2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar selam, doktordan geliyoruz 36 cm 1200 gr olmuş tosuncuk ama göbek çevresi 5 gün geriden geliyormuş çok moralim bozuldu.. doktor aslında çok tedirgin olmayayım diye sakin sakin konuştu çok endişe edilecek bir durum yok biraz dinlen ara öğünlerine dikkat et toparlarsın dedi. rapor verecek haftada 1-2 gün evde iyice dinlen sol tarafına yatıp dedi... ilk hamileliğimde oğlum tam bir tosundu her şeyime o kadar dikkat ediyordum ki bunda varlığını bile unutuyorum bazen ve bu durum beni inanılmaz üzüyor 13 nisan da tekrar çağırdı bebeğin kilosuna bakmak için... umarım o zamana kadar toparlayabilirim...
tek sıkıntı karın cevresi mi canım. onun için mi. rapor verdi dinlen dedi. ıyı olacak bebışın evhamlanma tam bır tosuncuk

tek sıkıntı karın cevresi mi canım. onun için mi. rapor verdi dinlen dedi. ıyı olacak bebışın evhamlanma tam bır tosuncuk

evet canım, sadece karın çevresi gerideymiş bu 5 günlük gerilik kapanması için rapor verecek benim iş yoğunluğuma göre.. ama zaten patron sıkıntı yapmadığı için hafta 1-2 gün evden çalışacağım işler de yoğun değil zaten

Bana da diyet verdi ama ne korkudan verdiği diyeti de az yiyorum azaltıyorum yani biraz.düşük çıkıyo değerler ama içim rahat değil acaba az yiyerek bebek beslenemez mi fln diye.ya bi de bu ölçüm aletlerine de güvenemiyorum.geçen tokluk 140 çıktı 2 kere daha ölçtüm üstüne 120ler çıktı sonra.hatalı da ölçüyolar bence.insülinden önce kaç çıkıyodu değerlerin?
Bugün diyetisyen e gittim diyete başlıyorum kitapçık verdiler mi size .kitapçıkta ekmek seçeneği 1 seçiminize yapınız yazıyor 11 ne oluyor tam öğleye geldi ayrıntılı soramadım

Bana da diyet verdi ama ne korkudan verdiği diyeti de az yiyorum azaltıyorum yani biraz.düşük çıkıyo değerler ama içim rahat değil acaba az yiyerek bebek beslenemez mi fln diye.ya bi de bu ölçüm aletlerine de güvenemiyorum.geçen tokluk 140 çıktı 2 kere daha ölçtüm üstüne 120ler çıktı sonra.hatalı da ölçüyolar bence.insülinden önce kaç çıkıyodu değerlerin?
bence doktorun verdiği listenin dışına çıkmamalısın. sonuçta o liste bebeğin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenleniyor.
benim ünsilinden önce 120 açlık 260 1. saat 220 2. saat çıkıyordu.

Bugün diyetisyen e gittim diyete başlıyorum kitapçık verdiler mi size .kitapçıkta ekmek seçeneği 1 seçiminize yapınız yazıyor 11 ne oluyor tam öğleye geldi ayrıntılı soramadım
Bana da kitapçık verilmedi ekmek değişim seçeneği diye bir kağıt verdi sadece ekmek yerine neler yiyebilirsin yasaklı listesi ve meyve listesi var ayrıca bir de kendi yemem gereken liste

Ya kızlar ben yanlışlıkla kan ilacimi iki defa içtim birini sabah 9 da birinide şimdi. Vitamin icecektim nasıl dalginligima denk geldi . Bişey olur mu :KK12:

Çocuğuna birşey almasına izin verilmediği için kendine alanlarda bugün :KK53:

Eklentiler

• Screenshot_20180320-135319.webp
    Screenshot_20180320-135319.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 104
Back
X