2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allah yardimyardı olsun inşallah bebeğiniz en kisa zamanda toparlar kıyamam minigim

O zaman 11-12 Haziran gibi alırlar. Kızımın doğumu da bayram haftasına denk geldi bu da öyle olacak. Eşime biz bu işi beceremiyoruz diyorum :KK70::rolleyes:
Benimki de 22 haziran bayramdan önce alırız dedi doktor.
yasminfth yasminfth Allahım yar ve yardımcınız olsun şekere bağlı mi oldu,inşallah sağ selamet ve sağlıkla buyur minigin.

Kızlar gece bacağıma giren kramp yüzünden deli gibi bağırdım. Eşim de alışkın olmadığı için o da bebeğe bişey oldu sanmış. Bende dedim yat yat bacağım :)
Benimde bacağıma son zamanlarda her gece giriyor hatta bu gece ikisine birden girdi allahtan çabuk geçiyo ama yıldım artık krampla uyanmaktan:KK43:

Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allah yardımcınız olsun canım,inşallah sağ salim kavuşursunuz bize de gelip iyi haberleri yazarsın . Dualarımız sizinle:dua::KK200:

Allah yardımcınız olsun inşallah hiçbir sorun olmadan kucağınıza alırsınız tedavilerden sonra

Ah canım.. kanala girmesinin sebebi olarak ne söylediler ki daha çok erkenmis. Ama üzülme artık daha küçük bebekleri bile yasatiyorlar. Araştırma hastanesinde misiniz?
Allah size bagislasin oglunuzu sağ salim neşeyle çıkarsiniz hastaneden umarım.
Bizi haberdar et gelişmelerden olur mu:anne:

@aeengineer tebrik ederim.Bunu da atlatmışsın.
U Umutt19 şekerinin yükselmesini önlemek için şunları yapabilirsin: Yemekten sonra yürüyüş, bol su içmek, beyaz ekmek dışındaki ekmekleri bile az yemek, meyvelerle beraber ayran veya süt içmek, yemeklerde lifli gıdalar kan şekerinin yükselmesini engellediğinden salata yemek, yemeklerde yoğurt yemek veya ayran içmek... Bir de glisemik yük diye bir şey var. Bazı yiyecekler kan şekerini yükseltir ama a yersen kontrol edebilirsin ama gazla yersen şekerin yükselir. Örneğin 1 tt kaşığı bal yersen şekerin normal çıkabilir ama 2 kaşık yersen yükselir gibi. Glisemik indeksi yüksek şeylerden de uzak durmalısın. Yani şekeri hızlı yükseltenlerden. Pilav, makarna, börek, tatlı vsyi söylemeye gerek bile yok. Stres de tabii...
Çok sağol canım ne güzel anlatmışsın iki gündür kabak yemeği yedim 2 dilim ekmekle 190 oldu dün inanamadım. Yoğurtla salatayı deneyecem inş hayırlısıyla atlatırım

Dualarımız seninle bebeğinle canım

Canım benin Allah'ın izniyle bebisin toparlar hayırla ve sağlıkla, Sonra annesinin kollarına kavuşur , arkadaşların dediği gibi tıp ilerledi artık erken doğan bebekler için her türlü imkan var. Allah yardımcınız olsun inşaallah
Kızlar gece bacağıma giren kramp yüzünden deli gibi bağırdım. Eşim de alışkın olmadığı için o da bebeğe bişey oldu sanmış. Bende dedim yat yat bacağım :)
ah o kramplar...Gece de kaç kere oluyor sayamıyorum artık :(

Allahım yar ve yardımcınız olsun canım benim dualarım sizle.. Rabbim korktugunuza ugratmasın. Yavrunu hayrla saglıkla kucagına alırsın inşallah Rabbim çok büyük nolur ümidini kaybetme..

Canım Rabbim size bağışlasın evladınızı. Endişe etme inşallah yoğunbakımda biraz daha büyütüp kucağına verecekler oğlunu.10 yıl önce Yenidoğan'da çalışmıştım şimdi herşey daha bi ilerledi sonuçta.o zamanlar 26 haftalık bebeklerimiz çok oluyordu büyütüp veriyorduk ailelerine çok şükür.sizin de öyle olacak endişe etme canım.dua ile...

İlk etapta rahat etmek için travel aldım ben.
Cnm bieşimle birbirimizi yeriz. Travel alsam sonra 2.ye bi araba alsam ohooo gör kavgayı. Sanki benim cok param varda heryer araba olduda başlarda başlar. O yüzden kullanışlı bi tane istiyorum

Allah tardımcın olsun inşAllah oğlunla sağsalim çıkmak nasip etsin yüce Rabb'immm.AMİNNNNN❣

Çok sağol canım ne güzel anlatmışsın iki gündür kabak yemeği yedim 2 dilim ekmekle 190 oldu dün inanamadım. Yoğurtla salatayı deneyecem inş hayırlısıyla atlatırım
İnsülin kulanıyor musun? Eğer kullanıyorsan o az geliyordur. Kullanmıyorsan da ana öğünle ara öğün arasında bir şey mi atıştırıyorsun acaba? Yoğurdu 1 su brd kadar veya 4-5 kaşık kadar yemen lazım. Ara öğünlerdeki meyveler de 1 porsiyon (100gr= 7-8 yaşındaki çocuk yumruğu kadar) olmalı. Atlatırsın canım. Bazen rakamlar da insanı strese sokuyor. Tokluk için 180'e kadar makul karşılanabilir demişti doktorum. Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız.

Amin annesi Rabbim size bagislasin.sen guclu ol ki sutun gelsin premature bebekler icin anne sutu onemli insaallah bol bol gelir de sagip sagip verirsin kuzuna.otuz kusur yil once bi kilo dogan tanidigim var.artk teknoloji cok daha iyi Allahin izniyle kucağında oglunla cikarsin hastaneden ins.dualarimz seninle

Back
X