2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya öyle de etraftakiler moral bozuyor çok almışsın falan diyorlar ne bilim . Ben bbi de bünye olarak çabuk alıp zor verenlerdenim.o yüzden korkuyorum. Doktor daha bi kilo bile olmayan bebek için çok kilo almışsın dedi
Etraftakiler mankenlik ajansına mı kaydettirecekler acaba seni? Sırf kendini tatmin etmek için konuşuyorlar. Eminim onlar hamileyken yuvarlana yuvarlana gezmiştir.

hiç takma kafana yediğine içtiğine dikkat et eter istemeden alıyorsun zaten ben nasıl aldığımı bilmiyorum valla şeker hastasıyım birde dikkat ederim ama alınıyor işte verirsin merak etme ne veremeyenler gördü bu gözler hırs etmen yeterli verirsin
Saggol canım . Vereceğim inşallah elimden geleni yapacağım

Ekmek, hamur işi vs. kendini anında belli ediyor. Hiç affı yok. Ben de annem yüzünden geçen ay çok kilo aldım :-) Sağ olsun ne zaman börek, sarma yapsa çağırdı. Off offf. Onları yemeseydim şu an en fazla 4.5 kg almış olurdum. Şu an toplam 6.5 kg aldım. Senin kaç oldu?

Allah Allah. Bu doktorların bazıları niye abartıyor ki? Ben ilkinde de ya 24 ya 26. haftada 6 kg almıştım. Dr hiç uyarmamıştı. Hatta ben kgyi sorun edince gayet normal diyordu. Nitekim toplamda da 11 kg aldım. Sen hamileliğe kaç kg ile başladın?
65le kaldım canım bi kaç kg fazla ile .

Kilo olayını kafanıza takmayın kızlar , Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Çok almışsın diyen sinir bozucu insanları da duymayin bence, Bana da yuh diyorlar 9 kilo aldığımı duyduklarında 25.haftamda ama ben memnunum çünkü aynaya baktığımda abartılacak bir görüntüm olduğunu da düşünmüyorum varsın 9 kilo olsun. 52 ile başladığım hamileliğhamileliğe 61 ile devam ediyorum ve bi 10 kilo daha alacağımı Biliyorum, hemde sağlıklı beslendigim halde. Yani bünye meselesi, alanlar üzülmeyin.

Eklentiler

• Screenshot_20180317-114236.webp
    Screenshot_20180317-114236.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 139
Hayırlı haftasonlari kızlar .
Dün eşimin okul çıkışı hastaneye gittik . Sonuclari ogrenmeyr doktir girmiş mesai bitti dediler :mad: 4 de bitiyor Muş . Ben ozelde 5 kadar , saglik ocagina gidiyorum 5 e kadar olunca . Devlet hastanesi de öyle saniyorum . Sonuclari alalim dedim 14,10 larda hastanedeyiz hicbir görevli ilgilenmedi bilgisarim kapali görünmez diye koca hastaneyi gezdim acilden alin dediler. Acile gittik aldik sonuçlari acildeki doktora rica ettim hamileyim bakarmisiniz sonuclara diye idrarda protein çıkmış mi diye +1 çıkmış bununla kalmaz tekrar test yaparlar pazartesi günü doktorunuza çıkın dedi . Bide hamileysen bu kadar önemsiyorsan erkem gelip doktoruna gostereceksin diyor. :sinirli: Anlamıyorum bu insanların bedavadan ön yargıli yorumlarını . Salidan beri eşimle hastane sağlık ocagi dolaşıyorum zaten korkuyorum stresliyim niye laf sokma derdine düşüyor bu doktorlar . Ordan sağlık ocagina gityik hemen ebeme gosteriyim diye . Oda yorumladi korma +1 fazla degil dedi doktora gösterdi o yorumladi dinlen, bol su , tuz yok . Ebem de sadece yemeyle iiçmeyle cikmaz tansiyon uzulmeyeceksin stres yok uykusuzluk bile yapar dedi.
Pazartesi sıra aldim gosterecez inşallah ama proteinde çıkınca dün bebeğim hareketlerinden bile korkar oldum birsey oluyor diye :KK61:elime ayagima bakip duruyorum sis mi diye bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyordu agladim dayanamadim bu sefer. Eşim gördü ne oldu dedi korkuyorum diye agladim baya.

