2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gece bacağıma giren kramp yüzünden deli gibi bağırdım. Eşim de alışkın olmadığı için o da bebeğe bişey oldu sanmış. Bende dedim yat yat bacağım :)

Ben de aynı şeyi gece yaşadım.Daha önce aynı bacağımın arka kismina kramp girmişti ve bacagima baktigimda bir noktasi mavi damar beliginlesmisti.dun geceki krampta ise gece dokundum oraya taş gibi olmuştu masajla yumusattim.sabah baktiğimda kramp giren nokta 5 cm çapinda morarmış ve agrisi var hala.acaba varis bu mu oluyor

Canım benin Allah'ın izniyle bebisin toparlar hayırla ve sağlıkla, Sonra annesinin kollarına kavuşur , arkadaşların dediği gibi tıp ilerledi artık erken doğan bebekler için her türlü imkan var. Allah yardımcınız olsun inşaallah
ah o kramplar...Gece de kaç kere oluyor sayamıyorum artık :KK43:

Ya benim canım çok acıyor sanki de yırtılmış gibi ağrıyor içerden. Acaba herkeste mi böyle. :(

Ben de aynı şeyi gece yaşadım.Daha önce aynı bacağımın arka kismina kramp girmişti ve bacagima baktigimda bir noktasi mavi damar beliginlesmisti.dun geceki krampta ise gece dokundum oraya taş gibi olmuştu masajla yumusattim.sabah baktiğimda kramp giren nokta 5 cm çapinda morarmış ve agrisi var hala.acaba varis bu mu oluyor

Sanırım varis canım tarifine göre

Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allahım sağlıkla en kısa zamanda bebeğinle beraber eve dönmeyi nasib etsin. Artık bu minik kuşlar hastanede çok iyi bakılıp evlerine çıkıyorlar dualarım seninle ve bebeğinle.

Blackbluee1 Blackbluee1 Allah daimi de kavuştursun canim cok mutlu oldum esin gelmesine
Amin canım inşallah en kısa zamanda temelli gelir.. :KK200: o kadar değişik bişey ki geliyorum dedigin de sanki eve yabancı bir misafir geliyormuş gibi hissediyorum. Saçma sapan heyecanlanıyorum.
Babam bile 1 haftalığına şehir dışına gitmişti 2 yaşında ki kardeşim babam geldiginde onu görünce donup kaldı (babama cok düşkün)
annemin arkasına saklandı yüzünü de kapattı 2 saat boyunca öyle bekledi hiç konuşmadı.
Şimdi diyorum ki bizde mi bunları yasiycaz.
Ben bile kaç yaşında evli olduğum halde değişik ve zor geliyor çocuklar napsın...:110:

Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua

Oy kuzummmm kurban olurum onu veren rabbime. Allahım çok büyük. Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.

Ya benim canım çok acıyor sanki de yırtılmış gibi ağrıyor içerden. Acaba herkeste mi böyle. :KK43:
Evet canım felaket bir ağrı oluyor bağıracak kadar, neyseki eşim yardım ediyor masajla, bakalım bir süre böyle krampla uyanmalara devam :( İnşallah geçer zamanla, gün içinde de ağrı oluyor baldır da

Amin canım, Rabbim sizlere bağışlasın.. Geçenlerde burada prematüre bebek kısmına girdim.. 1aya toparlamış yavrular kendilerini.. Deneyimli anneler moral ve anne sütünün öneminden bahsediyorlar.. Güçlü ol, moralini yüksek tut.. Doktorlar, hemşireler baya bilgiler artık bu konularda, tıpta ilerledi Allahın izni ile.. Bir arkadaşım hep kıyma kadar doğmuşum, 500gr, kimse yaşamamı beklemiyormuş diye anlatırdı.. İnşallah bu zamanlarda sizin anınız olarak kalacak..

Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, güç kuvvet versin sana ve paşana..

ALLAHim insaALLAH bebeginizi size ssagsalim kavustursun insaALLAH duamiz kalbimiz sizinle RABBim korusun bebeginizi

Back
X