- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.161
Bu açılmayı evde beklemek için kendime sebepler arıyorum ama yok galibaSu gelince hemen hastaneye gidilmeli. Benim durumum farklı..

Aaa petrol atığı Vs.. Bizimki sadece damak yapısını bozar dedi.. Allah hayırlısını nasip etsin diyelim..Hicbir zaman vermemeli. Petrol atığını vermiş gibi oluyorsunuz. Zararlı sonuçta falan dedi. Doğru diyor da durmazsa mecbur vermek gerekecek herhalde
Suda kesin gidiyoruz yani.. Gelip gidip kontrol ediyorlar denildiği için evde bekleyeyim dedim ama haklısınız valla.. Enfeksiyon riski varsa, değişirCanım su gelince gitmek lazım bence enfeksiyon riski taşıyabilir amnion kesesi açıldığı için.ama nişanda ilk sancı ve açılmaları evde beklenebilir

Valla kendime bahane ve yandaş arıyorum ama bulamadım canım yaa..Su konusu nişandan daha farkli.hemen gidilmeli bence de enfeksiyon riski var diye.su gelince en kotu suni sanciyla dogurtuyorlar ya da sezaryen.sudan sonra cok bekletmiyorlar canim

bakalım süreç nasıl ilerleyecek.. Allah yardımcımız olsun ..
Amin canım amin.. Bizde özelde doktor şöyle diyor; doğumu nasıl istiyorsun? Bu tercih meselesi olmamalı bence.. Prosedürü olmalı.. Çatıya bakıp, vajinusmus gibi ya da başka sağlıksal problemler var mı diye bakıp doğru yöntem bu demeliler.. Doktor sorduğunda normal istiyorum derken çekinerek söyledim.. Halbuki o beni motive etmeli.. Bakalım çatı muayenemi erteledi yine perşembeye.. Ne diyecek? Umarım bahane uydurmaz, doğruyu söyler..Ben de anlamıyorum Türkiye de ki muayene ve Dogum prosedürü nü , Bende orda yaşasam kesin sezeryan derdi doktor çünkü benim bütün arkadaşlarım, teyzem kuzenler hep sezaryen oldu hemde normal diye direttikleri halde. Hepsinin ortak sorunu da aynı , çatı darlığı yada bebeğin tombis olmasıyaşadığım yerde niyeyse böyle şeyler olmuyor. Geçen gün arkadaşım 4050gr bebek doğurdu . Neyse Allah öncelikle herkese istediği Hayırlı Dogum şeklini nasip etsin sonra da aklı başında vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah
İşte gerçek anne.. Yakında kucağında bebek elinde yemek olacak.. Şimdiden hazırsın senKiz bi yandan yemek hazirliyom bi yandan da yiyorm![]()