2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Afiyet olsun canım bu insanlari anlamak zor gercekten benimde is yerimde olmustu yemek mevzusu once hamileye sorulur
İşyerindekilerin çoğu soruyor sağ olsun. Bazıları da yediğin lokmaya bile dikkat ediyor. 2 ay önce canım çekti diye Nescafe içtim. Birisi hemen zararlı değil mi muhabbetine başladı. Dün de simit yiyordum öğlen. O hiç yararlı değil. Protein yok biliyorsun değil mi diye sazı eline aldı. Ben de dayanamadım artık tersledim. Aa ben bunu niye düşünemedim dedim. Sana da bir şey denmiyor muhabbeti yaptı. Ben de bana çok şey deniyor da... dedim. Sürekli laf söyleyip duran ve çoğunda sustuğum biriydi. İnsanlar kendi huysuzluğunu kapatmak için birilerini kötü gösterme çabasına giriyor. Canım sıkılıyor artık iyice. Bir an önce izne çıkmak istiyorum.

Evet bende çatlamıyor diye senirken aynada bi baktım popom çatlak içinde :) sonra belim belimin yanları şimdi iç bacaklarım bacagımın eklem yeri heryerim çatlak :) birde tatlı tatlı kasınıyor zalımlar :) kaşımayınca batiyor benimki acıyor
Ooo maşallah baya da çokmus senin ki bakalım benim halim ne olacak.. :(

Otuz iyi olurda aslında ben kendime güvenemiyorum iyice agirlasirsam yapamam diye şimdiden zorlanıyorum cnm valla

Canm en iyi yükünü sen bilirsin . Bazıları çok erken ağırlaşıyor bende dışarda 3 4 saat durunca canm cikiyo yürümeyi sevmiyo vucudum evdeyken sıkıntı olmuyor. Zaten su kan şekeri işi beni gck ediyo ani düşünce hayatı o an zindan ediyo.

Walla dün tetanoz vurulmaya gittim hemşire 27 haftaliga göre iyisin iyisin dedi eve gelince hastalandım nazar değdirdi :sinirli: kızıyorum burdan kendisine

şahsen bende senin gibi düşünüyorum ha diğer arkadaşlarında düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben bu site sayesinde çok arkadaşla tanıştım(hem kendi hastanemden hem bulunduğum yerden,inanırmısınız resmen hastanede kız beni tanımış buradaki yazılarımdan sonra tanıştık ve tel aldık konuşmaya başladık) şimdi o kişilerle çok yakın arkadaşız hatta aileden biri gibi hissediyorum onları ve hem telden hemde burada görüşmeye devam ediyoruz.)Bu sitenin sayeninde bu eşsiz ve değerli arkadaşlıkları kurdum.

Walla gülüm yapacak bişey yok sıkıntısı olana onun haricinde iyi dostluklar kurulabiliyor bende şehrimden gebelik portalıyla 4 kız tanıdım burda arkadaş olmak güzel.

U Umutt19 beyaz ekmek hiç yemiyorsun değil mi canım, 2. Saat 140in altında olması lazım sanırım tahlil kağıdında olmadı gereken Aralık öyle yazıyor, bı de yemeklerden sonra 10-15 dk yürüyüş yapmayı dene belki düşer biraz daha. Ölçümlerini düzenli yapıp yeniden endokrinolojiye ya da dahiliye doktoruna göster bence
Yok canım tam buğday yiyorum yürüyüşü yemekten sonra yapmıyordum bir de öyle deneyim çok sağol

Ya kızlar ben bıktım bu psikopat komşumdan.Her gece saat 10dan sonra yemek yapmaya başlıyor bütün koku bizim eve çıkıyor (havalandırması sıkıntılı evin) Yok kavurmalar,yok patlamış mısırlar,yok patates kızartmaları yok balık tavalar ,mahvoluyorum evde zaten açım ya olacak işmi:sinirli:.Bana bu saatte kalkıp patates kızarttıracaklar:skandal:Bu saatte niye yemek yaparki insan yatsın uyusun ya.Bu da benim sınavım herhalde:KK43::KK43:

Ah canm...

