2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimle :KK43: hala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar
Ay canım ya çok geçmiş olsun ama gebelikte düşme vakaları çok sık rastlanan şeylermiş,vücut alışamıyor demekki ağılık değişimlerine.Bir arkadaşımda 32 haftada düşmüştü evde oda iyiydi çok şükür,sen iyisin inşallah.Ama tabi düşmek benimde büyük korkum ne kadar normal densede ,Allah korumuş canım
Bu arada bayadır girmiyordum çok zor bitirdim yazılarınızı okumayı birikmiş.Ya kızlar bişey soracam ama nasıl sorulurki.Sabah hafif bir kaşıntım vardı(zaten hamile kaldığımdan beri var mantar) azcık kaşıdım sonra wcye girdim çıktığımda tuvalet kağıdına kanlı bir akıntı geldi.Korktum ya biraz acaba kaşıdığım için mi oldu sürekli kontrol ediyorum ama çok kafam takıldı.

Evet kuzum instagramdan sipariş vermistim yeni geldi. Tuzlu baya bi 285 lira aklımda birde isim islemeli hastane çıkışı kaldı. Onuda yaptırırsam daha gerekli seylere geçicem :oops:

Aynen canim pahali baya.bende dusunuyom almayi ama once bi kalkan alayim diyorum.bende istiyorum isim islemelj kiyafet.senin dedigin nasil resim warmi

evet canım, sadece karın çevresi gerideymiş bu 5 günlük gerilik kapanması için rapor verecek benim iş yoğunluğuma göre.. ama zaten patron sıkıntı yapmadığı için hafta 1-2 gün evden çalışacağım işler de yoğun değil zaten
yeme içmene ne dedi canım.
herşeyi yeyip içebiliyor msn

Ay canım ya çok geçmiş olsun ama gebelikte düşme vakaları çok sık rastlanan şeylermiş,vücut alışamıyor demekki ağılık değişimlerine.Bir arkadaşımda 32 haftada düşmüştü evde oda iyiydi çok şükür,sen iyisin inşallah.Ama tabi düşmek benimde büyük korkum ne kadar normal densede ,Allah korumuş canım
Bu arada bayadır girmiyordum çok zor bitirdim yazılarınızı okumayı birikmiş.Ya kızlar bişey soracam ama nasıl sorulurki.Sabah hafif bir kaşıntım vardı(zaten hamile kaldığımdan beri var mantar) azcık kaşıdım sonra wcye girdim çıktığımda tuvalet kağıdına kanlı bir akıntı geldi.Korktum ya biraz acaba kaşıdığım için mi oldu sürekli kontrol ediyorum ama çok kafam takıldı.
Canım enfeksiyon olunca da kanlı akıntı olabiliyor.eğer akıntı şeklinde geldiyse kaşımayla alakası yoktur .

Canım enfeksiyon olunca da kanlı akıntı olabiliyor.eğer akıntı şeklinde geldiyse kaşımayla alakası yoktur .
tam yazan arkadaş var mı diye bakim açtım senin yazını gördüm tam o anda da akıntı geldi.Beyazımsı,zaten fili olarak progestanda kullanıyorum onun kalıntıları gelmiş ama kan yok şuan.Hay Allahım ya biraz daha bekleyim gelirse o zaman doktora gideyim bari,enfeksiyon diyorsun sıkıntı yani.İnşallah gelmez ya.(canım artık akıntıylamı geliyor anlamıyorum biliyorsun benim idrar da sürekli kan gelişi var her sabah wc çıkışı temizlendikten sonra böyle peçete ile silince sarımsı ama hani kanın karıştığı bir ıslaklık oluyor.İlk defa bugün biraz fazlaydı)Sağolasın cevabın için

xra221 xra221 Bide canım enfeksiyon olması için başka şeyler de olması gerekmezmi.Ya da şöyle sorayım.Enfeksiyon olsam başka belirti olmaksızın olabiliyormuki.Ya şu doktorlar hiç net konuşmuyorlar,belki sizinki bişeyler açıklamıştır.Bişey soruyorsun olur öyle,ama dikkat etçez diyorlar.Sinir oluyorum.Neyi öğrendim biliyormusununz bu gebelik sayesinde. Aslında doktorlarında hamileyken pek ellerinden birşey gelmiyor,teşhis koymada zorlanıyorlar,ilaç uygulamasında zorlanıyorlar.Hamileliğin tadını çıkarırım diyordum ilk 3 aydan sonra ama hep diken üstünde oldum,burda gördüğüm kadarıyla başka arkadaşlarda var şeker yüzünden olsun,boğaz enfeksiyonu yüzünden olsun.Sadece sağlıklı şekilde doğduğu anı görmek istiyorum artık inşallah ya(tabi ilerisini de görelim canım:) )

Ay ne bileyim ya internet bilgi çöplüğü ama kendimi suçlayacak yer arıyorum sanırım. Sigara içenlerin bebekleri yüzüne daha çok dokunurmuş diye youtube ta bi videoda görmüştüm. Bir iki kez sigara içilen ortamda da durdum hamileyken. Aman sağlıklı olsunlar da yüzünü doğunca görelim.

Ayenn öyle canım benim napalim önemli olan sağlık

Evet ekmek yerine geçen şeyler in üstünde 11 yazıyor
IMG_20180320_164046.webp
Benimki böyle canım kitapçık yok
IMG_20180320_164046.webp

Selam kızlarr, geçen hafta idrar testi yaptırmıştım şimdi netten bakıyorumda Lökosit +++ çıkmış, negatif olması gerekirken Lökosit (WBC) de 15 çıkmış 4 olması gerekirken. Çok yüksek değilmi bunlar ya enfeksiyon var galiba, bu kadar yüksek çıkan olmuşmuydu?

Selam kızlarr, geçen hafta idrar testi yaptırmıştım şimdi netten bakıyorumda Lökosit +++ çıkmış, negatif olması gerekirken Lökosit (WBC) de 15 çıkmış 4 olması gerekirken. Çok yüksek değilmi bunlar ya enfeksiyon var galiba, bu kadar yüksek çıkan olmuşmuydu?
Evet canım bende de cıktı enfeksiyon var doktora git en kısa zamanda ilaç versin. Hamileler için çok önemli

Evet yarın gidicem bende antibiyotik verir o zaman. Hamilelikte de hiç ilaç kullanmak istemiyordum.
Ama bebege gecmeyen bi ilac veriyor doktor. Genelde ilk basta suya karıştırılan tozdan veriuor. O geçirmezse hap veriyor. Oyuzden sorun olmaz.
Hemde enfeksiyon ilaçtan daha zararlı li demişti doktor bana

Canim simdilik bir problem yok gibi cok şükür ama inan o psikolojiui o korkuyu atamadim hala uzerimden. Cok kotu biseymis yani RABBim herkesin evladini korusun. Canim soruna gelince de bilemedim ki ordan mi geldi kan. Icinde suphe varsa doktoruna bi gorun istersen icin de rahat ederdi

Herkese merhaba benim bi sorum olacak özelde çalışan öğretmen arkadaşlarımız vardı sanırım aramızda süt izni günde kaç saat oluyor bilginiz var mı normalde devletteki öğretmenlere 3 saat sskli çalışan a 1,5 saat ama özelde çalışan öğretmen i nasıl değerlendiyorlar

Back
X