

8 Mart'ta böyle bir uygulamadan dolayı ceza vermek istemezdim ama olan oldu ....
Merhaba kazen, bu uzaklaştırmaların süresi ne kadar? Geri dönecekler mi?

Kızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
Bana doktorum 32+0da dedi bı hafta once alabilir miyim dedim, ayarlarız dedi bakalım :) Ben de bı an önce ayrılmak istiyorum artık izine, zaten doğum sonrası boşa gidecek öğretmen olduğum için yaz tatiline denk geliyor

Kızlar aranızda aliexpresten alışveriş yapan var mı nasıl oluyor sipariş ve teslim ve ödeme işlemleri

Back
X