- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.721
Yarın gidecem canım üniversite hastanesine sen neler yapıyorsunKızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gidecem canım üniversite hastanesine sen neler yapıyorsunKızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
Serviks uzunluğuna baktı mı?Gecen hafta sertlesip gevsemelerden dolayi nst girmistim bisi cikmadi.bu aralarda boyle bi sanci baski basladi.cocuk cikivericekms gbi hissediyorumbaya bicak saplaniyor cikisa dogru.cuma gunu dr a dedm nst den bahsetmedi dikkat et uzan artarsa ve duzenli araliklarla olursa sknti nstye baglarz o zaman dedi
Penyeydi sanırım içini açıp bakmadim ama alacağım zaman araştırırım.Kumaşınnasıl acaba onların yazlık olur mu
Ben diyete sıkıca uyuyorum hiç aksatmiyorum 3 haftadır. haftada 1 tokluk birinci saat baktiriyorum hastanede 100-103-115 çıktı şimdiye kadar herşey normal şimdilik elhamdülillahKızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
normal beşikten kastın ne tam anlayamadım bizde var mesela küçük bi beişk onda 3 ay yatabilmişti boy bakımından sığsa da kolları çok sert sağa sola vurduğu için sorun olmuştu ama genişlik biraz varsa daha uzun süre kullanabilirsin park yatak düşünmez misin? nerdeyse 3 yaşına kadar kullanılabiliyor sonrasında güzel bi çocuk odası alman daha mantıklı olur benceKizlar bugün mobilyacilari gezdik . Sallanan yatak odasinda duracak beşik dayimlar verecek zaten , cocuk odasina büyüyen beşik ve dolabini almayi düşünüyorum . Uzun süreli kullansin diye . Eşimle ve annem normal beşik alalim diyor . Ilk bebegimiz olduğu icin bilmiyorum ikinci kez anne olacaklarimiz acaba normal Beşikte kac yaşına kadar yatabiliyorlar . Not ; ailecek uzun boyluyuz bebikte boyu onden gidiyor .![]()
Arkadaslar saglik ocaginda idrar testi ve kulturu yapiliyor mu? Bizim saglik ocagi 3 drluk kucuk bi yer. Yapilmiyorsa ozele gideyim...
Geçmiş olsun Allah korusun canımKizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimlehala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar
Insulin+diyet biraz dustu sukur ama sabahlari tokluk hala yuksek bi rayina oturmadi ve ben cok tedirginim bi turlu rahat olamiyorum hayirlisiyla bi bitirseydik sureci saglila alsak kucaklarimiza yavrularumiziKızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
Amin cnm insallah.Bnde Ramazana girmeden hepsini tamammlamayi dusunuyorm.Nisanda baslicaz alisverise hayirlisiyla :))❤❤
Kaç çıkıyo ki canım değerlerin evde ölçünce?şekerin çok mu yüksek çıkmıştı baştaInsulin+diyet biraz dustu sukur ama sabahlari tokluk hala yuksek bi rayina oturmadi ve ben cok tedirginim bi turlu rahat olamiyorum hayirlisiyla bi bitirseydik sureci saglila alsak kucaklarimiza yavrularumizi
Rahim agzimda kucik bi yara varmis canim.1 haftadır kullandım canım vajinal tabletAntibiyotik verir canım zor bi yani yok
Donaxyl kullandım ben 6 tane vardı 3unu kullan dedi, devam ederse 3unu daha kullan dedi. Akıntı devam bende hala.Kızlar ara ara lekelenme oluyo demistim ya. Rahim ağzında ufak.bi yara varmış.1 haftadır vajinal tablet kullandim ama ne akintim azaldı ne birşey. Doktor da 1 haftalık tedavi bu şikayet devam ederse diğer gidişimde muayene edecekmiş tekrar.1 ay var daha gitmeme. Donoxyl kullanan var mı bu akıntı enfeksiyon için falan
Ben kullandım 6tabletti herhalde vajinal bende koyu sarı akıntı ve kanlı sumuksu akıntı olmustu.gecti benim .kullanırken değişik akıntılar oldu o aralar.simdilik normal akintim acik sarıya döndü bazen de beywzKızlar ara ara lekelenme oluyo demistim ya. Rahim ağzında ufak.bi yara varmış.1 haftadır vajinal tablet kullandim ama ne akintim azaldı ne birşey. Doktor da 1 haftalık tedavi bu şikayet devam ederse diğer gidişimde muayene edecekmiş tekrar.1 ay var daha gitmeme. Donoxyl kullanan var mı bu akıntı enfeksiyon için falan
Aynen bende de devam. 6 gün bana çok kısa geldi.duzelmesi için başka ilaca mi geçilir acaba.1 ay nasıl beklicemDonaxyl kullandım ben 6 tane vardı 3unu kullan dedi, devam ederse 3unu daha kullan dedi. Akıntı devam bende hala.
Tablet biter bitmez mi düzeldi.hemsire bana bekleyin dedi de ne bileyim.degusik akıntı rengi oldu bende de.daha ilacım.bugun bitti.napmaliyim bilemedimBen kullandım 6tabletti herhalde vajinal bende koyu sarı akıntı ve kanlı sumuksu akıntı olmustu.gecti benim .kullanırken değişik akıntılar oldu o aralar.simdilik normal akintim acik sarıya döndü bazen de beywz
Birkaç gün bekleyin.birkacgun sonra düzelmişti sanki.hatta sonlara doğru sanki pıhtı gibi böyle birşeyler atmıştı koyu sarı turuncuya yakinTablet biter bitmez mi düzeldi.hemsire bana bekleyin dedi de ne bileyim.degusik akıntı rengi oldu bende de.daha ilacım.bugun bitti.napmaliyim bilemedim
Evet iste bende o şikayetlerle gitmiştim.ben sandım ki tablet kullanım sırasında geçecek şikayetlerim.insallh geçer bekleyeyim bakalimBirkaç gün bekleyin.birkacgun sonra düzelmişti sanki.hatta sonlara doğru sanki pıhtı gibi böyle birşeyler atmıştı koyu sarı turuncuya yakin
Benim son birkaç gün öyle pıhtı attı ip gibi birşeyler çıkıyordu sanki.sonra düzeldi.insallah seninde düzelirEvet iste bende o şikayetlerle gitmiştim.ben sandım ki tablet kullanım sırasında geçecek şikayetlerim.insallh geçer bekleyeyim bakalim