2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.

Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
ayyyyyy çok heyecanlı
Allah'ım yardim etsin size
İnsalhh ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkarsınız doğumdan
Darısı sırası gelenlere
Herşeyi akışına bırak panik olma

Ay canimm Rabbim yardimcin olsun insallah Kazasiz belasiz buraya dogum yaptm diye yazarsin.❤❤❤Hic korkma bugun senin gunun

Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Çok sevindim canım Rabbim kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun çok çektin sonucu güzel oldu çok şükür

Unibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım onla yıkıyorum su an ama kaç kapak dökmek lazım bir buçuk kapak döktüm 40. Derecede yikattim fakat bunlar ilk bebeğimin kıyafetleri ilk etapta aklıma gelmedi birde kısa program 60 dereceye attım.cift durulama yapıp asicagim .yumuşatıcısı koymayacagim kimse önermemiş.yeni aldıklarını direkt 40 derecede yikarim
aynen cNim cok iyi etmissin iki durulama yapmakla yumusatici koymak istersen cok az koyabilirsin dedim tercihe kalmis tabi hassas bebislerin cildi hic kullanmasak daha iyi tabi :KK200:

lolita555 lolita555 çok sevindim canım ne güzel bir iki emzirme denemesi sonrası bebişi verirler kucağına evinde koklarsın kuzucuğunu ❤️ Solunum sıkıntısı geçmiş demekki emzirme noktasına geldiğinize göre.Rqbbim daha güzel haberlerini duymak nasip etsin :nazar: fpamuk fpamuk Allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla kucağına al inş yavrunu, güzel haberlerini ve Doğum hikayeni duymak istiyoruz ilk fırsatta :KK200::anneadayı:

Limon agacim Limon agacim K Kubra3037 gozunuz aydin canlar kavustunuz bebisinize. fpamuk fpamuk canim bi avazda kurtul insaallah bugunun ucuncu dogumu olcak sanirim kolayca olsun dogumun. lolita555 lolita555 ah ne guzel duygular smdi bebegini emzireceksin insaallah gozun aydin canim yakinda cikar güçlü oglun bu gidisle;)

Back
X