2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde melek kızım 16 martta doğmuştu :KK43:
Kıyamam canım ya ben o acıyı zor atlattım hep acaba doğduktan sonra kaybedenler nasıl dayanıyorlar diye hep düşünmüşümdür.Allah birini aldı diğerini verdi.Elimiz boş da kalabilirdi.Kim istiyorsa Allah kimseyi bekletmesin çok zormuş yaşayan biliyor,kızlar bugünün yüzü suyu hürmetine böyle bebek sahibi olmak için bekleyenler içinde dua edin(tüp bebek kapısında bekleyenler olsun durumu olmayıp deneyenler için olsun,hepsi için)

Bugün bende doktora gittim kızlar bebis iyi çok şükür ama doğup doktorlar iyi hiç birşey yok diyene kadar ben yüreği ağzında gezicem herhalde......
Şimdiden çok yorulmaya başladım dedim34 te iyice zorlanirsin dedi benimde aklıma takıldı artık yavaş yavaş temizliğe bebegin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başlasammi aceba yoksa erkenmi olur bilemedim

Bugün bende doktora gittim kızlar bebis iyi çok şükür ama doğup doktorlar iyi hiç birşey yok diyene kadar ben yüreği ağzında gezicem herhalde......
Şimdiden çok yorulmaya başladım dedim34 te iyice zorlanirsin dedi benimde aklıma takıldı artık yavaş yavaş temizliğe bebegin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başlasammi aceba yoksa erkenmi olur bilemedim

Ben daha dün yaptım canım bebeğin kıyafetlerini.. temizlik için erken diye başlamadım henüz

Ben daha dün yaptım canım bebeğin kıyafetlerini.. temizlik için erken diye başlamadım henüz
Oh mis güle güle giysin kuzucuk bu hafta burası çok yağmurlu bende haftaya baslayim artık ancak yaparım agirlastikca dahada zor hergün fark ediyor resmen bende nefes nefese kalıyorum resmen

Tekrardan hoşgeldin canım benim

Hayırlı kandiller:KK68:
hoşbuldum canımm :KK24::KK200:

Bayadir yoktunuz cnim nerdeydiniz siz ya hosgeldiniz:)) sanirim pek kimse cektirmemjs fetal eko canim yorum yapan tek tük zaten.amin cnim Rabbim korusun evlatlarimizi.ogunden beri takmiyim diom elimde degil.cok hafif dedi doktor bebege zarari olmas dedi.dedigine dicene pisman oldu ama.ben cok efamliyim hele bu konuda.bebek suan anne karninda nefes almiyor ve kalbin sagina yuklenme oluyor dedi.dogunca sol taraf daha aktif olacak yuklenmeye bagli olabilir dedi.ama iste kapagin yapisal sorunuda olabilir dedi.ben orda çöktüm zaten uzuntuden.muallakta kalmak en kotusu.32 de gel bida gorelim dedi:cry:
sorma kuzum uzak kaldık dışardan okuyup pkuyup özellikle cevap verememek çok sinir bozucuydu :) doktorun gerekli açıklamayı yapmış hiç takma kafana bak benim oğlusumda mitral kapakta, triküspüt kapakta (yanlış yazmış olabilirim), ve damarlarda hafif derece yetersizlikler var üstüne de 6tane delik var kalbinde, Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah doğduğunda hiçbişey çıkmaz Rabbim sağlık sihhat versin evlatlarımıza acılarını göstermesin inşallah, bu süreçte stres yapma inan ki bu durum çok etkiliyor bebişleri

Herkese hayırlı kandiller aramıza geri dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz mi-nick mi-nick @Ucmevsim T tazeaanne2018 diğerleri de umarım en yakın zamanda gelir, şikayet olayını şimdi okudum gerçekten hiç hoş olmamış bende o kadar msj arasında nasıl görmüşler diye düşünmüştüm
hoşbulduk canım, evet malesef şikayet edilmişiz, ki ben açıktan hiç bişekilde yorum yapmadığım halde ceza aldım neyse bitti geldik umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz

günlerimiz aynı canım bende totomu zor kaldırıyorum bu aralar, bi kaç eksiğim kaldı kıyafet konusunda onları da Allah izin verirse yarın alıp en ksa sürede yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Oğlumda da 27.haftada halletmiştim bu işlerini, çantayı hazırlamaya başlarım yavaştan çünkü sürekli eksik çıkıyor o çantayı kontrol ettikçe :)

