2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iyi ki doğdun canım :) daha sabah ama bekle belki sürpriz yapacak esin .
Teşekkürler canım:) aksam annemlere yemeğe gideriz diyordum. Muhtemelen onlar kutladığında ayılma yaşayacak ama sonrası eve geldiğimiz de kavga olacak bunun dışında adamdan beklentim sıfır

Doğum günün kutlu olsun canım,bebisinle birlikte nice mutlu senelerin olsun inşallah. Eşin de kutlar daha zamanı var akşama kadar, kutlamazsa da üzülüp stres olma,bosver. Bebeğine odaklan ve iyi ki var hep bana güç verecek diye düşün
Sağol kuzum amin inşallah. Aslında alışmam lazım artık ama insan birde hamile olunca özen bekliyor. Ben bu kadar emek verirken elimde değil kırgınım

reoc reoc teşekkürler canım, biz evlendigimiz günden bu yana tartışıyoruz. Ailesini sevmiyorum onlarda aynı şekilde beni. Borçları üstüme yıktıkları yetmedi üstüne uysal kedi olmam beklenildi. Ummadıkları bir tepkiyle karşılaştılar. Başlarda kandilde falan arardım annemin hatrına bu yıl onuda yapmadım. Annemede hatrın bir yere kadar kişiliğimden ödün veremem ya ben ya onlar seç dedim karışmıyor artık. Ben eşime karşı fazla merhametliyim o kadarki rolleri değiştik. Bunca emeğime rağmen farkedilmemek sinirimi bozuyor.

Teşekkürler canım:) aksam annemlere yemeğe gideriz diyordum. Muhtemelen onlar kutladığında ayılma yaşayacak ama sonrası eve geldiğimiz de kavga olacak bunun dışında adamdan beklentim sıfır
Inşallah hatırlar ya .kadın duygusaldır bi de hamilelikte daha çok . Ne olmuş yani bi iki günü hatırlamak çok mmu zor . Inşallah hatırlar ne diyeyim

Aynen öyle oldu canım doktorda fazla beklemeyelim dedi bizde tamam dedik kızından sonrada normal kadın doğum uzmanina gittim oda korunma rahim fazla yiprantili bir daha bebek olmaz felan dedi birazda ona güvendim rızkı varmış ben tam spor a başladım kendime yatırım yapıyim dedim KPSS için çalışacaktim supriz yaptı yine çalışma hayalleri suya düştü

Anladım canım.bence ikisinin arası az olduğu için öyle kalmış . Ne de olsa başka çocuk düşünmüyorsun . Verirsin kendine yatırım yap boşver . Bu arada sen iki çocuk arası korunmadin ama olmadı . Bu sonuncusu kendiliğinden oldu değil mi ?
Allahım inanmıyorum 100 lira ne demek ya bizim koşu bandı banyoda 2 banyomuz var birini kullanmıyoruz oraya mekik aleti ile koydum gidip gelip bekle kavusmaya az kaldı diyorum.
Benimde vardı kosu bandım evim küçük diye annemlerden getiremedim. Babamda yer yok diye çalışan aleti 100 liraya hurdaya satmış :)))
Canım tesettür mağazasında bir bölüm var bedeni büyük olanlar ben oradan seciyorum fiyatı daha uygun oluyor senin kilonu bilmiyorum tabiki,bide LCW hiç hoş satmiyor sevmiyorum dediğim gibi şuan mevsimde bahar belki normal mağazalarda da tunik vardır oradan da bakabilirsiniz.
Başka soran pldu mu hatırlamıyorum ama ben sormuştum. Hamile elbisesi satan LCW, Defacto dışında 4-5 mağaza var ama modeller o kadar eski ve donuk ki sabıtsın 60 yaşındaki hamileler giyecek. O yüzden ben de normal bir yerden almak istiyorum.

Doğum günün kutlu ve huzurlu olsun. Eşler genelde unutuyor ama daha erken bir saat, gün içinde kutlar. Bizim de kvnin ektiği nifak tohumları yüzünden huzursuz bir dönemimiz oldu. Yıllarca sabrettik, sonunda çocuk stresiyle bir yerden patlak verdi ve birkaç yıl çok tartıştık. Eşim benden daha anlayışlıdır. Baktım ki olacak gibi değil, kp, kayın, elti gibi gereksiz insanları bir kenara bırakıp eşime daha yumuşak davranarak çözdüm. Yine tartışma oluyor tabii ama o zamanların yanında devede kulak. Bazen hoş karşılayabileceğimiz bir şey bazı dönemlerde gözümüze batıp gözümüzde büyüyebiliyor.

