2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Su gelince hemen hastaneye gidilmeli. Benim durumum farklı..
Bu açılmayı evde beklemek için kendime sebepler arıyorum ama yok galiba :KK70:

Hicbir zaman vermemeli. Petrol atığını vermiş gibi oluyorsunuz. Zararlı sonuçta falan dedi. Doğru diyor da durmazsa mecbur vermek gerekecek herhalde
Aaa petrol atığı Vs.. Bizimki sadece damak yapısını bozar dedi.. Allah hayırlısını nasip etsin diyelim..

Canım su gelince gitmek lazım bence enfeksiyon riski taşıyabilir amnion kesesi açıldığı için.ama nişanda ilk sancı ve açılmaları evde beklenebilir
Suda kesin gidiyoruz yani.. Gelip gidip kontrol ediyorlar denildiği için evde bekleyeyim dedim ama haklısınız valla.. Enfeksiyon riski varsa, değişir :cool:

Su konusu nişandan daha farkli.hemen gidilmeli bence de enfeksiyon riski var diye.su gelince en kotu suni sanciyla dogurtuyorlar ya da sezaryen.sudan sonra cok bekletmiyorlar canim
Valla kendime bahane ve yandaş arıyorum ama bulamadım canım yaa.. :KK45:
bakalım süreç nasıl ilerleyecek.. Allah yardımcımız olsun ..
Ben de anlamıyorum Türkiye de ki muayene ve Dogum prosedürü nü , Bende orda yaşasam kesin sezeryan derdi doktor çünkü benim bütün arkadaşlarım, teyzem kuzenler hep sezaryen oldu hemde normal diye direttikleri halde. Hepsinin ortak sorunu da aynı , çatı darlığı yada bebeğin tombis olması:işsiz: yaşadığım yerde niyeyse böyle şeyler olmuyor. Geçen gün arkadaşım 4050gr bebek doğurdu . Neyse Allah öncelikle herkese istediği Hayırlı Dogum şeklini nasip etsin sonra da aklı başında vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Amin canım amin.. Bizde özelde doktor şöyle diyor; doğumu nasıl istiyorsun? Bu tercih meselesi olmamalı bence.. Prosedürü olmalı.. Çatıya bakıp, vajinusmus gibi ya da başka sağlıksal problemler var mı diye bakıp doğru yöntem bu demeliler.. Doktor sorduğunda normal istiyorum derken çekinerek söyledim.. Halbuki o beni motive etmeli.. Bakalım çatı muayenemi erteledi yine perşembeye.. Ne diyecek? Umarım bahane uydurmaz, doğruyu söyler..

Kiz bi yandan yemek hazirliyom bi yandan da yiyorm :KK70:
İşte gerçek anne.. Yakında kucağında bebek elinde yemek olacak.. Şimdiden hazırsın sen:super:

iyi aksamlar haziran anneleri ben de bi mayis annesi oldum ....
gece 2 bucukta suyum geldi ve doguma alindim ... pasam suan kuvözde.... solunumu hizli dediler.... dogum spinal anesteziyle gerceklesti.. simdilik benden bu kadar ...hepinizi opuyorum dua edin bize
Canım gözünüz aydın Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin sancın falan varmıydı önceden birden mi oldu

Bugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Mutlaka gunde en az 1 muz ye. Ceviz, süt, haşlanmis yumurta, kaşar bunlari menunden eksik etme canim

