2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün 10 bin adım attım ama tam 2 saatte oturup dinlene dinlene inşlah yediklerimi yazmışımdır tartıya her çıktığımda şaşırıyorum nasıl hemen kilo aldım diye en son 4 hafta önce gitmiştim yarın muayne günüm inşlah bebeğim kilo almıştır en son 420 gram dı miniğim yarın 25+5 olmuş olcam kızlar o haftalarda sizin kaç gram dı
25+6da gittik canım 950 Gr dedi doktor boyu da32-33 cm di sanirim

Kizlar doktor hicbirinizden fetal eko istemedi yahuuu kimse yazmiuor :/
Benden istedi cnm gittiğimde de bebeğim çok hareketliydi yarım saat uğraştılar çekemediler bi sorun yokmuş ztn ben üniversite hastanesine gittiğim için herşeye bakıyolar ondan istemişler

O kadar zor geliyor ki gerçekten çalışmak.Gün geçtikçe yataktan çıkmak o sabhları zulüm gibi gerçekten :) Hele bide istanbul trafiği 1 saat yol çekiyorum.Henüz izin alamıyorum.Biraz daha beklemem lazım.Allah yardımcımız olsun :dua::dua: Allahım gayret kuvvet versin :)

Amiin insaAllah canm benim walla zor istanbulu düşünemiyorum 37.haftada mi izin

çalışınca bir de üstüne 1 çocuk daha olunca dinlenme fırsatı hiç olmuyor dr 32.haftaya kadar cumaları işe gitme evde dinlen dedi bakalım inş. işe yarar...

Hadi insaAllah Allah yardımcımız olsun cok zor ya yürümek dikilmek bile insana ağırlık hissi veriyor

Yasal iznimiz daha başlamadı maalesef. Bir başlasa bir gün bile beklemeyeceğim.

Merdiven ve 10 15 dakikalık yürüyüş bile bazen zorluyor. Bir de gürültü bazen dayanılmaz oluyor.

Tez zamanda o gün de gelir insaAllah bu zamana kadar çabuk geçti zaten

Daha var izne canım bazen gına geliyor gidip evde uzanasım geliyor ama yapacak birşey YÖK merdiven inip çıkarken resmen bacaklarım ağrıyor Benim

Sen ne iş yapiyosn canm . Merdivenleri hiç sorma 4 kat çıkıyorum eve

Benden istedi cnm gittiğimde de bebeğim çok hareketliydi yarım saat uğraştılar çekemediler bi sorun yokmuş ztn ben üniversite hastanesine gittiğim için herşeye bakıyolar ondan istemişler

Ay ciddimisin aynen bizim oglanda cok hareketliydi hatta doktor goremedim bi yarim saat yuru gel dönsun dedi;)bizim pasanin sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik var dedi :((((

Ay ciddimisin aynen bizim oglanda cok hareketliydi hatta doktor goremedim bi yarim saat yuru gel dönsun dedi:KK66:bizim pasanin sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik var dedi :KK43:(((
Düzelir inşlah canım doğana kadar daha çok minikler banada bekle dinlen biraz dedi ama ben sonra gelirim dedim sonra kendi doktoruma sordum çok mu gerekli diye oda üni hastanesi olduğumuz için bebeklerin kalp eko da istiyor doktorlar bizde yönlendiriyoruz hastalarımızı bi sorun olduğundan değil yani dedi

Düzelir inşlah canım doğana kadar daha çok minikler banada bekle dinlen biraz dedi ama ben sonra gelirim dedim sonra kendi doktoruma sordum çok mu gerekli diye oda üni hastanesi olduğumuz için bebeklerin kalp eko da istiyor doktorlar bizde yönlendiriyoruz hastalarımızı bi sorun olduğundan değil yani dedi

Ins duzelir canim ya.bebek suan nefes almadigi icin olabilir dedi doktor.suan sag tarafa yuklenme olyormus.umarim ondandir ya:dua::anne:

Kızım önceleri kardeşini çok istiyordu ve bir an önce doğsun diyor, onu öpüp duruyordu. Yaklaşık iki aydır onu sevmiyorum, doğmasın, vuracağım ona, ölsün gibi şeyler söylüyor :KK42: Önceleri sebebini söylemedi ama sonra öğrendim ki yaramaz bir arkadaşı kardeşler kötüdüe, sevme onu, isteme, hep oyıncaklarını alacak gibi şeyler söylüyormuş. Aynı çocuk okulda kızımın da oyuncaklarını çöpe atıyor, kızıma zaman zaman vuruyor. 5 yaşında olmasa gidip güzelce konuşayım ama şimdi elim kolum bağlı. Ne tavsiye edersiniz? Kızıma her kardeş yaramaz olmaz, o seni çok sevecek, çok iyi abla olacaksın vb diyoruz ama nafile.

Kızlar bende normalden fazla kilom wardi 6 7 kilo o yuzden bende hiç kilo almadm. InsaAllah kilo vererek dogurrum:anneadayı::KK200:

Tabi hicbirseyden kısmıyorum normal besleniyorum öncelik bebegimin sağlığı bu yüzden böyle olması ekstra sadece alanlar da verir elbet üzülmesinler zayıf olanlar dahs fazla alıyor normale göre :emir_bebek:

Back
X