Bugün benim doğum günüm ilk hatırlayan her zamanki gibi 6 yıl önce beraber çalıştığımız şu an baska yerde olsada kimseyi atlamayan müdürüm. Birde kadınlar kulübü yazısı var :) Hödük kocam beni yine şaşırtmadı şaşırtmayacak biliyorum. Bu aralar neden evliyim diye sorguladığım zamanlar artışta. Sanırım arkasını toplayan para kasasından fazlası olmadığımı unutmamam gerek, aynı evde yaşadığı insanın doğduğu günün farkında olmayan adamın sevgi sözleri bana içi boş geliyor. Neyse öyle canım sıkkın.
Aaa doğum günümü nice güzel mutlu huzurlu yaşların olsun insallah canım doğum günün kutlu olsun

reoc reoc teşekkürler canım, biz evlendigimiz günden bu yana tartışıyoruz. Ailesini sevmiyorum onlarda aynı şekilde beni. Borçları üstüme yıktıkları yetmedi üstüne uysal kedi olmam beklenildi. Ummadıkları bir tepkiyle karşılaştılar. Başlarda kandilde falan arardım annemin hatrına bu yıl onuda yapmadım. Annemede hatrın bir yere kadar kişiliğimden ödün veremem ya ben ya onlar seç dedim karışmıyor artık. Ben eşime karşı fazla merhametliyim o kadarki rolleri değiştik. Bunca emeğime rağmen farkedilmemek sinirimi bozuyor.
Gerçekten zor bir durum. Ben de ailesiyle tanıştığımız günden evliliğimizin 7. yılına kadar sustum. Sonuç kronik, illet 3 hastalık, sinir bozukluğu, yıpranmış evlilik... Eltim hiçbir zaman susmadı ama şu an kp ona ağzını açmıyor . Sebepse kadın hem laf sokuyor hem yalakalık yapıyor .Ben böyle bir adiliği kendime yakıştırmaktansa kötü olmayı tercih ediyorum. Ha şu var: Artık ben de susmuyorum. İçimdekileri döküp rahatlıyorum . Eşinle bir frekans yakalasanız aslında diğerleri umrunuzda olmaz. İnşallah siz de sorunlarınızı halledersiniz. Krediyi neden senin ödediğini sormamın sakıncası var mı?
Aynen öyle oldu canım doktorda fazla beklemeyelim dedi bizde tamam dedik kızından sonrada normal kadın doğum uzmanina gittim oda korunma rahim fazla yiprantili bir daha bebek olmaz felan dedi birazda ona güvendim rızkı varmış ben tam spor a başladım kendime yatırım yapıyim dedim KPSS için çalışacaktim supriz yaptı yine çalışma hayalleri suya düştü

Allahım inanmıyorum 100 lira ne demek ya bizim koşu bandı banyoda 2 banyomuz var birini kullanmıyoruz oraya mekik aleti ile koydum gidip gelip bekle kavusmaya az kaldı diyorum.

Canım tesettür mağazasında bir bölüm var bedeni büyük olanlar ben oradan seciyorum fiyatı daha uygun oluyor senin kilonu bilmiyorum tabiki,bide LCW hiç hoş satmiyor sevmiyorum dediğim gibi şuan mevsimde bahar belki normal mağazalarda da tunik vardır oradan da bakabilirsiniz.
Şu an 69.5 kiloyum canım. 40 beden giyiyorum. Koşu bandı bizde de var ama üstüne çıkasım hiç gelmiyor. Onun yerine videodan egzersiz yapıyorum ve 6000-7500 arası adım atmaya çalışıyorum . Doğum sonrası ben de çok hırslıyım. Hedef 55-57 kg. 63'le hamile kaldım ama daha zayıf olmak istiyorum. Zaten boyum kısa.

Gerçekten zor bir durum. Ben de ailesiyle tanıştığımız günden evliliğimizin 7. yılına kadar sustum. Sonuç kronik, illet 3 hastalık, sinir bozukluğu, yıpranmış evlilik... Eltim hiçbir zaman susmadı ama şu an kp ona ağzını açmıyor . Sebepse kadın hem laf sokuyor hem yalakalık yapıyor .Ben böyle bir adiliği kendime yakıştırmaktansa kötü olmayı tercih ediyorum. Ha şu var: Artık ben de susmuyorum. İçimdekileri döküp rahatlıyorum . Eşinle bir frekans yakalasanız aslında diğerleri umrunuzda olmaz. İnşallah siz de sorunlarınızı halledersiniz. Krediyi neden senin ödediğini sormamın sakıncası var mı?
Benden habersiz babasının alması gereken salon takımının ve buzdolabının kombinin borcunu üstlenmiş, ev kredisi normalde yarı yarıyaydı. Hesapları eksiye girmeye başlayınca kart ekstresini istedim o zaman anlaşıldı. Üzerine mobilyacı beni arayıp borcun durduğunu söyledi. Kredi çekip ödedim. Kredi kartı düzelsin diyede 25 bin çektim. Taksitlere yardım etmesi gerekiyordu bu kezde ev kredisini eksiye çekti. Iddia işine girdiğini öğrendim. Sonrası kavga kıyamet annemler araya girdi düzeldik. Ama borcuna maaşı yetmiyor. Çektiğim krediler ev kredisinin yarısı bebekle ilgili hastane masrafları benim üzerimde. O yüzden ailesini yok sayıyorum bende