Kızlar nişanım geldi o_O
Ayy senin doğum şaka maka geldi valla, önce açılma sonra nişan :) Hakkında hayırlısı olsun,kolaycacik olsun doğumun insallah:dua:
Bugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Ultrason ölçümleri her zaman doğru sonuç vermiyor canım ama beslenmene dikkat et tabi, arkadaşların dediklerini duydum ben de hep kilo aldıran besinler, muz,kaşar peyniri,tahin pekmez,ceviz,yumurta, süt. Sağlıkla gelsin kuzucuk:KK200:
Kizlar bazen bebislerinizin az hareket ettigi oluyor mu? Ben bugun her zamankinden daha az hissettim.
Oluyor valla,bazen hemen soluma uzanıyorum hareket etsin diye,öyle yapınca ediyor rahatliyorum. Yerleri daraldığı tabi
37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Gözün aydın canım, ohh ne güzel kavusmussunuz. Evinize bile geçmişiniz, Allah hiç ayırmasın sağlıkla büyüt bebisini:KK200:
iyi aksamlar haziran anneleri ben de bi mayis annesi oldum ....
gece 2 bucukta suyum geldi ve doguma alindim ... pasam suan kuvözde.... solunumu hizli dediler.... dogum spinal anesteziyle gerceklesti.. simdilik benden bu kadar ...hepinizi opuyorum dua edin bize
Valla bizim haziran bebekleri çok aceleci, sizden haberleri duyunca hepimiz belirti arar olduk :anne: İnşallah en kısa sürede çıkar oglusun kuvozden,mis kokulunu kavusursun:KK200:

canım iyiyim çok şükür ramazan falan derken çok giremiyorum 4-5 günde bir bakıyorum nasılsınız diye.. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah
Bu arada sezeryan için tarihimi aldım 28 mayısta geliyor benim bbeiş doktor riske atmak istemiyor 37+4 olacağım o zaman çok heyecanlı ve stresliyim:KK45::KK45:

@Asyanur42 @Chun lee @lolita555 kızlar gözünüz aydın bebişler erkenci çıkmış erkenden kavuştunuz yavrularınıza:KK45::anne:

Darısı başımıza inşallah :dua:
28 mayısmı çok heyecanlıı :halay:hayırlısıyla kavuşursun insallah kuzuna herşeyin yolunda olmasına cok sevindim. Benimde perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum kuzum nasıl :KK36:geçen hafta pembemsi bi akıntı gelmişti arkadaşlarım nişan diye panikletti ama birşey çıkmadı cok şükür daha küçük beklesin biraz daha şirinem:anne:

Bu açılmayı evde beklemek için kendime sebepler arıyorum ama yok galiba :KK70:

Aaa petrol atığı Vs.. Bizimki sadece damak yapısını bozar dedi.. Allah hayırlısını nasip etsin diyelim..

Suda kesin gidiyoruz yani.. Gelip gidip kontrol ediyorlar denildiği için evde bekleyeyim dedim ama haklısınız valla.. Enfeksiyon riski varsa, değişir :cool:

Valla kendime bahane ve yandaş arıyorum ama bulamadım canım yaa.. :KK45:
bakalım süreç nasıl ilerleyecek.. Allah yardımcımız olsun ..

Amin canım amin.. Bizde özelde doktor şöyle diyor; doğumu nasıl istiyorsun? Bu tercih meselesi olmamalı bence.. Prosedürü olmalı.. Çatıya bakıp, vajinusmus gibi ya da başka sağlıksal problemler var mı diye bakıp doğru yöntem bu demeliler.. Doktor sorduğunda normal istiyorum derken çekinerek söyledim.. Halbuki o beni motive etmeli.. Bakalım çatı muayenemi erteledi yine perşembeye.. Ne diyecek? Umarım bahane uydurmaz, doğruyu söyler..

