- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.181
Bugün benimde kontrolüm vardi canım sabah erken gittik geldik ama cook sıcakti ellerim ayaklarim şişmiş iyice yuzüğün sıkıştırmış parmagimi kıpkırmızı olmus yeri sabunla zor çıkardım , digeri sabunla bile çıkmadı artık takmam lazım demek benimdeAynn bnde dedigin gibiyim hicbir is yapmadigim halde aniden ter basiyor bnimde el ve ayaklarim şiş hep yüzugumu takamiyorm Bugun kontrolum var bakalm hayirlisi uzun zaaman oldu gelmeyeli:))

Evet canim senin mesajini okuyup cesaret almıştım acimaz diye hazir gittim ama yok yani hic ummuyordum canım çok acıdı bağırdım sonra cok utandimCanım ben de çatı muayenesi oldum ve hiçbir şey hissetmedim. Ne acı ne ağrı. Normal çatın gayet güzel dedi. Demek ki kemiği basık veya eğri olanlar ağrı hissediyor. Çok az kaldı inşalalh hepimiz için de...
Sağlıklı olan ne ise onu tercih etmen iyi olmuş tabiki hem kafa büyük hem çatı sıkıntılı sezaryen en iyisi senin için.. inşalalh sağ salim alırsın kucağına

Rabbim hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin diye hep dua ederdim . Ben normal istiyordum tabi ama bu hayırlı değilmiş Rabbim hepimize hayırlısıni nasip etsin ssağlıkla gelsin miniklerimiz