2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz masaAllah ya benim canm cikiyor dışarı çıkıp eve dönene kadar nefesi zor alıyorum siz üstüne bide o kadar çalışıyorsnz masaAllah walla Allah zeval vermesin ama zor is ayrılamıyor müsünüz dogum için
Yasal iznimiz daha başlamadı maalesef. Bir başlasa bir gün bile beklemeyeceğim.
Daha var izne canım bazen gına geliyor gidip evde uzanasım geliyor ama yapacak birşey YÖK merdiven inip çıkarken resmen bacaklarım ağrıyor Benim
Merdiven ve 10 15 dakikalık yürüyüş bile bazen zorluyor. Bir de gürültü bazen dayanılmaz oluyor.

Kızlar çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz masaAllah ya benim canm cikiyor dışarı çıkıp eve dönene kadar nefesi zor alıyorum siz üstüne bide o kadar çalışıyorsnz masaAllah walla Allah zeval vermesin ama zor is ayrılamıyor müsünüz dogum için
çalışınca bir de üstüne 1 çocuk daha olunca dinlenme fırsatı hiç olmuyor dr 32.haftaya kadar cumaları işe gitme evde dinlen dedi bakalım inş. işe yarar...

Yasal iznimiz daha başlamadı maalesef. Bir başlasa bir gün bile beklemeyeceğim.

Merdiven ve 10 15 dakikalık yürüyüş bile bazen zorluyor. Bir de gürültü bazen dayanılmaz oluyor.
ben tekstildeyim makine sesleriyle halay çekicem yakında :halay::halay:gerçi 9 yıldır alıştım duymuyor gibiyim

aynı kilolarla kalmışız 3müzde tabi ondan sonra denge problemi yaşarız :) ,iyisin dimi kuzucuk,aman her adımı dikkatli bas bende de ayak burkulmaları çok oluyor ki hep eşime takılırdım adımlarını sağlam atmıyor diye dengem çok iyidir kolay kolay ayağım bile burkulmaz ama işte şu kilocuklar var ya.Benimde ayak bileklerim ve parmaklarım şişmiş durumda xra221 xra221 da demiş ya.Ama tabiki buda normalmiş.Yalnız A Asyanur42 sen o morarma olayını bir sor ne olur ne olmaz bizde ağrı da yok çünkü.Kızlar siz yazmamışsınız ama onlarında ağrısı yoktur tahminimce
Evet ağrım yok çok şükür. Sadece tombul ayak ve ellerim var :/

merhaba umarım herkes iyidir ne zamandır bakmadım. 27 haftaya geldik çok şükür 4 kg aldım herşey iyi gidiyor eski notlarıma baktım da kızıma hamileyken 28. haftaya kadar 14 kg almışım son 3 ay 6-7 kg almışım şuan çok iyi gidiyorum 4 kg aldım 6,7 daha alsam 11 kg ile tamamlarım ilk gebeliğimde çok ağırdım ödemliydim kapılardan geçmiyordum valla ikinci de insan tecrübe kazanıyor
Canım maşallah çok az kilo almışsın . Nasıl başardın acaba ?

Dokt.geldim kızlar çok şukur herşey yolunda ilerde çıkıyo haftasına göre Rapor tarıhını sordum nezaman gelıyım ddım 27 nisan da gel raporunu yazalım ddı 31+ da yazıyo yani ddım madem ilerde çıkıyo sizde raporu ona gore onde versenız :halay: olMAz ddi :63: Son adet tarıhın sistemde belli değiştiremeyiz dedi

Dokt.geldim kızlar çok şukur herşey yolunda ilerde çıkıyo haftasına göre Rapor tarıhını sordum nezaman gelıyım ddım 27 nisan da gel raporunu yazalım ddı 31+ da yazıyo yani ddım madem ilerde çıkıyo sizde raporu ona gore onde versenız :halay: olMAz ddi :63: Son adet tarıhın sistemde belli değiştiremeyiz dedi
31+6da mi gideceksin 30+6da mi bu hep kafamı karistiriyor

O kadar zor geliyor ki gerçekten çalışmak.Gün geçtikçe yataktan çıkmak o sabhları zulüm gibi gerçekten :) Hele bide istanbul trafiği 1 saat yol çekiyorum.Henüz izin alamıyorum.Biraz daha beklemem lazım.Allah yardımcımız olsun :dua::dua: Allahım gayret kuvvet versin :)

