- 11 Ocak 2017
- 4.517
- 6.971
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.321
Inşallah çok güzelmiş ismi de . :)10 Haziran doğum inşaallah Ali Ayaz olacak
tabloya yazcaktım ama ismin yok hiç eklenmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah çok güzelmiş ismi de . :)10 Haziran doğum inşaallah Ali Ayaz olacak
hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
Benim 4 ay önce doğum yapan arkadaşımda vardı çok çekti o ,hiç bi ilaç tedavisi vermediler amerikada yaşıyoruz biz burda gebelikte herşey normaldir diye bakıyor doktorlar...sadece çok ayakta kalmamısını kendini fazla yormamasını önerdiler,doğuma kadar artarak devam etti ağrısıda büyümeside, Ama doğumdan sonra geçti şükür,onun sadece vajinasında değildi tüm iki bacağındada vardı bacağındakiler geçmedi ama azaldı.türkiyede kesin bi tedavi önerirler bence araştırmak lazım,acil şifalar...hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
canım geçmiş olsun benim arkadaşımda da çıktı ilaç vs bisey vermedi dr lar çok agrım var diyor seninde öyle mi ? nasıl anladın tam olarak benimde vajina ağrılarım oluyor dr normal dedi ama korkmaya başladımhanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
Kızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala![]()
Kızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala![]()
Iki isme bi bizim ailedekiler karsı galiba :)Çınar Ege Olacak nasipse![]()
hala isme karar veremedikKızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala![]()
Günaydın canım Mira olacak bizim muhtemelen ama bi isim daha olacak başına o kesin değil ya Elif ya ZeynepKızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala![]()
Arkadaşlar ben eşimin telefon ve bilgisayar bağımlılığı yüzünden çıldıracağım. Elinde onları gördükçe nevrim dönüyor. WCye bile telefonla girip gazete okuyor. Gece gündüz dizi izliyor. Son iki yılda bu durum daha da arttı. 1 yıldır da hat safhada. Onlarla uğraşmayınca ne yapacağım diyor. Arada sohbet ediyoruz, her işe yardım da ediyor ama gel gör ki ilk fırsatta internete koşuyor. Elinden alıp kırasım geliyor artık. Sizde durumlar nasıl?
kronik_unutkan
Amazing_Queen
gmzckr kızlar ctsi için yer konusunu netleştirelim
önerilerden 1'ini yazar mısınız? çok oy alanı seçeriz :)
* maltepepark avm
*hilltown avm
*akasya avm
ben hilltown diyorum; @Babylicious 'e de telden bildireceğim yeri
Saat 1 iyi mi?
Ben indirdim hahahahSon 80 şafak sayar mı indirsek napsak![]()
![]()
Yusuf istiyoruz bizzde canımda ikinci isimde karar vermedkKızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala![]()
eveet ekli değil. 29 yaşındayım Antalya ilk çocuk erkek Ali Ayaz SAT 03.09.2017 Tahmini doğum: 10.06.2018Inşallah çok güzelmiş ismi de . :)
tabloya yazcaktım ama ismin yok hiç eklenmemiş
Amazing_Queen senden dönüş olmadı canım gelebilecek misin?
ya benim doğum 10 haziran ama hiç tarih konuşmadıkMuhammed Çağan ismini düşünüyoruzve dr 9haziran a sezeryan için randevu verdi.tatil günlerini şimdiden ayarlamış dr um
![]()
Biz de karşıyız iki isme.esimin iki ismi var çok sıkıntı yaşamış istemiyor ben de istemiyirum.ortsk bir noktada bulusmusken ne gerek var iki ismeIki isme bi bizim ailedekiler karsı galiba :)
Çok moralim bozuluyor. Bu aralar eşimi boşama isteğim arşa ulaşmış durumda. Adamın arkasını toparlayacağım diye perişanlık çekiyorum. Bugün maaş günü ve hesabım ilk günden -1400 e düştü. Daha ev kredisine ayın 1 inde 1500 göndermem gerek birde kendi kredi kartıma asgari yatırmam gerekecek. Asgari 1000 den aşağı gelmiyor. Adamin maaşı kuş kadar kendi kredi kartına yetmiyor. Ailesi borcu üzerine yıkmış benim 1 yıl sonra haberim oldu. Borçları tek elde toplamak icin kredi çektim. Adamın borcunu kapatacağım diye ben dibe batıyorum. Birde utanmadan 10 20 demiyo iddia oynuyor. Vallahi kuduracağım. Ailesiyle görüşmüyorum arasam yardımı geç musallat olurlar. Her maaş günü depresyona giriyorum