2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öyle canım hiç tuz yok bol su . Limonlu suyu denemedim , deniyim bazen başım çatlıyor pazartesiden beri her gün hastane sağlık ocagı tansiyon cıktı tabi . Evde iyiyim ama hastane , sağlık ocagı , kadın doğumcu hepsinde yüksek ya anlamıyorum artık . Yeni başladığım doktor sağolsun cok ilgilendi anlattı hemen hapa başla dedi bir an bile yükselmemesi lazım 13/8 bile istemiyorum kardiyolojiye cık kalpten mi dedi . kardiyoloji ye cıktım kalpten değil sıkıntı yokdedi , böbreklerden mi diye testler istedi işte yarın gidecegiz nasipse inşallah iyidir . Bakalım ne diyeceek

Hayırlı sonuçlarını ve haberlerini bekliyoruz tatlım.inşallah mutlu sonuçlarla dönersin.:dua::dua:

Kızlar günaydın, bende bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 83 1.saat 103 2.saat 83 çıktı. Dr.la henüz konuşmadım ama bildiğim kadarıyla normal değerlerim. Ben 12 kilo almışıma:kızgın::oha:. Aslında dikkat ediyorum yediklerime, ara öğün gece atıştırmaları felan hiçbir şey yemiyorum. Anlamadım nasıl neyden aldım bu kadar kilo yu. 15 kilo ile tamamlamak isterdim ama zor gözüküyor son aylarda daha dikkat etmeye başladım artık. İnş 20 kilo yu bulmam :KK43:
Çok iyi sonuçların canım gözün aydın :KK66: gebelik şekerin yok yani. Kiloyu ben de anlamıyorum ya nasıl alınıyor, ama çok kafana takma bence nasılsa verilir doğumdan sonra. Normal beslenmemize devam edersek çok almayız sanırım arada yedigimiz ekstralar kilo aldırıyor bize. Bir de hareketlerimiz kisitlaniyor artık agirlasiyoruz ister istemez

Çok iyi sonuçların canım gözün aydın :KK66: gebelik şekerin yok yani. Kiloyu ben de anlamıyorum ya nasıl alınıyor, ama çok kafana takma bence nasılsa verilir doğumdan sonra. Normal beslenmemize devam edersek çok almayız sanırım arada yedigimiz ekstralar kilo aldırıyor bize. Bir de hareketlerimiz kisitlaniyor artık agirlasiyoruz ister istemez

Sağol canım :) bebekte bende kilo aldık diye şüpheleniyordum belki vardır diye ama çıkmadı :) Ya ben de hareketsizliğe bağlıyorum. Oturarak çalışıyorum servisle gidip geliyorum evde de normal rutin işler bayağı hareketsizim yani. Artık havalar ısındı eşimi kandırabilsem 2-3 gün en azından akşamalrı yürüyüş yapmak istiyorum.

Kızlar 10-15 dakika yürüdükten sonra karnım geriliyor . Sizde de oluyor mı? Of sinir oldum bu kilo olayına. Bu hafta yarım kilo almışım. Bunun sonu iyi değil gibi. Bu ay çok kilo aldım.

Bende de oluyo canım bayagı rahatsız oluyorum.Yürümek istiyorum ama yürüdükcede böyle olunca sinir oluyorum.

Kızlar günaydın, bende bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 83 1.saat 103 2.saat 83 çıktı. Dr.la henüz konuşmadım ama bildiğim kadarıyla normal değerlerim. Ben 12 kilo almışıma:kızgın::oha:. Aslında dikkat ediyorum yediklerime, ara öğün gece atıştırmaları felan hiçbir şey yemiyorum. Anlamadım nasıl neyden aldım bu kadar kilo yu. 15 kilo ile tamamlamak isterdim ama zor gözüküyor son aylarda daha dikkat etmeye başladım artık. İnş 20 kilo yu bulmam :KK43:

Benimde açlık 72 1saat sonra 87 çıktı

Kızlar acil cevap endokrin bolumune devlette nasıl gidilir randevu vermiyor internet
Canım devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama ben üniversite hastanesine gittim randevu ağustosta var dediler vermediler. Ama hamilelere öncelik varmış,randevu almadan gidiliyormus ve randevu almadan hamileyim deyince aldılar direk

Kizlar aranizda agdaya giden yada kendi agda yapan warmi???yarin kuafore gdicem ama bi tedirginim nedense:/ daha cok aciyormus gebeyken
Ya ben hep kendim yapiyorum. Hatta doktor kontrolum geldi yarina. Bugun yapmam lazim kara kara dusunuyorum nasil etcem diye :( gobekten asagiyi gormek iyice zorlasti cunku

benimde 10 olmuş :anneadayı::kk77: Veriririz YAAA :dondurma::spor:

kızlar nasılsınız ben bugün dahiliye ye gittim dünde kadın doğumcuya gittim kızım 1200 kg olmuş artık ağırlaşıyoruz valla ben oturup kalkarken ağrılarım oluyor özellikle iç bacak öldürüyor beni gece yatarken dönmek istiyorum dönerken bile ağrı oluyor
maasallah size..bende 27.haftadatim 915 gr dedi.
nereye gittin kontrole .

kızlar selam, bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktor-hastane araştırıyor ikitelli-başakşehir taraflarında. o taraflarda olan varsa, tavsiye edeceğiniz dr-hastane var mıdır?

Back
X