- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.681
Ben de de 169 çıktıCanım ne kadar çıktı sende bende 164 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de de 169 çıktıCanım ne kadar çıktı sende bende 164 çıktı
32 artı ama dr un gerek duyarsa bi iki hafta önce verebilirKızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
İzin zamanı 8+8 ya, doğum öncesi 8hafta 33,34,35,36,37,38,39,40. Haftalar oluyor..Kızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
doktor ne dedi cnmBen de de 169 çıktı
Çevirmene gerek yok ben Almanca öğretmeniyimCanim almanca liste bir ara cevirir yazarim ama
Valla erkek bebeğim olacak inşallah.. Ye tatlıyı doğur Hakkıyı sözünün ardına sığınıyorumÇok güldüm cnm ya okurken resmen kendimi gördüm bide bende gebelik şekeri var ona rağmen durduramıyorum kendimi nasıl bi iş bu anlamadim![]()
Bilemiyorum işte her hastane farklı demek ki bu 3. Gebelik eğer izin veriyorlarsa süpermiş haftaya yapılacak yükleme sorarım kendim için .ilk kan zaten uzun sürmüyor 2 dk da aliyorlar sonra bana bişey yiyip içme su hariç su içebilirsin demişlerdi
ozldoktor ne dedi cnm
Benim kız ama yinede hep tatlı hep hamur işi oldum olası bende dün ağladım eşim tatlı yiyemeyeciksin diye mi ağlıyorsun diyorValla erkek bebeğim olacak inşallah.. Ye tatlıyı doğur Hakkıyı sözünün ardına sığınıyorumgerçekten tatlı ve hamur işi olmadan nasıl yaparım bilemiyorum..
sağlık ocağı yakınsa bu hafta bi tokluk ölçtür bakalım ben öyle yapıcam birde 75 lik yaptıracakmısın dr bana gerek yok sonucun değişeceğini pek sanmıyorum dediBen de de 169 çıktı
@edaos @herkesgibiyim @loves all of you @Mystory-06 @Berilll123 @kahvekokulu @parolamyokask @bacart @sewils88 @ecaterina @erem2009 @Yazmira35 @berille @shushum @Pamuksekermavis @gulenbalik @vlkpnr @Ebrulim5809 @Citlembik89 @triplemom @denizyildizi00 @mengur @TheEnglishTeacher @Neliiii @Lunanueva01 @Ceru @kubrasasi @askrhpozitif @oflumete @Deriko arya @Dubleanneeyasminfth @meltem151515515 @aceminilay @Dnz7636 @cennetyuvam @Asgbtk
..
Kızlar sanırım bu arkadaşlar pek akif değil
...
Etiketliyorum kızlar cinsiyetiniz belli olmuştur girerseniz bi yazın bebeğiniz cinsiyetini ve nasıl olduğunuzu...![]()
Merhaba kazen, bu uzaklaştırmaların süresi ne kadar? Geri dönecekler mi?WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
8 Mart'ta böyle bir uygulamadan dolayı ceza vermek istemezdim ama olan oldu ....
Sezeryan ile olursa 31+ da kesin veriliyor mu ? Ben 32+0 diye biliyorum32+'da alınıyormuş sanırım geçen ay ben de araştırmıştım fakat sezeryan ile 31+ da verebiliyormuş doktor
Benim kız ama yinede hep tatlı hep hamur işi oldum olası bende dün ağladım eşim tatlı yiyemeyeciksin diye mi ağlıyorsun diyor![]()
Bana doktorum 32+0da dedi bı hafta once alabilir miyim dedim, ayarlarız dedi bakalım :) Ben de bı an önce ayrılmak istiyorum artık izine, zaten doğum sonrası boşa gidecek öğretmen olduğum için yaz tatiline denk geliyorKızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
Eşim sürekli yapar alışveriş,çok güvenli. Ne istediyse geldi 15-20 günde. Sadece son siparisi gelmedi yanlış adrese teslim edilmiş, AliExpresse yazdı,parası geri yattı.Kızlar aranızda aliexpresten alışveriş yapan var mı nasıl oluyor sipariş ve teslim ve ödeme işlemleri