Canm 30haftalik olunca başka yawastan

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 4.5 yaşında bi oğlum var o çok kardes istiyor diye biraz erkene aldık rabbim de nasip etti şükür ama gel görki bu aralar bizde çok yaşıyoruz böyle durumlar o erkek istiyodu bizimki kız neden kız ben erkek istiyodum biz onunla ikiz olucak tık dogunca sevmem felan diyo bi şımarıklık yaptım ben yapmadım kardeşim yaptı diyo senin karnında öldü o senin haberin yok diyo ne yaparsam yapayım düşüncelerini değiştiremiyorum sürekli çatışıyor bizimle çok üzülüyorum doğuma yakın işin içinden çıkmazsak bi pedegoga götürmeyi düşünüyorum tabi bide çevre etkeni var kv ben seni sevicem bebek dogsun seni alıp goturucem diyo yapma anne zaten kiskaniyo diyorum o anlamıyor 4 yaşındaki çocuğa bu durumu anlatayim daha şimdiden kardeş kavgasını başlatıyor
Ah canım birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Tam bizi yazmışsın. Benim oğlum tam 3,5 yaşında. Şu zamana kadar seviniyodu kardeşi olacak diye artık istemiyo. Gelmesin istemiyorum doğmasın falan diyo. Dr dayken ultrason esnasında dr un yanına gelip boşver bakma öldü o öldü dedi. Dr dahil hepimiz şok. Dr işiniz zor çok kıskanıyor falan dedi. Napıcaz bilmiyorum. Eylülde kreşe başlatıcaz inşallah. Bi arkadasımın aynı yaşta oğlu kardesi olunca kreşe başladı psikolojisi bozuldu. Pedagog çocugu hemen okuldan alın çocuk kendini terk edilmiş hissediyor kardeşi yüzünden demiş. İnşallah öyle şeyler yaşamayız. Bu arada bizim babannede ya bize götürücem ya sizde kalıcaz diyo. Ben rahat edeyim diyeymiş :KK70:

Oh mis güle güle giysin kuzucuk bu hafta burası çok yağmurlu bende haftaya baslayim artık ancak yaparım agirlastikca dahada zor hergün fark ediyor resmen bende nefes nefese kalıyorum resmen

Eşim olsa ona yaptırırım ama o da yok bende tekim. Yavaştan başladım bakalım

Bende öyle mutfak dolabının altına bişey koymak için eğilemiyorum bile yere oturup koyup geri yerden destek alıp kalkıyorum o bile zor geliyor. 1 ay sonra nefesi bile sor alırım diye düşünüyorum..

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

@Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

kaju kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Yapmasalar iyiydi tarzinda yorum yapanlardan biri bendim ama ben güven meselesinden dolayi soyledim. kotu niyetle demedim soylediklerimi, eger kotu niyetle algilandiysam şahsim adina bilinsin istedim. Bu arada sikayet mi etmisler? Kimler etmis ki:110:

Zamanla gecer belki canim cocuklar hemen fikirleri değiştirebiliyor kalici olmayabilir okuldaki ogretmenlemi konussaniz acaba cocugunuzla konusunca dikkat etsin
İnşallah geçicidir. Bugün konuşamadım. İşte canım çok sıkıldı. Moralim bozukken konuşmak istemedim ama en kısa zamanda konuşayım.
reoc reoc canım öğretmenle konuşman iyi olmuş.Şunu yap diyemem ama ben olsam çocuğumu bunu söyleyen arkadaşının kendisine olan davranışlarının doğru olup olmadı konusunda sorular sorup almaya çalışırdım.Yani arkadaşının söylediklerinin yanlış olduğunu ve eşyalarını çöpe atmasının yanlış olduğunu KENDİSİNİN bulmaya çalışmasını sağlarım.Kesinlikle direkt söylemekten bahsetmiyorum.Bunun farkına vardığı anda da zaten olay değişir.Ama arkadaşına tavır almaması içinde arkadaşına kızmamasını küsmemesini ve de zamanla onunda bu düşüncelerinin değişeceğini yada böyle kişilere yol göstermemiz gerektiğini söylerdim onun sıkılmayacağı anlayacağı şekilde. Çocuklara bu yaşlarda arkadaş seçimi konusunda yavaş yavaş yol göstermiş oluyoruz ya da arkadaşına örnek olmayı göstermiş oluyoruz böylelikle.
Bugün konuşamadım canım. Kızıma dediğin gibi yaklaşıyorum bazen ama kimi zaman da sabırsız davranıyorum . Arkadaş seçiminde sanırım benim gibi olacak. Birisi kendine zarar verse de hemen onu silip atmıyor :)
Konuş bence mutlaka. Diğer çocuğun ona karşı davranışlarını bilsin ona göre gözleri üstünde olsun .
Doğru diyorsun . Zaten öğretmen de o çocukla sıkıntı yaşıyor. Oyuncak konusunu ailesiyle de paylaşmış. Bu ara yapmıyormuş ama oyun oynarken başarısız olunca arkadaşlarına vurma davranışı sergiliyormuş.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 4.5 yaşında bi oğlum var o çok kardes istiyor diye biraz erkene aldık rabbim de nasip etti şükür ama gel görki bu aralar bizde çok yaşıyoruz böyle durumlar o erkek istiyodu bizimki kız neden kız ben erkek istiyodum biz onunla ikiz olucak tık dogunca sevmem felan diyo bi şımarıklık yaptım ben yapmadım kardeşim yaptı diyo senin karnında öldü o senin haberin yok diyo ne yaparsam yapayım düşüncelerini değiştiremiyorum sürekli çatışıyor bizimle çok üzülüyorum doğuma yakın işin içinden çıkmazsak bi pedegoga götürmeyi düşünüyorum tabi bide çevre etkeni var kv ben seni sevicem bebek dogsun seni alıp goturucem diyo yapma anne zaten kiskaniyo diyorum o anlamıyor 4 yaşındaki çocuğa bu durumu anlatayim daha şimdiden kardeş kavgasını başlatıyor
İnşallah geçicidir canım. Kv daha dikkatli olsa keşke. Bizim çevrede öyle davranan yok Allah'tan. Ablamla da konuştum bugün . Kardeş sevgisini anlatan kitaplar oku, kardeşiyle iyi anlaşanları örnek gösterip kardeşin ne kadar güzel olduğunu anlat, kardeş sevgisini anlatan drama sergilenmesini rica et , dedi. Kitap arayışına gireceğim ben de. Drama mümkün olmaz bence. Sırf benim için böyle bir şey yapılmaz. İnşallah kardeşi doğunca her şey değişir. Kıskançlık olmasını normal karşılıyorum . Beklediğim bir şeydi ama ölsün, doğmasın gibi ağır cümleleri kızımdan beklemiyordum.

