2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mutlaka doktora gidin bana doktorum, kanlı akıntı, su boşalması, bebek hareketlerini hissetmeme gibi 3 durumdan biri varsa hemen gel dedi
Canım bir daha öyle bir şey olmadı.Akıntıdan gelmiyor galiba idrar da ki böbrek taşı yüzünden oluyor heralde ama tabi akşama gidecem riske atmayalım dedik.Teşkür tatlım(senin bu yazıyı okumadan önce acaba hiç gitmesem mi diye düşünüyordum :)) )

Ben de 58-60 ile kaldim suan 75 76 kiloyum ama sislik cok sukur yok. Gunde en az 3 4 litre su iciyorum belki de daha fazla. Bunun disinda sivi olarak süt de tuketiyorum. ben de calisyorum ama yuruyus butun kaslari çalıştırdığı icin daha faydali oluyor gunde yarim saat bi saat yurumek iyi gelir.
aynı kilolarla kalmışız 3müzde tabi ondan sonra denge problemi yaşarız :) ,iyisin dimi kuzucuk,aman her adımı dikkatli bas bende de ayak burkulmaları çok oluyor ki hep eşime takılırdım adımlarını sağlam atmıyor diye dengem çok iyidir kolay kolay ayağım bile burkulmaz ama işte şu kilocuklar var ya.Benimde ayak bileklerim ve parmaklarım şişmiş durumda xra221 xra221 da demiş ya.Ama tabiki buda normalmiş.Yalnız A Asyanur42 sen o morarma olayını bir sor ne olur ne olmaz bizde ağrı da yok çünkü.Kızlar siz yazmamışsınız ama onlarında ağrısı yoktur tahminimce

Kızlar nasılsınız? Bu aralar bitik durumdayım :KK43: bel bacak sırt ağrısı var, hamile kemeri aldım baya hafifletti ağrıyı ama gene de sürekli ayakta olmak ve çalışmak yoruyor artık hergün 8 saat zor :KK43: valla Allah yardımcımız olsun
Ha o kemer çok işe yarar gibi duruyor bende dedim eşime ama senin ihtiyacın yok deyip çıktı işin içinden adam :KK70:Niye ayaktasın sen canım ya.Ya işin neki en azından sana olanak sağlamalılar diye düşünüyorum,konuşabiliyorsan yönetimle konuşsan(şimdi anlayış göstermeyeceklerde ne zaman gösterecekler).Hadi biraz daha sabır kızlar çoğumuzun 32. haftaya 1 ay gibi birşey kaldı,inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer de iş olayını kapatırsınız

ilk zamanlar bebek çok emmeyi bilmediğinden göğüsteki sütler boşalamıyor bu da ağrı, şişlik, ateş yapıyor mastit deniliyor ben de olmuştu ilk zamanlar çok kötü bişi :KK43: sonraısnda bir daha bunu yaşamamk için deli gibi süt sağmıştım gece bile her emzirmeden sonra yarım saat 1 sata süt sağıyordum sonra işe başlayınca da bu sütler çok işe yaradı alabiliyorsa al bence
inanki tatlım bu bilgi çok iyi oldu o zaman bende takip edeyim onda indirim ve markaya karar vereyim. Myhsa Myhsa ve Amazing_Queen Amazing_Queen cevap için sağol canım,ben öğlenleri evde olurum almam ondan diyordum ama demekki gerekecek çoğumuza arkadaşın yazdığı cevaba göre.tek korkum az süt olması,şöyle bol bol sütümüz olsunda gece gündüz sağarız napalım,süte doysun minnoşlar inşallah :)

merhaba umarım herkes iyidir ne zamandır bakmadım. 27 haftaya geldik çok şükür 4 kg aldım herşey iyi gidiyor eski notlarıma baktım da kızıma hamileyken 28. haftaya kadar 14 kg almışım son 3 ay 6-7 kg almışım şuan çok iyi gidiyorum 4 kg aldım 6,7 daha alsam 11 kg ile tamamlarım ilk gebeliğimde çok ağırdım ödemliydim kapılardan geçmiyordum valla ikinci de insan tecrübe kazanıyor

aynı kilolarla kalmışız 3müzde tabi ondan sonra denge problemi yaşarız :) ,iyisin dimi kuzucuk,aman her adımı dikkatli bas bende de ayak burkulmaları çok oluyor ki hep eşime takılırdım adımlarını sağlam atmıyor diye dengem çok iyidir kolay kolay ayağım bile burkulmaz ama işte şu kilocuklar var ya.Benimde ayak bileklerim ve parmaklarım şişmiş durumda xra221 xra221 da demiş ya.Ama tabiki buda normalmiş.Yalnız A Asyanur42 sen o morarma olayını bir sor ne olur ne olmaz bizde ağrı da yok çünkü.Kızlar siz yazmamışsınız ama onlarında ağrısı yoktur tahminimce
Kuzum iyiyiz cok sukur suan bi sikinti yok insaALLAH. ya ben ayagimi boşa atmisim kaldirimin bosluguna farketmedim. Ve sonuc kacinilmaz oldu malesef. Ama RABBim korudu cok korkmustum yeni yeni atiyorum korkuyu uzerimden..

