2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynn bnde dedigin gibiyim hicbir is yapmadigim halde aniden ter basiyor bnimde el ve ayaklarim şiş hep yüzugumu takamiyorm Bugun kontrolum var bakalm hayirlisi uzun zaaman oldu gelmeyeli:))
Bugün benimde kontrolüm vardi canım sabah erken gittik geldik ama cook sıcakti ellerim ayaklarim şişmiş iyice yuzüğün sıkıştırmış parmagimi kıpkırmızı olmus yeri sabunla zor çıkardım , digeri sabunla bile çıkmadı artık takmam lazım demek benimde :KK43:
Canım ben de çatı muayenesi oldum ve hiçbir şey hissetmedim. Ne acı ne ağrı. Normal çatın gayet güzel dedi. Demek ki kemiği basık veya eğri olanlar ağrı hissediyor. Çok az kaldı inşalalh hepimiz için de...
Sağlıklı olan ne ise onu tercih etmen iyi olmuş tabiki hem kafa büyük hem çatı sıkıntılı sezaryen en iyisi senin için.. inşalalh sağ salim alırsın kucağına
Evet canim senin mesajini okuyup cesaret almıştım acimaz diye hazir gittim ama yok yani hic ummuyordum canım çok acıdı bağırdım sonra cok utandim:olamaz: kemigime dayandı baya acıdı. Tabi kimse korumasın benimki basıkliktan açımıştır.
Rabbim hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin diye hep dua ederdim . Ben normal istiyordum tabi ama bu hayırlı değilmiş Rabbim hepimize hayırlısıni nasip etsin ssağlıkla gelsin miniklerimiz :anneadayı:

Yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim dua edin hayırlısıyla kızımıza kavuşalım 9 ay boyunca burda Herşeyimizi paylaştık bilgi alışverişinde bulunduk artık sıra doğum hikayelerimize ve meleklerimizi büyütmeye geldi kocaman bir aile olduk iyiki varsınız :) ❤
Hadi hayırlısıyla canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK200: Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin,en heyecanlı en güzel anı yaşayacaksın yarın inşallah :dua:

Yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim dua edin hayırlısıyla kızımıza kavuşalım 9 ay boyunca burda Herşeyimizi paylaştık bilgi alışverişinde bulunduk artık sıra doğum hikayelerimize ve meleklerimizi büyütmeye geldi kocaman bir aile olduk iyiki varsınız :) ❤
Allah yardımcın olsun canım sağ salim bebişine kavuşursun inşallah:anne::KK200:

Sağlıkla kucağına al canım,dua ile ❤️

Kızlar 37. Haftamdayim iki gün önce sancilarla gittim açılmam varmış 3 cm ama şu Nisan gelmedi bide bebeğin kalp atışı çok düzensizdi sknti olmaz değil mi yaşayan oldu mu doğum ne zaman olur normal doğum olur dedi doktor

Allah yardimcin olsun canim..sende saglicakla kucana al insallah

hayirlisi olsun.. saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..:dua: yaa bole zmanini bilmek nasi bisey acaba biz simdi acaba nezman olucak suram agridi acaba dogum agrisimi flan dusunurken boyle dogumun belli saati olmasi nasi bisey acaba:KK48:

iyi aksamlar haziran anneleri ben de bi mayis annesi oldum ....
gece 2 bucukta suyum geldi ve doguma alindim ... pasam suan kuvözde.... solunumu hizli dediler.... dogum spinal anesteziyle gerceklesti.. simdilik benden bu kadar ...hepinizi opuyorum dua edin bize

Rabbim yardimcimiz olsun.hikayemiz ayni seninle de cnm.ins kavusuruz bian once kuzularimiza.kac kilo dogdu bebisin?

Kızlar 37. Haftamdayim iki gün önce sancilarla gittim açılmam varmış 3 cm ama şu Nisan gelmedi bide bebeğin kalp atışı çok düzensizdi sknti olmaz değil mi yaşayan oldu mu doğum ne zaman olur normal doğum olur dedi doktor
Dün 3 cm açılman var dedi dr bugünde nişanım geldi ama sancım yok. Hastaneye gitmedim sabahı bekliyorum.

37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine

Gozunuzaydin cnm.Rabbim anali babali buyutmek nasib etsin.kuveze neden grdi?

Nasılsın pekiiiiii
Nişan gelmeye devam ediyo. Parça parça. Ama hiç sancım yok. Bebek hareketleri de iyi. Geceyi hastanede geçirmek istemedim. Sabaha kadar beklemedeyim. Sabaha kadar sancı gelmezse dr umu arıycam erkenden. Gel derse giderim. Bekle derse beklerim...

Merhaba, hastane odası ikramları için ne sipariş verdiniz /hazırladınız? Ben sadece kolonya (boş şişe alıp kendim kolonya doldurmak istiyorum, internettekiler boyalı ve kalitesiz duruyor) bir de çikolata düşünüyorum belki bir de lokum.

Merhaba, hastane odası ikramları için ne sipariş verdiniz /hazırladınız? Ben sadece kolonya (boş şişe alıp kendim kolonya doldurmak istiyorum, internettekiler boyalı ve kalitesiz duruyor) bir de çikolata düşünüyorum belki bir de lokum.
Ben ınstagramda parti bu da çikolata yaptırdım. Küçük kutularda süsleyip badem şekeri doldurdum. Birde anahtarlık yaptirdim

Rabbim yardimcimiz olsun.hikayemiz ayni seninle de cnm.ins kavusuruz bian once kuzularimiza.kac kilo dogdu bebisin?
2700 gram dogdu ...insallah canim insallah.... yan odalardan bebek sesi geliyor o kadar guzeller ki allah ailelerine bagislasin hepsini ama icim bi kotu oluyir keske benim oglumda yanimda olsa diye ama sonra dusunuyirum emin ellerde pasam ....buna da binlerce sukur ...

Alttan muayene sırasında bı kırmızılık geldi ama o Nisan mıdır sizce
Alttan muayene ne zaman oldun canım, Senin sancin ve açılman vardı zaten nişan olabilir, Bazen doktorun muayenesi olduktan sonra da Dogum oluyor, arkadaşımın öyle oldu , kız bekledi 40+6 ya kadar tık yoktu, ebe çatı muayenesi yaptı o akşamı sancılar falan başlamış

Back
X