Daha var izne canım bazen gına geliyor gidip evde uzanasım geliyor ama yapacak birşey YÖK merdiven inip çıkarken resmen bacaklarım ağrıyor Benim
Sadece bende mi var diyordum.. değilmiş demekki.. resmen merdiven inip cıkarken yaslılar gibi oldum bacaklarım kesiliyor.. ben bide 37 ye kadar calısabildigim kadar calısayım diyorum.. nasıl olacak bilmem

aynı kilolarla kalmışız 3müzde tabi ondan sonra denge problemi yaşarız :) ,iyisin dimi kuzucuk,aman her adımı dikkatli bas bende de ayak burkulmaları çok oluyor ki hep eşime takılırdım adımlarını sağlam atmıyor diye dengem çok iyidir kolay kolay ayağım bile burkulmaz ama işte şu kilocuklar var ya.Benimde ayak bileklerim ve parmaklarım şişmiş durumda xra221 xra221 da demiş ya.Ama tabiki buda normalmiş.Yalnız A Asyanur42 sen o morarma olayını bir sor ne olur ne olmaz bizde ağrı da yok çünkü.Kızlar siz yazmamışsınız ama onlarında ağrısı yoktur tahminimce
Şükür bugub daha iyiyim evet pazartesi Dr. ayrıca sorucam ve bir haftalık bir rapor almayı düşünüyorum ayrıca ben yaşıma ya stresede bağlıyorum bu ağrı olayını çok yoğun bir dönem geçiriyorum iş ev eş ayrıca onaltı yıl aradan sonra hamilelik

Sizi uzun zamandan beridir takip ediyordum burdan kendi sorunlarima çözümler bulmaya çalışıyordum sonunda dayanamayıp yazmak istedim ama çok beceremiyorum cevap yazmayı hepinize çok teşekkür ediyorum bence güzel bir forum bilgi almak adına bir kadının aradığı herşey var cevap yazamamis olsam bile takipteyim

Kizlar aynen calismak artik cok zor geliyo. Bir de koy okuluma git gel cok sikinti. Ulasim sikintisi da cabasi. Giderken hocalarla gidiyorum donuste koyden gelen dolmus var. O da bazen gelmiyo kalakaliyorum köyde. Esim de astsbay gorevde filan oluyo. Bu halimle ac ac oralarda beklemek zorunda kalabiliyorum. 11 nisanda 32+0 oluyorum Allah izin verirse. Doktor ozaman izne ayiracagiz seni dedi. Dedim az biseye erkene cekemeyiz mi:KK49: hayir dedi ben de son haftasinda rapor alcam yani 5 nisandan 11 nisana kadar doktorum rapor vercek. Napim suan bile zor gidyorum. Hastaliklarim hic bitmiyo. 11 nisanda da yasal iznim basliyor

Bugün 10 bin adım attım ama tam 2 saatte oturup dinlene dinlene inşlah yediklerimi yazmışımdır tartıya her çıktığımda şaşırıyorum nasıl hemen kilo aldım diye en son 4 hafta önce gitmiştim yarın muayne günüm inşlah bebeğim kilo almıştır en son 420 gram dı miniğim yarın 25+5 olmuş olcam kızlar o haftalarda sizin kaç gram dı

Bugün 10 bin adım attım ama tam 2 saatte oturup dinlene dinlene inşlah yediklerimi yazmışımdır tartıya her çıktığımda şaşırıyorum nasıl hemen kilo aldım diye en son 4 hafta önce gitmiştim yarın muayne günüm inşlah bebeğim kilo almıştır en son 420 gram dı miniğim yarın 25+5 olmuş olcam kızlar o haftalarda sizin kaç gram dı
Muhtemelen 800/900 gram civaridir benimki 26+2de 940 di . Nasıl on bin adım attın ya zor olmaolmadi mi ? Ben beş bin adımda perişan oldum ya :/ karnım çok sertleşti

Muhtemelen 800/900 gram civaridir benimki 26+2de 940 di . Nasıl on bin adım attın ya zor olmaolmadi mi ? Ben beş bin adımda perişan oldum ya :/ karnım çok sertleşti
İnşlah kilo almıştır bebeğim canım valla bende bin adım atıp oturuyorum 5 10 dk öyle öyle 2 saatte yürüdüm ztn normalde 40 dk da yürürdüm

Back
X