Valla bu doktorlar niye böyle bı standardı yok demek ki, beni de ölçümlerin iyi diyete devam dedi. Ben de kendim yapıyorum ama kafama göre dedim,ha o zaman diyetisyene göndereyim dedi. Bı tuhaflar yani
Hakikaten öyle tamam çok hasta görüyorlar bikiyolar ama bizde can taşıyoruz sonucta biraz daha açıklama bekliyoruz yani oda yok

Asıl bir saat sonrası önemli çünkü iki saat sonra normal seviyeye düşebilir ilk şekerim çıktığında benim de 1 saat sonra ölçüyordum günde 7 kere ölçüyordum
himm anladım cnm o zaman bende böyle devam edeyim banada değerlerin çok yüksek şekere yakınlığın var ilerde şeker hastasi olursun mutlaka dedi benim değil ailemde sülalede şeker yok bu nerden çıktı anlamadım ya

inanki tatlım bu bilgi çok iyi oldu o zaman bende takip edeyim onda indirim ve markaya karar vereyim. Myhsa Myhsa ve Amazing_Queen Amazing_Queen cevap için sağol canım,ben öğlenleri evde olurum almam ondan diyordum ama demekki gerekecek çoğumuza arkadaşın yazdığı cevaba göre.tek korkum az süt olması,şöyle bol bol sütümüz olsunda gece gündüz sağarız napalım,süte doysun minnoşlar inşallah :)
bu arada sütün bol olması için bol bol emzirmen ve sağman gerekiyor... meme boşaldıkça beyin diyorki daha fazla süt üretmeliyim.. böyle böyle sütün artıyor ilk zamanlar acemilikten sütüm gelmiyor diyip hemen mama veriyor çoğu kişi..bu sefer mama olayına bi girdin mi zaten az olan süt otomatikman artacağı yerde azalıyor sonra sütüm gelmedi deniliyor halbuki bilinçsizlikten çoğu anne kendi sütünü kendi yok ediyor...

Ha o kemer çok işe yarar gibi duruyor bende dedim eşime ama senin ihtiyacın yok deyip çıktı işin içinden adam :KK70:Niye ayaktasın sen canım ya.Ya işin neki en azından sana olanak sağlamalılar diye düşünüyorum,konuşabiliyorsan yönetimle konuşsan(şimdi anlayış göstermeyeceklerde ne zaman gösterecekler).Hadi biraz daha sabır kızlar çoğumuzun 32. haftaya 1 ay gibi birşey kaldı,inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer de iş olayını kapatırsınız
Kemer çok işe yarıyor, ben kreşte çalışıyorum ufak çocuklarla, pek olanak sağlanacak ıs değil maalesef ama doğumdan İki ay önce paralı iizne ayrılma hakkım var, nisani da atlattım mı rapor alırım artık, Ama şu toplantılarım bitsin önce hayırlısıyla, az kaldı bakalım

Kızlar çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz masaAllah ya benim canm cikiyor dışarı çıkıp eve dönene kadar nefesi zor alıyorum siz üstüne bide o kadar çalışıyorsnz masaAllah walla Allah zeval vermesin ama zor is ayrılamıyor müsünüz dogum için

himm anladım cnm o zaman bende böyle devam edeyim banada değerlerin çok yüksek şekere yakınlığın var ilerde şeker hastasi olursun mutlaka dedi benim değil ailemde sülalede şeker yok bu nerden çıktı anlamadım ya
Sinir stres ve dikatsizlik yapar canım egzersiz mutlaka olmalı hayatımız da benim ailem de her iki tarafta var babam amcam annem teyzelerim çocukları falan kardeşim de bende varda var

Kızlar çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz masaAllah ya benim canm cikiyor dışarı çıkıp eve dönene kadar nefesi zor alıyorum siz üstüne bide o kadar çalışıyorsnz masaAllah walla Allah zeval vermesin ama zor is ayrılamıyor müsünüz dogum için
Bizim ayrılma hakkımız var ama ne kadar uzun çalışırsak o kadar avantaj benim için, Çünkü doğumdan sonra 1 sene paralı iznim olacak ve bebeğimle olacağım

Daha var izne canım bazen gına geliyor gidip evde uzanasım geliyor ama yapacak birşey YÖK merdiven inip çıkarken resmen bacaklarım ağrıyor Benim

Back
X