Bizim yan komşunun odası mutfak benimki yatak odası kadın gecenin 1inde blenderla corba cekiyo 3e 4e kadar uyumuyo takır tükür ediyo surekli . Iki kere uyardık 8 aya yakındır burdayım kadın istanbula mi neye gitmiş bu ara bi rahat uyku uyuyoruz artk gelince de yaparsa esimi göndercem konuşmaya gina geldi hahaha kikiki surekli çene :skandal::sinirli:

Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum.. :KK43:

Kızlar mide bulantısı tekrar başlayan var mı midem yanıyor ya bogazima kadar sonra da istifra ediyorum bide çatı ağrısından uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl
Aynı seyleri yaşıyoruz henüz istifra etmedim ama o dereceye geliyor. İştahını azaldı reflü yuzunden. 8 kilo alan ben bu üç haftadır hiç kilo alamadım. Çatı ağrısı da özellikle gece oluyor. İdrara sikisikken de artıyor sanki

Kızlar mide bulantısı tekrar başlayan var mı midem yanıyor ya bogazima kadar sonra da istifra ediyorum bide çatı ağrısından uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl
canım şekee yüklemesine ugrastıgım haftalarda yani şuan ram senin haftandayken mide yanmalarım bulantılarm çogaldı hatta 27 haftalıkken kustum. çatı agrısı bende çok şiddetli yaşıyorum bunları çogu kişi yaşıyor az kaldı inşallah biraz daha sabretcez..

Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum.. :KK43:
kıyamam canım benim yaa. .yatarken bol bol dua okumaya çalış kötü hiçbişeyi getirme aklına bende bir önceki gebelikte hep böle tuhaf rüyalar görürdüm. bide eşinde yanında yok ve zorlu bi görevde ister istemez etkileniyorsun Allah yardımcın olsun. iykide annen yanındaymış. nas felakta okusun buara sana nazarda değmiş olabilir lavabo falan çatlamış ya.

Aynı seyleri yaşıyoruz henüz istifra etmedim ama o dereceye geliyor. İştahını azaldı reflü yuzunden. 8 kilo alan ben bu üç haftadır hiç kilo alamadım. Çatı ağrısı da özellikle gece oluyor. İdrara sikisikken de artıyor sanki

canım şekee yüklemesine ugrastıgım haftalarda yani şuan ram senin haftandayken mide yanmalarım bulantılarm çogaldı hatta 27 haftalıkken kustum. çatı agrısı bende çok şiddetli yaşıyorum bunları çogu kişi yaşıyor az kaldı inşallah biraz daha sabretcez..

Ayni demek ki az kaldı dediğiniz gibi sağ selamet gelsin kuzular da dayanalim mide yanması için ilaç varmış aslında benim doktorum izin vermedi sizde kendi doktorunuza sorun belki önerir bide baharatlı yeme dedi ama ilgisi yok çok susayip su icince de oluyor.

Canım bol bol oku ilk hamileliğimde bende ağlayarak uyanırdım uykularımdan tuhaf rüyalar görürdüm hatta uyanıkken bile rüya görürdüm hamilelikte oluyor sen eş durumundan daha da hassassın yalnız kalma artık hiç bişekilde.

kızlarrr bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma hisseden oldumuu lütfen yardımcı olun huzursuzum ve bebeğinin hıçkırıgının hissedenler varmı? günde nerdeyse 3-4 defa hıçkırıyor benim bebek ritmik seyirmeler seklinde hissediliyor. bebek hareketlerini azalma böle bişey yaşayan varsa lütfen cvp yazsın Allah korusun kordon dolonmasından falan korkuyorum

Ayni demek ki az kaldı dediğiniz gibi sağ selamet gelsin kuzular da dayanalim mide yanması için ilaç varmış aslında benim doktorum izin vermedi sizde kendi doktorunuza sorun belki önerir bide baharatlı yeme dedi ama ilgisi yok çok susayip su icince de oluyor.
evet bazıları gaviscon şurup kullanıyor. ben kullanmak istemedim dayanabildiğim kadar ilaçsız dayancam gercektende baharatlı özellikle acılı bişeyler yiyince mahvoluyo midem

Afiyet olsun canım bu insanlari anlamak zor gercekten benimde is yerimde olmustu yemek mevzusu once hamileye sorulur
Ya normalde olsa hiç umursamam hep gelir yaptığı yemeklerin kokusu ama bu sefer canım bi başka çekti, kv de de tenezzül edip yedim ama sırf içimde ki şey geçsin diye. Ayrıca da çok üzüldüm koskoca mahalleye dağıtıp sadece beni es geçmesine, insanlarin bu kadar pis kalpli oluslarina anlam veremiyorum..

evet bazıları gaviscon şurup kullanıyor. ben kullanmak istemedim dayanabildiğim kadar ilaçsız dayancam gercektende baharatlı özellikle acılı bişeyler yiyince mahvoluyo midem
Canım sen nasıl oldun dikisin iyi mi doğum normal mi olacak az kaldı maşallah nazar değmesin

Back
X