2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Huyu husu nasıl peki oğlunun canm selimler nadil oluyor ?

Ben s harfi ile olan isimleri sevemiyorum erkeklerde çok bi yerde duymuştum isim analisti bi adam s harfi ile başlayan ismi olanların sıkıntıları çok oluyor demisti tabi ne kadar doğru tartışılır

Selim anlamı biliyosunki sakin, dürüsüt, tehlikesiz, sağlam kusursuz gibi anlamlar taşıyor.. benim hamileliğim çok kolay geçti bana hiç bi zararı etkisi olmamıştı biraz ondan etkilendim biraz da anlamı çok güzel insanlar isimleri ile yaşar, isimler etkiler diye buna karar vermiştm. şuan 3 yaşında öyle abartı bi yaramazlığı vs yok çok şükür ama çocuk nihayetinde şimdilik her şey dozunda ilerliyor ... bu arada ben isimler özellikle S olsun diye bakmadım hiç öyle denk gelmiş bulundu ama çok inanmıyorum bu tür genellemelere... bence ismin anlamı güzel olsun gerisine çok takılmıyorum...

Kızım önceleri kardeşini çok istiyordu ve bir an önce doğsun diyor, onu öpüp duruyordu. Yaklaşık iki aydır onu sevmiyorum, doğmasın, vuracağım ona, ölsün gibi şeyler söylüyor :KK42: Önceleri sebebini söylemedi ama sonra öğrendim ki yaramaz bir arkadaşı kardeşler kötüdüe, sevme onu, isteme, hep oyıncaklarını alacak gibi şeyler söylüyormuş. Aynı çocuk okulda kızımın da oyuncaklarını çöpe atıyor, kızıma zaman zaman vuruyor. 5 yaşında olmasa gidip güzelce konuşayım ama şimdi elim kolum bağlı. Ne tavsiye edersiniz? Kızıma her kardeş yaramaz olmaz, o seni çok sevecek, çok iyi abla olacaksın vb diyoruz ama nafile.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 4.5 yaşında bi oğlum var o çok kardes istiyor diye biraz erkene aldık rabbim de nasip etti şükür ama gel görki bu aralar bizde çok yaşıyoruz böyle durumlar o erkek istiyodu bizimki kız neden kız ben erkek istiyodum biz onunla ikiz olucak tık dogunca sevmem felan diyo bi şımarıklık yaptım ben yapmadım kardeşim yaptı diyo senin karnında öldü o senin haberin yok diyo ne yaparsam yapayım düşüncelerini değiştiremiyorum sürekli çatışıyor bizimle çok üzülüyorum doğuma yakın işin içinden çıkmazsak bi pedegoga götürmeyi düşünüyorum tabi bide çevre etkeni var kv ben seni sevicem bebek dogsun seni alıp goturucem diyo yapma anne zaten kiskaniyo diyorum o anlamıyor 4 yaşındaki çocuğa bu durumu anlatayim daha şimdiden kardeş kavgasını başlatıyor

Arkadaşlar sağlık ocağında gayet dinlenmiş bir haldeyken nabzim 115 çıktı iki kere. O sırada çarpıntım falan da yoktu. Bazen kalbimi çok hissettiğim oluyor çarpıntı bu demekse. Kardiyolojiye mi gitmem gerekir acaba?
Cnm bende bugun ölçturdum 107 arada çarpıntı oluyor ama normal bu çünkü kan hacmimiz fazla kalpe daha fazla yuk biniyor iki canı birden beslemeye çalışıyor hamilelikte herşeyi normal görüyor doktorlar doğumla herşey bitiçek menopozla herşey tekrar başlıycak ve bi daha bitmiycek o zaman doğumda yapamiycan malum diye dalga geçiyor benim doktorum düşün

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

@kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Neyse ki cok bilenlerden oldugumuzu dusunenlerden degiliz napalim
Tesekkurler canim benimmm :)

Kızlar hayırlı kandiller..

Bana dua eder misiniz yarın doktora savunmam var ve bu sıra iyi olmadığımdan hiç çalışamadım.. İnşallah sorunsuz atlatayım ve eşimle de kavuşayım..

Tek başıma otobüste 8saat gitmek bitirdi.. Ne güzel eşim araba ile getirecekti ama olmadı.. Valla eşlerinize iyi bir sarılın akşam.. Allah yokluklarını göstermesin..

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

@kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘

Tekrardan hoşgeldiniz canım

Hayırlı kandiller :KK200:

Selim anlamı biliyosunki sakin, dürüsüt, tehlikesiz, sağlam kusursuz gibi anlamlar taşıyor.. benim hamileliğim çok kolay geçti bana hiç bi zararı etkisi olmamıştı biraz ondan etkilendim biraz da anlamı çok güzel insanlar isimleri ile yaşar, isimler etkiler diye buna karar vermiştm. şuan 3 yaşında öyle abartı bi yaramazlığı vs yok çok şükür ama çocuk nihayetinde şimdilik her şey dozunda ilerliyor ... bu arada ben isimler özellikle S olsun diye bakmadım hiç öyle denk gelmiş bulundu ama çok inanmıyorum bu tür genellemelere... bence ismin anlamı güzel olsun gerisine çok takılmıyorum...

Evet canm mantıklı bende emin olamadım doğru mu degilmi die . Benim de hamileligim kolay geçiyor bakalim son aylarda ne olacak

Kızlar hayırlı kandiller..

Bana dua eder misiniz yarın doktora savunmam var ve bu sıra iyi olmadığımdan hiç çalışamadım.. İnşallah sorunsuz atlatayım ve eşimle de kavuşayım..

Tek başıma otobüste 8saat gitmek bitirdi.. Ne güzel eşim araba ile getirecekti ama olmadı.. Valla eşlerinize iyi bir sarılın akşam.. Allah yokluklarını göstermesin..

Hayırlı kandiller canım

Rabbim bu mübarek günde gönlünde olanı hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım:KK68:

Back
X