2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol canım kaç dilim ekmek verdi sana 1900 kalorilik benimki
Bana çok ekmek yazdı ama ben okadar yemiyorum.neyle yiyeceksem okadar ekmeği herşey yasakken
IMG_20180320_181209.webp

xra221 xra221 Bide canım enfeksiyon olması için başka şeyler de olması gerekmezmi.Ya da şöyle sorayım.Enfeksiyon olsam başka belirti olmaksızın olabiliyormuki.Ya şu doktorlar hiç net konuşmuyorlar,belki sizinki bişeyler açıklamıştır.Bişey soruyorsun olur öyle,ama dikkat etçez diyorlar.Sinir oluyorum.Neyi öğrendim biliyormusununz bu gebelik sayesinde. Aslında doktorlarında hamileyken pek ellerinden birşey gelmiyor,teşhis koymada zorlanıyorlar,ilaç uygulamasında zorlanıyorlar.Hamileliğin tadını çıkarırım diyordum ilk 3 aydan sonra ama hep diken üstünde oldum,burda gördüğüm kadarıyla başka arkadaşlarda var şeker yüzünden olsun,boğaz enfeksiyonu yüzünden olsun.Sadece sağlıklı şekilde doğduğu anı görmek istiyorum artık inşallah ya(tabi ilerisini de görelim canım:) )
Canım kasıntı yanma bunlar da enfeksiyon belirtisi. Ama senin idrarinda kan olduğunu bilmiyordum.belki ondan bulasmistir .ya da sen kasirken tahriş ettin akintiyla geldi sandın . Sirkeli suyla orayı temizlemek kasintiyi azaltıyor rahatlatıyor tavsiye ederim.gebelikte çok oluyor.eğer duzelmiiyorsa bi idrar örneği ver bence varsa önlemi alınır

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya

Canım çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bişey olmayacak,sen gönlünü ferah tut, dinlenmeye bak.

Ben 5 gün günde 7 kere ölçüm yapıp endokrinolojiye gittim,diyette yaptım tabi o arada. Diyete devam dedi 2 hafta sonra yeniden çağırdı. Diyetisyen özellikle beyaz ekmek kesinlikle yok dedi. Bı de ara öğün atlama dedi. Meyveyle beraber süt, yoğurt,ayran iç dedi. Degerlerim açlık 90-100 arası çıkıyor genelde bir iki kez 90 altı çıktı. Tokluk 110-120 çıkıyor yemekten 2 saat sonraki. Bir kez makarna ve dolma çıkmıştı yemekhanede tokluk 165 çıktı :KK43: yani dikkat etmezsem yükseliyor direk. Bı de yürüyüş çok önemli kızlar. Dün misafirlikte yarım dilim kek yedim,yüksek çıkmıştı. Sonra 15 dk yürüdüm normale döndü. 2 buçuk ay sabredecez artık
Canım sen ölçüm aleti mi aldın ben sağlık ocağına gidiyorum 2 günde bir en fazla 98 çıktı o gün kahvaltıda börek yemiştim ama ölçümü öğle yemeğinden sonra yaptırmıştım öğlen kelle paça çorbası içmiştim bir kere dolma yedim iki tane ölçüm yaptırdım 92 çıktı

Ben diyete sıkıca uyuyorum hiç aksatmiyorum 3 haftadır. haftada 1 tokluk birinci saat baktiriyorum hastanede 100-103-115 çıktı şimdiye kadar herşey normal şimdilik elhamdülillah
Yemek yedikten 1 saat sonra mı bu değerler benden 2 saat sonra yaptırmamı istiyorlar

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya
Canim tahlil filan yapildi mi? Acaba tuzu cok mu kaciriyorsun? Bol su da icmen lazim. Bir de gunluk yuruyus yaparsan sislikler en aza iniyor. Ama bunu doktoruna dile getir. Bunun icin gerekli tahlilleri yapacaktir onun icin sebebini bulacaktir

Canım sen ölçüm aleti mi aldın ben sağlık ocağına gidiyorum 2 günde bir en fazla 98 çıktı o gün kahvaltıda börek yemiştim ama ölçümü öğle yemeğinden sonra yaptırmıştım öğlen kelle paça çorbası içmiştim bir kere dolma yedim iki tane ölçüm yaptırdım 92 çıktı
Ben ölçüm cihazı aldım canım,devlet karşılamadı ama aldım çok evham yaparım diye. Şimdi her zaman olcmuyorum günde bir defa açlık bir defa tokluk olcuyorum. 2 hafta sonra yine kontrol var.
Yemek yedikten 1 saat sonra mı bu değerler benden 2 saat sonra yaptırmamı istiyorlar
Bana da ilk lokmayı aldıktan iki saat sonra ölç dediler

Selam kızlarr, geçen hafta idrar testi yaptırmıştım şimdi netten bakıyorumda Lökosit +++ çıkmış, negatif olması gerekirken Lökosit (WBC) de 15 çıkmış 4 olması gerekirken. Çok yüksek değilmi bunlar ya enfeksiyon var galiba, bu kadar yüksek çıkan olmuşmuydu?
dedikleri gibi gitmelisin doktora arkadaşım,en azından erken teşhis konur tedbir alınır

Canım kasıntı yanma bunlar da enfeksiyon belirtisi. Ama senin idrarinda kan olduğunu bilmiyordum.belki ondan bulasmistir .ya da sen kasirken tahriş ettin akintiyla geldi sandın . Sirkeli suyla orayı temizlemek kasintiyi azaltıyor rahatlatıyor tavsiye ederim.gebelikte çok oluyor.eğer duzelmiiyorsa bi idrar örneği ver bence varsa önlemi alınır
Canım ya gebeliğin ilk haftalarından beri var kaşıntı o zamanda tahlil vermiştim enfeksiyon yok demişti.Mantar heralde bu.
O yüzden diken üstündeyim,sirkeli su çok yaptım o da işe yaramadı ya inşallah dediğin gibidir ama yarın akşam idrar kültürü vermeye gidecem hayırlısı bakalım,tekrar sağolasın ya
kan sulandırıcımı kullanıyorsun?Bende şişme var bacaklarımda özellikle.Ama tabiki o da normalmiş kan hacmi arttığı için 27. hafta sonrası bacaklar daha kalınlaşır diyor.

Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu

Günlük sekiz saat çalışıyorum önceleri yorgun
Canim tahlil filan yapildi mi? Acaba tuzu cok mu kaciriyorsun? Bol su da icmen lazim. Bir de gunluk yuruyus yaparsan sislikler en aza iniyor. Ama bunu doktoruna dile getir. Bunun icin gerekli tahlilleri yapacaktir onun icin sebebini bulacaktir
  • Pazartesi kontrolum var bı önceki kontrolde varis corabi almıştım ama tahlil falan yapılmadı yürüyüş hiç yapamıyorum ama günlük sekiz saat çalışıyorum çok yoğun bir iş olmasa da bu halim yorulmama yetiyor 27 haftada çok kilo aldım 56 kilo hamile kalmıştım şu an 72

Back
X