- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.841
TeşekkürlerYok olmaz cnim korkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerYok olmaz cnim korkma
Ay canım ya çok geçmiş olsun ama gebelikte düşme vakaları çok sık rastlanan şeylermiş,vücut alışamıyor demekki ağılık değişimlerine.Bir arkadaşımda 32 haftada düşmüştü evde oda iyiydi çok şükür,sen iyisin inşallah.Ama tabi düşmek benimde büyük korkum ne kadar normal densede ,Allah korumuş canımKizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimlehala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar
Evet kuzum instagramdan sipariş vermistim yeni geldi. Tuzlu baya bi 285 lira aklımda birde isim islemeli hastane çıkışı kaldı. Onuda yaptırırsam daha gerekli seylere geçicem![]()
yeme içmene ne dedi canım.evet canım, sadece karın çevresi gerideymiş bu 5 günlük gerilik kapanması için rapor verecek benim iş yoğunluğuma göre.. ama zaten patron sıkıntı yapmadığı için hafta 1-2 gün evden çalışacağım işler de yoğun değil zaten
Canım enfeksiyon olunca da kanlı akıntı olabiliyor.eğer akıntı şeklinde geldiyse kaşımayla alakası yoktur .Ay canım ya çok geçmiş olsun ama gebelikte düşme vakaları çok sık rastlanan şeylermiş,vücut alışamıyor demekki ağılık değişimlerine.Bir arkadaşımda 32 haftada düşmüştü evde oda iyiydi çok şükür,sen iyisin inşallah.Ama tabi düşmek benimde büyük korkum ne kadar normal densede ,Allah korumuş canım
Bu arada bayadır girmiyordum çok zor bitirdim yazılarınızı okumayı birikmiş.Ya kızlar bişey soracam ama nasıl sorulurki.Sabah hafif bir kaşıntım vardı(zaten hamile kaldığımdan beri var mantar) azcık kaşıdım sonra wcye girdim çıktığımda tuvalet kağıdına kanlı bir akıntı geldi.Korktum ya biraz acaba kaşıdığım için mi oldu sürekli kontrol ediyorum ama çok kafam takıldı.
tam yazan arkadaş var mı diye bakim açtım senin yazını gördüm tam o anda da akıntı geldi.Beyazımsı,zaten fili olarak progestanda kullanıyorum onun kalıntıları gelmiş ama kan yok şuan.Hay Allahım ya biraz daha bekleyim gelirse o zaman doktora gideyim bari,enfeksiyon diyorsun sıkıntı yani.İnşallah gelmez ya.(canım artık akıntıylamı geliyor anlamıyorum biliyorsun benim idrar da sürekli kan gelişi var her sabah wc çıkışı temizlendikten sonra böyle peçete ile silince sarımsı ama hani kanın karıştığı bir ıslaklık oluyor.İlk defa bugün biraz fazlaydı)Sağolasın cevabın içinCanım enfeksiyon olunca da kanlı akıntı olabiliyor.eğer akıntı şeklinde geldiyse kaşımayla alakası yoktur .
inşalllah geçer canımay sorma nohut şeklinde kabarcık varlar var.içinde bile çıktı. ayakta durunca çok ağrıyor. doktor baktı varıs dedi.bazılarının çıkıyormus hamilelikte ben de onlardan ; ((
Evet ekmek yerine geçen şeyler in üstünde 11 yazıyorBana da kitapçık verilmedi ekmek değişim seçeneği diye bir kağıt verdi sadece ekmek yerine neler yiyebilirsin yasaklı listesi ve meyve listesi var ayrıca bir de kendi yemem gereken liste
Ay ne bileyim ya internet bilgi çöplüğü ama kendimi suçlayacak yer arıyorum sanırım. Sigara içenlerin bebekleri yüzüne daha çok dokunurmuş diye youtube ta bi videoda görmüştüm. Bir iki kez sigara içilen ortamda da durdum hamileyken. Aman sağlıklı olsunlar da yüzünü doğunca görelim.
yeme içmene ne dedi canım.
herşeyi yeyip içebiliyor msn
Aynen canim pahali baya.bende dusunuyom almayi ama once bi kalkan alayim diyorum.bende istiyorum isim islemelj kiyafet.senin dedigin nasil resim warmi
Evet canım bende de cıktı enfeksiyon var doktora git en kısa zamanda ilaç versin. Hamileler için çok önemliSelam kızlarr, geçen hafta idrar testi yaptırmıştım şimdi netten bakıyorumda Lökosit +++ çıkmış, negatif olması gerekirken Lökosit (WBC) de 15 çıkmış 4 olması gerekirken. Çok yüksek değilmi bunlar ya enfeksiyon var galiba, bu kadar yüksek çıkan olmuşmuydu?
Evet canım bende de cıktı enfeksiyon var doktora git en kısa zamanda ilaç versin. Hamileler için çok önemli
Ama bebege gecmeyen bi ilac veriyor doktor. Genelde ilk basta suya karıştırılan tozdan veriuor. O geçirmezse hap veriyor. Oyuzden sorun olmaz.Evet yarın gidicem bende antibiyotik verir o zaman. Hamilelikte de hiç ilaç kullanmak istemiyordum.
Bunun gibi birşey düşünüyorum
Canim simdilik bir problem yok gibi cok şükür ama inan o psikolojiui o korkuyu atamadim hala uzerimden. Cok kotu biseymis yani RABBim herkesin evladini korusun. Canim soruna gelince de bilemedim ki ordan mi geldi kan. Icinde suphe varsa doktoruna bi gorun istersen icin de rahat ederdiAy canım ya çok geçmiş olsun ama gebelikte düşme vakaları çok sık rastlanan şeylermiş,vücut alışamıyor demekki ağılık değişimlerine.Bir arkadaşımda 32 haftada düşmüştü evde oda iyiydi çok şükür,sen iyisin inşallah.Ama tabi düşmek benimde büyük korkum ne kadar normal densede ,Allah korumuş canım
Bu arada bayadır girmiyordum çok zor bitirdim yazılarınızı okumayı birikmiş.Ya kızlar bişey soracam ama nasıl sorulurki.Sabah hafif bir kaşıntım vardı(zaten hamile kaldığımdan beri var mantar) azcık kaşıdım sonra wcye girdim çıktığımda tuvalet kağıdına kanlı bir akıntı geldi.Korktum ya biraz acaba kaşıdığım için mi oldu sürekli kontrol ediyorum ama çok kafam takıldı.