Yapmasalar iyiydi tarzinda yorum yapanlardan biri bendim ama ben güven meselesinden dolayi soyledim. kotu niyetle demedim soylediklerimi, eger kotu niyetle algilandiysam şahsim adina bilinsin istedim. Bu arada sikayet mi etmisler? Kimler etmis ki:110:

Onu bizde bilmiyoruz kimse itiraf edicek değildir .

hoşbuldum canımm :KK24::KK200:

sorma kuzum uzak kaldık dışardan okuyup pkuyup özellikle cevap verememek çok sinir bozucuydu :) doktorun gerekli açıklamayı yapmış hiç takma kafana bak benim oğlusumda mitral kapakta, triküspüt kapakta (yanlış yazmış olabilirim), ve damarlarda hafif derece yetersizlikler var üstüne de 6tane delik var kalbinde, Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah doğduğunda hiçbişey çıkmaz Rabbim sağlık sihhat versin evlatlarımıza acılarını göstermesin inşallah, bu süreçte stres yapma inan ki bu durum çok etkiliyor bebişleri

hoşbulduk canım, evet malesef şikayet edilmişiz, ki ben açıktan hiç bişekilde yorum yapmadığım halde ceza aldım neyse bitti geldik umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz

günlerimiz aynı canım bende totomu zor kaldırıyorum bu aralar, bi kaç eksiğim kaldı kıyafet konusunda onları da Allah izin verirse yarın alıp en ksa sürede yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Oğlumda da 27.haftada halletmiştim bu işlerini, çantayı hazırlamaya başlarım yavaştan çünkü sürekli eksik çıkıyor o çantayı kontrol ettikçe :)

Amin cnim amin...Rabbim regaib gecesinin hurmetine saglikli hayirli evlatlar versin cumlemize ins.bende takmak istemiom ama elimde degil ki:( elim nete gidiyo surekli arastirma haline girdim:( peki siz senin oglani dogunca goturdunuzmu kalbine baktirmak icin??aynen banada ole dedi iste sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik war dedi..peki suan nasil iyidir ins kuzun???dogunca duzeldimi yani?

Çok şaşırdım. Bende kendileri fark ettiler diye düşünmüştüm. Ama nacizane tavsiyem ne kadar birbirimize destek olsakta şahsen tanımadığınız insanlara telefon numaranızı vermeyin.
Hah ben de bu tarz yorum yapmistim. Birbizimize burda destek vermemiz cok guzel ama guven meselesinden dolayi numara konusunda dikkat edilmeli tarzinda diye. T tazeaanne2018

Cezası biten arkadaşlar hoş geldiniz. Herkesin kandili mübarek olsun. Kid-j Kid-j elbisenin fotosunu yükler misin? Merak ettim. safari_go safari_go alışverişe bence başla. Ben 1 ay önce yavaş yavaş kendimi sıkıştırmadan aldım. Ağız mendili, 1-2 battaniye, kendime pijama, çorap,terlik, iç çamaşırı gibi şeyler alacağım. Pijamaları sona bırakacağım. Diğerlerini de alıp 32' den sonra izne çıkınca yıkayıp koyacağım .
Kıyafet arıyordum ya kızlar dün LCW 'de iki model gördüm birini aldım. 50 TL hem de. Bir iki tane daha araştıracağım. Çok almaya da gerek yok.

Hah ben de bu tarz yorum yapmistim. Birbizimize burda destek vermemiz cok guzel ama guven meselesinden dolayi numara konusunda dikkat edilmeli tarzinda diye. T tazeaanne2018

Şuan öyle bi sıkıntı olmadi olmaz gibi de duruyor şimdilik ilerisini bilemem herkes kac yaşında anne kendini bilenden bişey olmaz bilmeyen yapar

Çok şaşırdım. Bende kendileri fark ettiler diye düşünmüştüm. Ama nacizane tavsiyem ne kadar birbirimize destek olsakta şahsen tanımadığınız insanlara telefon numaranızı vermeyin.

Böyle bi sıkıntı olmadi şimdilik öyle düşünenler zaten vermedi diğerleri de şimdilik mutlu tesekkurler

Back
X