2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah canım birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Tam bizi yazmışsın. Benim oğlum tam 3,5 yaşında. Şu zamana kadar seviniyodu kardeşi olacak diye artık istemiyo. Gelmesin istemiyorum doğmasın falan diyo. Dr dayken ultrason esnasında dr un yanına gelip boşver bakma öldü o öldü dedi. Dr dahil hepimiz şok. Dr işiniz zor çok kıskanıyor falan dedi. Napıcaz bilmiyorum. Eylülde kreşe başlatıcaz inşallah. Bi arkadasımın aynı yaşta oğlu kardesi olunca kreşe başladı psikolojisi bozuldu. Pedagog çocugu hemen okuldan alın çocuk kendini terk edilmiş hissediyor kardeşi yüzünden demiş. İnşallah öyle şeyler yaşamayız. Bu arada bizim babannede ya bize götürücem ya sizde kalıcaz diyo. Ben rahat edeyim diyeymiş :KK70:
Canım işimiz çok zor valla bu bidiklarla

Gerçekten fark ediyor canım 1 gün bile.. 26 haftalıkken falan böyle değildim.
Şimdi oturunca kalkarken aglamak istiyorum. Karnım da çatladı yanlardan bende alt kısmı göremiyorum ya.. orada catlak yok sanıyorum...:KK12:
Eşim gelecek ben de dedim dur bi aynadan kendime bakıyım sağım solum nasıl...
Bir de baktım ki göbegimin altı da çatlıyor..:cry:
kremler fayda etmedi. Uyuz gibi kaşınıyorum valla. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.. :( :KK42::KK42:
Otuz iyi olurda aslında ben kendime güvenemiyorum iyice agirlasirsam yapamam diye şimdiden zorlanıyorum cnm valla

Benim de midem arada bir yanıyor ama o zaman da çok şiddetli oluyor konuşamıyorum bile çıkacak diye.
Bende çatı ağrısı gün içinde yok ama sabah uyandığımda sırtım ve çatı agrım oluyor hareket ettikçe geçiyor.
Gün içinde daha çok ağıriyor yanma gece oluyor tam uykuya dalacam başlıyor az kaldı doğsalar vakitlice

Şimdi oturunca kalkarken aglamak istiyorum. Karnım da çatladı yanlardan bende alt kısmı göremiyorum ya.. orada catlak yok sanıyorum...:KK12:
kremler fayda etmedi. Uyuz gibi kaşınıyorum valla. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.. :KK43: :KK42::KK42:
Bide bebek yağı deneyin dusta vücuda sürün iyice yıkayın yoksa kıyafetleri kokutuyor baya nemlendiriyor vücudu.

Bende öyle mutfak dolabının altına bişey koymak için eğilemiyorum bile yere oturup koyup geri yerden destek alıp kalkıyorum o bile zor geliyor. 1 ay sonra nefesi bile sor alırım diye düşünüyorum..
Bide sen benden nerdeyse bir ay öndesin senin işin daha zor cnm Allah hepimize kolaylık versin

Yapıyorum yaaa.
onu da çok yaptım resmen bebek yağıyla banyo yaptım. Ama 2 saat sonra herşey aynı....
O zaman bol su iç,ben a101 den aldım baya duruyor vücutta bir defa çatlak olustuysa devamı geliyor bu 3. Gebelik artmasın diye elimden geleni yapıyorum

O zaman bol su iç,ben a101 den aldım baya duruyor vücutta bir defa çatlak olustuysa devamı geliyor bu 3. Gebelik artmasın diye elimden geleni yapıyorum

Bende çatladı diye bırakmıyorum. Aman çatladı artık demiyorum.
hala sürüyorum krem yağ vs iyice artar diye korkumdan..
Böyle mor mor duruyor. Kedi tırmalamış gibi. Bir de acıyor bastırınca.

O zaman huylanmazdan saf zeytin yağı sürebilirsin bide aktarma varmış ama pis kokuyor diyorlar onu kullanmadım bacak arkasına da sür inşallah çok catlamadan dogurursun

kremler fayda etmedi. Uyuz gibi kaşınıyorum valla. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.. :KK43: :KK42::KK42:
Çatlak kötü ya ben ilk hamileliğimde çok çatladıgi için bunda hiç düşünmüyorum bile catliycak yer kalmadı nasil olsa diye:KK70:

Sendemi çatladın kız ben baya çatlaktan ibaretim bıraktım sürmeyide

Benim ki yeni oldu ya. Bir anda ne olduğunu anlayamadım bile. Çok kaşınıyor ama sürmezsem.. :KK43:
Evet bende çatlamıyor diye senirken aynada bi baktım popom çatlak içinde :) sonra belim belimin yanları şimdi iç bacaklarım bacagımın eklem yeri heryerim çatlak :) birde tatlı tatlı kasınıyor zalımlar :) kaşımayınca batiyor benimki acıyor

Evet cnm aynıyız benimde eksiklerimi var bi dışarı çıkıp alamıyorum kıyafetler değilde temizlik gözüme büyüyor eşim kadın alalım diyor ama ben opsesif olduğum için kimsenin yaptığını beğenmiyorum sonradan tekrar temizliyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum daha zamanda varken başlasam iyi olucak sanki
Ya temizlik olayını hiç düşünmüyorum açıkçası, halıları göndericem onlar gidice evi süpürür silerim, pardeleri atarım yıkanır eşim camları siler. geri kalan şeyler az cok yapılıyor temizleniyor şimdi çok üzerine düşüp kendimi yoramam valla :)

aynı sıkıntı bende var benim de alt kattan tüm kokular benim evi sarıyor, bugün kandil diye lokma dökmüş sayın sevgili alt katımda ki akraba, tüm mahalleye dağıtmış bana getirmedi... insanın böyle bi günde ilk aklına gelen hamile bi kadın olmaz mı valla içim gitti Allaha havale ettim. Kayınvalideme vermiş bende orda görünce yedim içimde kalmasın diye
Afiyet olsun canım bu insanlari anlamak zor gercekten benimde is yerimde olmustu yemek mevzusu once hamileye sorulur

Back
X