Şimdi iyiyim şükür annemleri bekliyoruz onlari çağırdım kafam dagilsin gelin bebegime büyüyen beşik ve dolap almaya çıkalım diye. :KK200: bebek esyalarina bakalım iyi gelir minigimden korktum ya dün şimdi annesine iyiyim diye tekmeler savunuyor şükür :dua: Allahim korusun meleklerimizi

Hayırlı haftasonlari kızlar .
Dün eşimin okul çıkışı hastaneye gittik . Sonuclari ogrenmeyr doktir girmiş mesai bitti dediler :mad: 4 de bitiyor Muş . Ben ozelde 5 kadar , saglik ocagina gidiyorum 5 e kadar olunca . Devlet hastanesi de öyle saniyorum . Sonuclari alalim dedim 14,10 larda hastanedeyiz hicbir görevli ilgilenmedi bilgisarim kapali görünmez diye koca hastaneyi gezdim acilden alin dediler. Acile gittik aldik sonuçlari acildeki doktora rica ettim hamileyim bakarmisiniz sonuclara diye idrarda protein çıkmış mi diye +1 çıkmış bununla kalmaz tekrar test yaparlar pazartesi günü doktorunuza çıkın dedi . Bide hamileysen bu kadar önemsiyorsan erkem gelip doktoruna gostereceksin diyor. :sinirli: Anlamıyorum bu insanların bedavadan ön yargıli yorumlarını . Salidan beri eşimle hastane sağlık ocagi dolaşıyorum zaten korkuyorum stresliyim niye laf sokma derdine düşüyor bu doktorlar . Ordan sağlık ocagina gityik hemen ebeme gosteriyim diye . Oda yorumladi korma +1 fazla degil dedi doktora gösterdi o yorumladi dinlen, bol su , tuz yok . Ebem de sadece yemeyle iiçmeyle cikmaz tansiyon uzulmeyeceksin stres yok uykusuzluk bile yapar dedi.
Pazartesi sıra aldim gosterecez inşallah ama proteinde çıkınca dün bebeğim hareketlerinden bile korkar oldum birsey oluyor diye :KK61:elime ayagima bakip duruyorum sis mi diye bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyordu agladim dayanamadim bu sefer. Eşim gördü ne oldu dedi korkuyorum diye agladim baya.

Şimdi iyiyim şükür annemleri bekliyoruz onlari çağırdım kafam dagilsin gelin bebegime büyüyen beşik ve dolap almaya çıkalım diye. :KK200: bebek esyalarina bakalım iyi gelir minigimden korktum ya dün şimdi annesine iyiyim diye tekmeler savunuyor şükür :dua: Allahim korusun meleklerimizi
Merak etme canım benimde cıktı doktor toz verdi geçmiştir dedim 2 hafta sonra sancı yapmaya başladı gittim doktor geçmemiş bu daha da artmış dedi ve antibiyotik verdi.
çarşamba tekrar idrar vericem. Geçmediyse antibiyotiğe devam..
Korkma bişey olmaz.

Haftalık yarım kg normal ama sanki o ilerleyen haftalarda yarımla kalmayacakmış gibi geliyor :KK45:Bugün üst üste 2-3 saçma şey yaşayınca canım çok sıkıldı. Yemeğe saldırdım. :mad: Bakalım kaçla kapatacağız sezonu.
Haklısın yaşayıp göreceğiz:KK64:benim bugun kontrolüm vardı. Bebiş 1200 gr olmuş. Seninki nekadar oldu canım?

65le kaldım canım bi kaç kg fazla ile .
Normal hamile kalmışsın . Kilo alımın da bence normal. Dr öyle deyince acaba biraz kilolu mu hamile kaldın da öyle söyledi dedim.
Kilo olayını kafanıza takmayın kızlar , Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Çok almışsın diyen sinir bozucu insanları da duymayin bence, Bana da yuh diyorlar 9 kilo aldığımı duyduklarında 25.haftamda ama ben memnunum çünkü aynaya baktığımda abartılacak bir görüntüm olduğunu da düşünmüyorum varsın 9 kilo olsun. 52 ile başladığım hamileliğhamileliğe 61 ile devam ediyorum ve bi 10 kilo daha alacağımı Biliyorum, hemde sağlıklı beslendigim halde. Yani bünye meselesi, alanlar üzülmeyin.
Aldığın kiloyu 3-4 desen bilr inanırlar. Maşallah maşallah 9 kilo almış gibi durmuyorsun. Ben en fazla 5 kilo almışsın derdim. Zaten kilolu hamile kalmamışsın . 17-18 kiloya kadar normalmiş zayıflar için.