İşte gerçek anne.. Yakında kucağında bebek elinde yemek olacak.. Şimdiden hazırsın sen:super:

Evt canim hazirim bn :)) Uykusuzlugada raziyim Korkuyorm biraz nasil tutucam nasil bakicam diye ama zamanla alisirm diye dusunuyorm :)

Evt canim hazirim bn :)) Uykusuzlugada raziyim Korkuyorm biraz nasil tutucam nasil bakicam diye ama zamanla alisirm diye dusunuyorm :)
öyle bir tutuluyo oyle bir bakiliyoki canim kimse ellemesin istiyosun kimse dokunmasin istiyosun. senden baska herkesin canini yakabilceni incitceni dusunuyosun. ilk oglumda hastaneden geldim sezeryanliyim rahat hareket edemiyodum bak bide kv kadin saolsun yikiycakti icim rahat etmedi ya bir yeri acırsa diye kalktim o halli yikadim yawrumu ilk bebek korkmadim hic cesaret geliyo o an sanki. hic kimseye bezini bile degistirtmedim kv dem bi iki jez degistirdi dogru temizleyememis mi napmis kadin pisik oldu yara gibi daha da tobe demistim mesela ona senden baska kimseee senin kadar iyi tutamaz bakamaz :KK15:

Kızlar yatak olarak yün yatak yaptı annem. sadece onda yatsa sıkıntı olur mu araştırdım sert sünger öneriyorlat siz ne düşünüyorsunuz

Canım hemoroidin ne durum da bgn söylemeyi unuttumdoktora acaba normal doğumu etkiler mi acı Yok ama çok şişlik var dışında bir türlü geçmiyor
Duruyor orda hala canım acısı yok ama kendi hala orda ve bende ictede var sanirim tuvalete çıkınca ictende çıkıyor hemorid ama sonra kendi toparlanıyor haftam ilerledikçe içten de olmaya başladı sanırım bebek ağırlaşınca.ben de sorucam 37de doktora gidince cunku doğumdan sonra onun ağrısına nasıl dayanirim:KK12:

Duruyor orda hala canım acısı yok ama kendi hala orda ve bende ictede var sanirim tuvalete çıkınca ictende çıkıyor hemorid ama sonra kendi toparlanıyor haftam ilerledikçe içten de olmaya başladı sanırım bebek ağırlaşınca.ben de sorucam 37de doktora gidince cunku doğumdan sonra onun ağrısına nasıl dayanirim:KK12:
Valla zor ya cidden bu sıralar da herkesten duyuyorum ameliyat olan da çok Muş inşlah normal Doğuma engel değildir

Kızlar belimden aşağı bir ağrı girdi uzandım ama geçmiyor bgn kdr hiç yoktu böyle bişey normal mi acaba daha çok erken haftadayız inşlah bişey olmaz

Yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim dua edin hayırlısıyla kızımıza kavuşalım 9 ay boyunca burda Herşeyimizi paylaştık bilgi alışverişinde bulunduk artık sıra doğum hikayelerimize ve meleklerimizi büyütmeye geldi kocaman bir aile olduk iyiki varsınız :) ❤
Allah yardımcın olsun cnm

öyle bir tutuluyo oyle bir bakiliyoki canim kimse ellemesin istiyosun kimse dokunmasin istiyosun. senden baska herkesin canini yakabilceni incitceni dusunuyosun. ilk oglumda hastaneden geldim sezeryanliyim rahat hareket edemiyodum bak bide kv kadin saolsun yikiycakti icim rahat etmedi ya bir yeri acırsa diye kalktim o halli yikadim yawrumu ilk bebek korkmadim hic cesaret geliyo o an sanki. hic kimseye bezini bile degistirtmedim kv dem bi iki jez degistirdi dogru temizleyememis mi napmis kadin pisik oldu yara gibi daha da tobe demistim mesela ona senden baska kimseee senin kadar iyi tutamaz bakamaz :KK15:

Sagol cnm insallah dedigin gibi olurr :)) Bnimde kv yardim eder tanimda uyur gerektikce tardim alirim.

Canım gözünüz aydın Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin sancın falan varmıydı önceden birden mi oldu
25. haftdan 32. haftaya kadar tedavi gordum ... gece 35+2 de yatakta dönerkn syyum geldi bi anda .... ama dun ve onceki gun degisik agrilar ve bas agrisi cektim ..guzel dileklerin icin tesekkur ederim...rabbim sana da kucagina almayi nasip etsin

Back
X