Birde işin neden çocuk yaptığımı soranlar kısmı varki yaşım 32 ya çocuk yaparım yada adamı boşarım. Gerçi çocuk oluncada boşarım zira bi daha asla evlenmem :KK70:
Mutlu yillar canim benim dogum gunun kutlu olsum hersey gonlunce olsun insaALLAH sikintilarin da son bulsun:dua:

Kizlar bugun oğluşumun kiyafetlerini yikamaya başladım simdi bi kismini attim makineye:KK200: erken oldugunu soyleyenler var sizce erken mi davrandim? Ama ne olur ne olmaz diye halledip koyayim dedim. Cok hastalikla gecti geciyor hamileligim bir de ağırlaşma durumu var tabi. Cok sonlara birakmak istemedim. Hazir elimin altinds bulunsun instesim. Hayirli ve saglikli bi sekilde giydirmek de nasip olur insaALLAH. Baska yikayan veya yakinda yikamayi dusunen var mi? Ben kiyafetleri hallederken baktim kociş de süpürgeyi almis evi süpürüyor. Dunden beri birbirimize tripliyiz aslinda:KK12: ya ben hamilelikte cok alingan oldum ya hormonlar beni boyle yapti bilrmiyorum ama leb dese nem kapiyorum:işsiz: adam ona rağmen şuan evi temizliyor:rolleyes:

Kizlar bugun oğluşumun kiyafetlerini yikamaya başladım simdi bi kismini attim makineye:KK200: erken oldugunu soyleyenler var sizce erken mi davrandim? Ama ne olur ne olmaz diye halledip koyayim dedim. Cok hastalikla gecti geciyor hamileligim bir de ağırlaşma durumu var tabi. Cok sonlara birakmak istemedim. Hazir elimin altinds bulunsun instesim. Hayirli ve saglikli bi sekilde giydirmek de nasip olur insaALLAH. Baska yikayan veya yakinda yikamayi dusunen var mi? Ben kiyafetleri hallederken baktim kociş de süpürgeyi almis evi süpürüyor. Dunden beri birbirimize tripliyiz aslinda:KK12: ya ben hamilelikte cok alingan oldum ya hormonlar beni boyle yapti bilrmiyorum ama leb dese nem kapiyorum:işsiz: adam ona rağmen şuan evi temizliyor:rolleyes:

Ben dogdugu zaman acil lazm olacaklar yani yenidoganlari hastane cikislarini bide 0-3aylik atletleri fln yikadim utuledim battaniye muslin bezler vs. gecen hafta.benm de hep agrili geciyor her an surpriz yapip erken gelebilir diye korkuyrm.suan icim rahat.annemler geldiginde hala dogurmus olmazsam bi daha yikarim.ben esime yalvarsam yapmaz masaallah diyim kiymetini bil:D
kronik_unutkan kronik_unutkan nice yillara canim kalan omrun gecenden bin kat daha guzel mutlu saglikli gecer insaallah

Benim kızın 2 tane tulumu dışında birşeyi yok daha :))

Maşallah kocana canım ne güzel :nazar: bence erken değil 30 haftalık olmuşun canım ya 32 dedin mi hazır olmalı bence Doğum çantası hazır olmalı en azından o yüzden ben de 30-31 gibi yıkamayı düşünüyorum

Oda farkındadır canım sinirlerimiz çok bozuk oluyor. Anlayışla karşılaması güzel bişey.
+ bende yıkadım ütüledim kıyafetleri zaten digru düzgün evde durduğum yok. Yaptık hazır şekilde bekliyor.

Birde işin neden çocuk yaptığımı soranlar kısmı varki yaşım 32 ya çocuk yaparım yada adamı boşarım. Gerçi çocuk oluncada boşarım zira bi daha asla evlenmem :KK70:
Gelecek olan bebeğiniZ ile inşallah tüm maddi ve manevi sıkıntılarıniz sona ersin inşallah canım.

Benim kızın 2 tane tulumu dışında birşeyi yok daha :))
Bende de aynı durum, kolilerde eşyalar var ve elden geçmesi lazım, eksik listesi yapmam lazım Hangi eşyalar kızıma uyar bilemiyorum. Bunları yapmam için 33 haftalık anca olurum, işten ayrılırım, yardıma biri gelir , temizlik vs yapılır. Benim yolum uzun :)

Back
X