Merhaba kıZlar azönce dr dan cıktık. Bebeğim sağlıklı cok sükür bi sıkıntı yok. Boynuna kordon dolanmış. Dr korkmana gerek yok gevşek sıkı değil dedi. İlk bebeğimde de vardı kordon dolanması benm. Artık kontroller 3 haftada 1 olacakmış ve bi sonraki kontrolde nst ye başlıyoruz dedi. 31. Hafta oluyo yani. Erken gibi geldi bana. Sanki öncekinde doğuma yakın olmuştu nst ler. Asıl bomba şu ki doğum sezaryen olacak dedi. Domdum kaldım beklemiyodum. Neden diye sormadım. Dr da açıklama yapmadı öyle kaldı. Ama şimdi pişmanım neden diye sormadığım için. Çocuk baş geliş pozisyonda dedi. İğne kullanıyorum diye öyle dedi diye düşünüyorum ilki normal olduğu için beklentim normal olması yönündeydi...

Bnde 45 ile basladim Su an 57 yim :)Bn bi 65 kadar almak istiyorm 28 haftamdayim Bncede normal 10 12 kilo

Ekmek, hamur işi vs. kendini anında belli ediyor. Hiç affı yok. Ben de annem yüzünden geçen ay çok kilo aldım :-) Sağ olsun ne zaman börek, sarma yapsa çağırdı. Off offf. Onları yemeseydim şu an en fazla 4.5 kg almış olurdum. Şu an toplam 6.5 kg aldım. Senin kaç oldu?

Allah Allah. Bu doktorların bazıları niye abartıyor ki? Ben ilkinde de ya 24 ya 26. haftada 6 kg almıştım. Dr hiç uyarmamıştı. Hatta ben kgyi sorun edince gayet normal diyordu. Nitekim toplamda da 11 kg aldım. Sen hamileliğe kaç kg ile başladın?
Cnm aslında ben kilo almamış oluyorum şu ana kadar 5 kilo vermistim 4 ayda simidi 4 geri aldim-1 le devam ediyorum ama o bile beni çok rahatsız ediyor zaten sakin kilo alma diyor doktorum ben kiloluyumda biraz 157 boy 75 kilo

Bnde 45 ile basladim Su an 57 yim :)Bn bi 65 kadar almak istiyorm 28 haftamdayim Bncede normal 10 12 kilo
Normal tabiki, vücut ihtiyaç duyduğu kiloyu alıyor zaten, ben sonuna kadar 20 alırım. Yediğim yemek hamilelikten önceki ile aynı Hatta abur cubur çok yemiyorum artık , kilo açısından değil de sağlık açısından. O yüzden kendimden eminim :)) aldığım kilo vücudumun ihtiyacı diyorum kafayı takmıyorum

Kızlar ben bu ara dondurmaya takmış durumdayım aşırı canım istiyor ve dayanamayıp yiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama elimde degil. Gerçi ben Antalya da yaşıyorum burda yaz havası var ama genede içimde rahat etmiyor yemesemde olmuyor :anne:

Bence yeme canim.benimde icim yaniyordu yedim durdum bak simdi bogazlarim sis yutkunamuuorum ve kuru oksuruk var gicik tarzinda

Kizlar herkese iyi haftasonlari dilerim.bugun kontrole gttik daha dogrusu fetal eko icin gormek istedi doktorumuz.kalbi inceledi yani.delik varmi damarlar nasil onlara bakti.ama bizim pasa bi gostermedi.kalktim yarim saat yurudum meyve suyu icip geldim gene gostermiyor:)
Doktorum dediki sag kalp kapakciginda hafif yetmezlik war.ama bebege zarari yok.bu konuda bilgisi olan warmi yaa:110::anne:doktor nekadar endise etme desede icim daraldi aninda oracikta :cry:

Kizlar herkese iyi haftasonlari dilerim.bugun kontrole gttik daha dogrusu fetal eko icin gormek istedi doktorumuz.kalbi inceledi yani.delik varmi damarlar nasil onlara bakti.ama bizim pasa bi gostermedi.kalktim yarim saat yurudum meyve suyu icip geldim gene gostermiyor:)
Doktorum dediki sag kalp kapakciginda hafif yetmezlik war.ama bebege zarari yok.bu konuda bilgisi olan warmi yaa:110::anne:doktor nekadar endise etme desede icim daraldi aninda oracikta :cry:
Merhaba canım doktor endişe etme dediyse birşey olmaz canım.sen sorun etme içini ferah tut

Back
X