2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
dedikleri gibi gitmelisin doktora arkadaşım,en azından erken teşhis konur tedbir alınır

Canım ya gebeliğin ilk haftalarından beri var kaşıntı o zamanda tahlil vermiştim enfeksiyon yok demişti.Mantar heralde bu.
O yüzden diken üstündeyim,sirkeli su çok yaptım o da işe yaramadı ya inşallah dediğin gibidir ama yarın akşam idrar kültürü vermeye gidecem hayırlısı bakalım,tekrar sağolasın ya

kan sulandırıcımı kullanıyorsun?Bende şişme var bacaklarımda özellikle.Ama tabiki o da normalmiş kan hacmi arttığı için 27. hafta sonrası bacaklar daha kalınlaşır diyor.[/QUOT

Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu
Süt pompası ben çalıştığım için bana lazım olmuştu ama 3 ay sonra almıştık,şimdide 3 ay sonra kullanırım sanırım.

dedikleri gibi gitmelisin doktora arkadaşım,en azından erken teşhis konur tedbir alınır

Canım ya gebeliğin ilk haftalarından beri var kaşıntı o zamanda tahlil vermiştim enfeksiyon yok demişti.Mantar heralde bu.
O yüzden diken üstündeyim,sirkeli su çok yaptım o da işe yaramadı ya inşallah dediğin gibidir ama yarın akşam idrar kültürü vermeye gidecem hayırlısı bakalım,tekrar sağolasın ya

kan sulandırıcımı kullanıyorsun?Bende şişme var bacaklarımda özellikle.Ama tabiki o da normalmiş kan hacmi arttığı için 27. hafta sonrası bacaklar daha kalınlaşır diyor.
Yok decavit ve devit3 haricinde hiç bir şey kullanmıyorum ama anlam veremedim çok ağrı yapiyor

Günlük sekiz saat çalışıyorum önceleri yorgun

• Pazartesi kontrolum var bı önceki kontrolde varis corabi almıştım ama tahlil falan yapılmadı yürüyüş hiç yapamıyorum ama günlük sekiz saat çalışıyorum çok yoğun bir iş olmasa da bu halim yorulmama yetiyor 27 haftada çok kilo aldım 56 kilo hamile kalmıştım şu an 72
Ben de 58-60 ile kaldim suan 75 76 kiloyum ama sislik cok sukur yok. Gunde en az 3 4 litre su iciyorum belki de daha fazla. Bunun disinda sivi olarak süt de tuketiyorum. ben de calisyorum ama yuruyus butun kaslari çalıştırdığı icin daha faydali oluyor gunde yarim saat bi saat yurumek iyi gelir.

Bazen insan karamsarlığa kapılıyor. Bir tanesini ne güzel bu yaşa getirmişsin. Allah'ın izniyle bu minnoş da büyür. Biraz zorlanacağız ama birkaç yıl sonra iyi ki doğmuş diyeceğiz.

Ben de öyle modeller istiyorum ama bulamıyorum. Senin özelliklr aldığın bir marka var mı?
Öyle cnm insallah sağlıklı sıhhatli bi dogsun larda hayırlısıyla

Kızlar nasılsınız? Bu aralar bitik durumdayım :( bel bacak sırt ağrısı var, hamile kemeri aldım baya hafifletti ağrıyı ama gene de sürekli ayakta olmak ve çalışmak yoruyor artık hergün 8 saat zor :( valla Allah yardımcımız olsun

tam yazan arkadaş var mı diye bakim açtım senin yazını gördüm tam o anda da akıntı geldi.Beyazımsı,zaten fili olarak progestanda kullanıyorum onun kalıntıları gelmiş ama kan yok şuan.Hay Allahım ya biraz daha bekleyim gelirse o zaman doktora gideyim bari,enfeksiyon diyorsun sıkıntı yani.İnşallah gelmez ya.(canım artık akıntıylamı geliyor anlamıyorum biliyorsun benim idrar da sürekli kan gelişi var her sabah wc çıkışı temizlendikten sonra böyle peçete ile silince sarımsı ama hani kanın karıştığı bir ıslaklık oluyor.İlk defa bugün biraz fazlaydı)Sağolasın cevabın için
Mutlaka doktora gidin bana doktorum, kanlı akıntı, su boşalması, bebek hareketlerini hissetmeme gibi 3 durumdan biri varsa hemen gel dedi

Ben ölçüm cihazı aldım canım,devlet karşılamadı ama aldım çok evham yaparım diye. Şimdi her zaman olcmuyorum günde bir defa açlık bir defa tokluk olcuyorum. 2 hafta sonra yine kontrol var.

