2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz de karşıyız iki isme.esimin iki ismi var çok sıkıntı yaşamış istemiyor ben de istemiyirum.ortsk bir noktada bulusmusken ne gerek var iki isme:anne:

bana da saçma geliyor 2 isim çocuğa işkence sırf annenin - babanın gönlü olsun diye çocuğa işkence olacak ileride. okulda başka çağıracaklar evde başka işte başka bir de uzun uzadıya isim yazma zahmeti... kızlarda ileride evlendikten sonra kendi soyadını kullanma isteği ile 2isim + 2 soyisim sonrasını düşünün siz :) bizim iş yerinde vardı kartvizite sığmıyordu adı :DD

Ben de sezeryan dogum düşünüyorum:110:
doktorum normalden yana sanirim tam knusmadk.baska tanidik doktor sezeryan tavsiye ediyor benim bastan beri yonelimim oyle zaten.normal dogum bana riskli geliyor Allah korusun dogururken bisi olcak gbi hissediyrm niyeyse.ilk dogumu olanlar siz nasi dogurmayi dusunuyorsunz cogunz normal der buyuk ihtimal

Kizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaa o_Obasina gelen warmi
Hergun aafedersin, balgam çıkaramıyorum ben normalde de midem bulanıyor ama afedersin sumkurdukce baya kanlı kanlı geliyor :/ tehlikeli olduğunu sanmıyorum

Hergun aafedersin, balgam çıkaramıyorum ben normalde de midem bulanıyor ama afedersin sumkurdukce baya kanlı kanlı geliyor :/ tehlikeli olduğunu sanmıyorum

Aynen benimde oyle canim.burnum tikaniyor bi gdiyorum lavaboya bayadir kanli sumkuruyorum.ama bikacgundur bogazlarimi usuttum sanirim yutkunma zorlugu cekiyorum.acaba burundan genizemi indi dedim bende akinti

Kızlar bu arada plasentasi önde olan vardı demi aramıZda, Bugün bana doktor plasenta önde dedi ama tehlikeli değil canını sıkma araştırıp dedi
Canım benim de önde plesanta doktor ile konuştum sorun değil dedi. Sezeryan da biraz zahmetli oluyormuş önce plesanta sonra bebeği alıyorlarmış bir de bebeğin hareketlerini dışardan hissetmek zor olurmuş. Ama burdan bir arkadaş plesantanın yeri zamanla değişebilir demişti.

Çok moralim bozuluyor. Bu aralar eşimi boşama isteğim arşa ulaşmış durumda. Adamın arkasını toparlayacağım diye perişanlık çekiyorum. Bugün maaş günü ve hesabım ilk günden -1400 e düştü. Daha ev kredisine ayın 1 inde 1500 göndermem gerek birde kendi kredi kartıma asgari yatırmam gerekecek. Asgari 1000 den aşağı gelmiyor. Adamin maaşı kuş kadar kendi kredi kartına yetmiyor. Ailesi borcu üzerine yıkmış benim 1 yıl sonra haberim oldu. Borçları tek elde toplamak icin kredi çektim. Adamın borcunu kapatacağım diye ben dibe batıyorum. Birde utanmadan 10 20 demiyo iddia oynuyor. Vallahi kuduracağım. Ailesiyle görüşmüyorum arasam yardımı geç musallat olurlar. Her maaş günü depresyona giriyorum
Nasıl ailesinin borçlarını senden habersiz mi ödemiş? Belli olurdu bi yerden çıkardı kuzum anlardın ya nasıl yapmış ki bir de rızanı almadan? O sizin rızkınız sonuçta bir de bebek geliyor. Bari bundan sonra odemesin ne diyor bu konuda?

Aynen benimde oyle canim.burnum tikaniyor bi gdiyorum lavaboya bayadir kanli sumkuruyorum.ama bikacgundur bogazlarimi usuttum sanirim yutkunma zorlugu cekiyorum.acaba burundan genizemi indi dedim bende akinti
Burundan genize inmiştir o zaman , benimde boğazım doluydu Yeni Yeni iyi olmaya başladım

Canım benim de önde plesanta doktor ile konuştum sorun değil dedi. Sezeryan da biraz zahmetli oluyormuş önce plesanta sonra bebeği alıyorlarmış bir de bebeğin hareketlerini dışardan hissetmek zor olurmuş. Ama burdan bir arkadaş plesantanın yeri zamanla değişebilir demişti.
Normal de sorun olmuyor dimi, ben normal yapacağım Allahın izniyle. Bir de önde dedi ama ben gayet net hissediyorum hareketleri. Dışardan da görünüyor dikkat ettiğimde :/ Neyse yer degiatiriyorsa normal doğuma sıkıntı değilse önemli degil

Wp grubu açmak istiyorlardı burdan da konuşulup anlaşılınca ceza aldılar canım
oyyy kötü olmuş neyse dönerler inşallah
hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
o nasıl oluyo canım

Back
X