Hayırlı haftasonlari kızlar .
Dün eşimin okul çıkışı hastaneye gittik . Sonuclari ogrenmeyr doktir girmiş mesai bitti dediler

4 de bitiyor Muş . Ben ozelde 5 kadar , saglik ocagina gidiyorum 5 e kadar olunca . Devlet hastanesi de öyle saniyorum . Sonuclari alalim dedim 14,10 larda hastanedeyiz hicbir görevli ilgilenmedi bilgisarim kapali görünmez diye koca hastaneyi gezdim acilden alin dediler. Acile gittik aldik sonuçlari acildeki doktora rica ettim hamileyim bakarmisiniz sonuclara diye idrarda protein çıkmış mi diye +1 çıkmış bununla kalmaz tekrar test yaparlar pazartesi günü doktorunuza çıkın dedi . Bide hamileysen bu kadar önemsiyorsan erkem gelip doktoruna gostereceksin diyor.

Anlamıyorum bu insanların bedavadan ön yargıli yorumlarını . Salidan beri eşimle hastane sağlık ocagi dolaşıyorum zaten korkuyorum stresliyim niye laf sokma derdine düşüyor bu doktorlar . Ordan sağlık ocagina gityik hemen ebeme gosteriyim diye . Oda yorumladi korma +1 fazla degil dedi doktora gösterdi o yorumladi dinlen, bol su , tuz yok . Ebem de sadece yemeyle iiçmeyle cikmaz tansiyon uzulmeyeceksin stres yok uykusuzluk bile yapar dedi.
Pazartesi sıra aldim gosterecez inşallah ama proteinde çıkınca dün bebeğim hareketlerinden bile korkar oldum birsey oluyor diye

elime ayagima bakip duruyorum sis mi diye bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyordu agladim dayanamadim bu sefer. Eşim gördü ne oldu dedi korkuyorum diye agladim baya.
Şimdi iyiyim şükür annemleri bekliyoruz onlari çağırdım kafam dagilsin gelin bebegime büyüyen beşik ve dolap almaya çıkalım diye.

bebek esyalarina bakalım iyi gelir minigimden korktum ya dün şimdi annesine iyiyim diye tekmeler savunuyor şükür

Allahim korusun meleklerimizi