Bana da ilk lokmayı aldıktan iki saat sonra ölç dediler
Aaa niye öyle bende 1 saat sonra olcuyorum bu doktorlarından bir dediği bir dediğini tutmuyor yahu bende bugun gittim insulin başlar diye dusunuyodum diyetisyene bile göndermedi hiç önemsemedi bile sinir oldum kendim diyet yapıyorum dedim öyle devam et bırak sonra gel dedi

Aaa niye öyle bende 1 saat sonra olcuyorum bu doktorlarından bir dediği bir dediğini tutmuyor yahu bende bugun gittim insulin başlar diye dusunuyodum diyetisyene bile göndermedi hiç önemsemedi bile sinir oldum kendim diyet yapıyorum dedim öyle devam et bırak sonra gel dedi
Valla bu doktorlar niye böyle bı standardı yok demek ki, beni de ölçümlerin iyi diyete devam dedi. Ben de kendim yapıyorum ama kafama göre dedim,ha o zaman diyetisyene göndereyim dedi. Bı tuhaflar yani

Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu

Bende şimdimi alsam işe başlarken mi emin değilim.Daha çok işe giden anneler alıyor. Çocuğu bırakıp gittikleri için süt sağıp eve bırakıyorlar.

Kızlar bu arada benim WBC ve Lökosit değerlerim ilk yaptırdığım testlerde de aynı seviyedeymiş 6-7 haftalıkken yani. Şuanda da halaa aynı. Kaç dr.a göstermiştim o dönem kimse bir şey dememişti. Su çok iç demişlerdi o kadar.

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya
Benim ellerim çok büyüdü saatim girmiyor artık .ayaklarımda öyle ayakkabı fermuar i çekilmiyor

Kızlar bu arada benim WBC ve Lökosit değerlerim ilk yaptırdığım testlerde de aynı seviyedeymiş 6-7 haftalıkken yani. Şuanda da halaa aynı. Kaç dr.a göstermiştim o dönem kimse bir şey dememişti. Su çok iç demişlerdi o kadar.
Proteine bakıyorlar herhalde sadece benimde bakteri çıktı idrarimda ama iki doktorumda dikkate almasi

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya

Benimde ayaklarım çok şişiyor ama morarma olmuyor henüz.ÇAlıştığım için bütün gün ayakkabı içinde ayaklarım mahvoluyor çok zonkluyor :(

Asıl bir saat sonrası önemli çünkü iki saat sonra normal seviyeye düşebilir ilk şekerim çıktığında benim de 1 saat sonra ölçüyordum günde 7 kere ölçüyordum

Kızlar nasılsınız? Bu aralar bitik durumdayım :KK43: bel bacak sırt ağrısı var, hamile kemeri aldım baya hafifletti ağrıyı ama gene de sürekli ayakta olmak ve çalışmak yoruyor artık hergün 8 saat zor :KK43: valla Allah yardımcımız olsun

aslında yasal olarak 7 saat çalışma hakkın var. hamile kemerini ilk defa duydum nsl bişi?

ilk zamanlar bebek çok emmeyi bilmediğinden göğüsteki sütler boşalamıyor bu da ağrı, şişlik, ateş yapıyor mastit deniliyor ben de olmuştu ilk zamanlar çok kötü bişi :( sonraısnda bir daha bunu yaşamamk için deli gibi süt sağmıştım gece bile her emzirmeden sonra yarım saat 1 sata süt sağıyordum sonra işe başlayınca da bu sütler çok işe yaradı alabiliyorsa al bence

Back
X