2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kizlar benim de cezam bugun bitti dondum :)
Oncelikle bi kac bisey yazmak istiyorum. Disardan bir kac yorumu takip ettim. Bazi arkadaslar kendilerini cok da ilgilendirmedigi halde cok olumsuz yorumlarda bulunmuslar. Biz onlara demistik, yok iste yapmasalardi vs. gibi.
Aramizdan hic kimse kimseyi zorla bi yerden ekleyip zoraki numarasini almadi. Burda sohbetimiz muhabbetimiz var oyle olumsuz, sert uslup kullanarak yapilan yorumlar bana cok cocukca ve anlamsiz geldi belirtmek isterim. Mesela ben dahil olmak istemeseydim ve olmasaydm giden arkadaslae icin uzuntumu belirtirdim ve o kadar dedik anlamadilar falan gibi cok da beni ilgilendirmeyen konularda yorum yapmazdim. Kac yasinda insanlariz cezasi varmis cezasi da sadece bizi ilgilendirdi acikcasi.
O arkadaslar disinda bizim icin uzulen insallah bir an once gelirler diyip iyi niyetle yorum yapan tum kizlar cok tesekkurleer:KK200: Sizi ozledim gercekten :nazar::anneadayı:
Hoşgeldin cnm özledik yahu muhabbetinizi grup azaldı alışmışız gözlerimiz hepinizide aradı

Kemer çok işe yarıyor, ben kreşte çalışıyorum ufak çocuklarla, pek olanak sağlanacak ıs değil maalesef ama doğumdan İki ay önce paralı iizne ayrılma hakkım var, nisani da atlattım mı rapor alırım artık, Ama şu toplantılarım bitsin önce hayırlısıyla, az kaldı bakalım
Canım devlettemisin özelde mi

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

kaju kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
Nasıl yani aramızdan biri mi şikayet etmiş bende bu kadar mesaj arasından nasil hemen fark ediyolar diye dusunmuştüm

Benimde 15 marttı kürtaj tarihim seni çok iyi anlıyorum şuan sana şunu yazarken bile gözlerim doldu.Bende bi tuhaf duyguyla geçirdim 15 martı.Gerçi benim nisanda da mayıs sonunda da kürtajım var ama onlar parça kalması yüzündendi.15 mart çok kötü kazında hafızama.Allah bir daha yaşatmasın kimseye de yaşatmasın.Hayatta herşey varmış insan bunu öğreniyor,şimdi bu mutluluğu yaşıyoruz Allah mutluluklarımızı daim etsin yarıda bırakmasın inşallah
Benimde melek kızım 16 martta doğmuştu :KK43:

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum :KK47::super::ukala:

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war :KK72::KK68::KK37::KK73:

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım :KK66:.

U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon :KK67:

kaju kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .:anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm En Büyük TÜRKİYE

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim :KK200::nazar:

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘
kız o senmiydin ay geldin ha sevindim valla.Sen beni bir gaza getirdin sorma,eşime dedim millet almış sermiş bizim kuzunun hiç birşeyi yok diye.Allah cici cici giydirmeyi nasip etsin bayram şekerine:emir_bebek: inşallah bayıldım kıyafetlerine.

U Umutt19 beyaz ekmek hiç yemiyorsun değil mi canım, 2. Saat 140in altında olması lazım sanırım tahlil kağıdında olmadı gereken Aralık öyle yazıyor, bı de yemeklerden sonra 10-15 dk yürüyüş yapmayı dene belki düşer biraz daha. Ölçümlerini düzenli yapıp yeniden endokrinolojiye ya da dahiliye doktoruna göster bence

lolita555 lolita555 canım ben fetal eko çektirdim hem özelde hem devlette iki kez çekildi, ilk çocuğum da kalp problemi vardı biz doğumdan sonra öğrendik bu sefer atlamak istemedik. Hafif yetersizlik var demişsin, doğumdan sonra da mutlaka çocuk kardiyoluğuna götür bebişini, çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp kafana takma ama doğum sonrasında da doktor görmeli, bizde çok şükür biley çıkmadı ama doktor bebek doğunca tekrar getirin bi de o zaman bakalım dedi. Allah korusun evlatlarımızı

Bayadir yoktunuz cnim nerdeydiniz siz ya hosgeldiniz:)) sanirim pek kimse cektirmemjs fetal eko canim yorum yapan tek tük zaten.amin cnim Rabbim korusun evlatlarimizi.ogunden beri takmiyim diom elimde degil.cok hafif dedi doktor bebege zarari olmas dedi.dedigine dicene pisman oldu ama.ben cok efamliyim hele bu konuda.bebek suan anne karninda nefes almiyor ve kalbin sagina yuklenme oluyor dedi.dogunca sol taraf daha aktif olacak yuklenmeye bagli olabilir dedi.ama iste kapagin yapisal sorunuda olabilir dedi.ben orda çöktüm zaten uzuntuden.muallakta kalmak en kotusu.32 de gel bida gorelim dedi:cry:

yaa benim oğlum gidiyor 2 yaşında başladı :KK43: çalıştığım için mecbur kreşe verdim
kız öyle :KK43: ifade yapma ben öğretmenin vay haline diyorum:KK70:.yani çocukları göndereceğiz napalım çalışıyoruz bende çalışıyorum ama öğretmenlerine Allah sabır versin diyorum ve de ilgili velileri olsun inşallah.

Kızlar hayırlı kandiller..

Bana dua eder misiniz yarın doktora savunmam var ve bu sıra iyi olmadığımdan hiç çalışamadım.. İnşallah sorunsuz atlatayım ve eşimle de kavuşayım..

Tek başıma otobüste 8saat gitmek bitirdi.. Ne güzel eşim araba ile getirecekti ama olmadı.. Valla eşlerinize iyi bir sarılın akşam.. Allah yokluklarını göstermesin..
Allah yardımcın olsun cnm şu mübarek günde çok güzel sonuçlar alırsın insallah

IMG_20180322_175148_570.webp

Evet canm maalesef . Bi arkadaş sormuş yöneticiye o demiş
Nasıl ya ne saçma şey şikayet ne ya öyle cins arkadaşlar mı var aramızda ilk okul çağı gibi itaat ceza döneminden çıkamamışlar mı.Neyse ya canımızı sıkmayalım,çok sevindik döndüğünüze bir renk geldi valla birden,boşver

Herkese hayırlı kandiller aramıza geri dönen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz mi-nick mi-nick U Ucmevsim T tazeaanne2018 diğerleri de umarım en yakın zamanda gelir, şikayet olayını şimdi okudum gerçekten hiç hoş olmamış bende o kadar msj arasında nasıl görmüşler diye düşünmüştüm

Maalesef canm oluyor öyle üçkağıtçılar :işsiz:

Nasıl ya ne saçma şey şikayet ne ya öyle cins arkadaşlar mı var aramızda ilk okul çağı gibi itaat ceza döneminden çıkamamışlar mı.Neyse ya canımızı sıkmayalım,çok sevindik döndüğünüze bir renk geldi valla birden,boşver

Teşekkür ederim canm bende mutluyum:) insaAllah doguma kadar bi sıkıntı çıkmaz (:

Back
X