2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim gibi ayaklarini ve bileklerini taniyamayan var mı?resmen iki katına çıktı nasıl şiş anlatamam
Aynen benimki de öyle sanırım ayaklarım 42 numara olmuştur .bi ev terliğim var tatlıs Bisey dün eşim onun senin olduğuna emin misin dedi sadece üç parmağım girdi :/ ayaklarım onceden böyle değildi dedim :63:

hadess hadess canm sen ne yaptın doğurabildin mı ikizlerini . Bizim oylamada adın yaziyo ama hiç katilmadin buraya
Ben Temmuz anneleri bölümünde aktifim aslında ama ikiz olduğu için haziran annesi olacağım inşallah. Yani umarım mayıs olmam. Arada buraya da bakıyorum sizin daha az kaldı, tecrübelerinizi okuyorum. Umarım hepimiz vaktinde alırız kucağımıza bebeklermizi.

Kızlar mesajlarına cevap gelmiyor acil yatak için fikir verir misiniz pamuk iyi değilmiş yeni okudum ne alacam bilmiyorum
Benim evde tathta beşik var içind e normal yaylı ortapedik yatağı var içindeydi set halinde birde oyun parkımız var onun içind e de sünger vardi viskoz mu öyle birşey. Reflu yatağı alanlarda var pamuk yatak önerilmiyor içine çöktüğü için sert olması lazım sanirim

Kızım olsaydı Beren koyacaktım
Bi bilgi paylaşmak istedim iki bebeğinde sukur sarılık olmadi annemin yöntemiyle yine yapıcaz odaya bebeği getirdiklerinde dr görmeden bebeğe bi fincan suyun içine şeker koyun azina bir iki çay kaşığıyla o suyu verin kan şekeri düşmesinden dolayı oluyor bebekler sarılık sukur ikiside olmadi yaparsanız diye paylaştım temiz su alın yanınıza fincan kaşık iki tane küp şeker koyun çantaya hemşire dr görmesin kızarlar

Aynen benimki de öyle sanırım ayaklarım 42 numara olmuştur .bi ev terliğim var tatlıs Bisey dün eşim onun senin olduğuna emin misin dedi sadece üç parmağım girdi :/ ayaklarım onceden böyle değildi dedim :63:
haha :KK48: ayni kuzum ayni tombilik diyo esimde hic bisey olmuyo ayakkabi terlik yuzuk yuwarlansam done done giderim ole yani :skandal:

Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Allah analı babalı büyütsün cnm

Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın cnm

Benim evde tathta beşik var içind e normal yaylı ortapedik yatağı var içindeydi set halinde birde oyun parkımız var onun içind e de sünger vardi viskoz mu öyle birşey. Reflu yatağı alanlarda var pamuk yatak önerilmiyor içine çöktüğü için sert olması lazım sanirim
Sağol canım bakacam en kısa zamanda

40 derecede yıkadım dalın deterjan ve çok az yumuşatıcı koydum benim makinede alergy plus baby var ekstra durulama özelliği olan bi program onda yıkadım sende öyle bi program seç
Makinenin markası ne ve memnun musun
Benim makinede bebek için program yok
Eskidi birazda yeni alacağız kışa doğru
Bebek programı olan geniş iç hacimli bişey alacağım busefer

Ben Temmuz anneleri bölümünde aktifim aslında ama ikiz olduğu için haziran annesi olacağım inşallah. Yani umarım mayıs olmam. Arada buraya da bakıyorum sizin daha az kaldı, tecrübelerinizi okuyorum. Umarım hepimiz vaktinde alırız kucağımıza bebeklermizi.

Amin insaAllah canm benim Rabbim hepimizi sagliklica doğumlar nasip etsin insaAllah :dua:

Günü belli oldu mi sezaryen tarihinin kaç hsftaliksiniz ?

Walal bizim çoğumuz mayıs annesi oluyo bakalım ben ve diğer kızlar napcak günümüz iyice azaldı artk pıtır pitir doğururuz ins saglicakla:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek::nazar:

Makinenin markası ne ve memnun musun
Benim makinede bebek için program yok
Eskidi birazda yeni alacağız kışa doğru
Bebek programı olan geniş iç hacimli bişey alacağım busefer
mutlaka 9 kiloluk al canim ben 7 kilo alinca esim yeter dedigi icin ses etmedim pismanim suan battaniye falan yikayamiyorum kazani zarar gorur diye.

Tşk ler cevap için kızlar birazdan balkonu yıkayıp ilk postayı asacağım
ilk bebeğimin kıyafetlerini 60 derecede yıkayıp çift durulama yaptırıyorum su an
Yeni alınanları 40 derecede yikarim
Daha hafta sonu alınacaktır var vayyy halime küçük küçük anam ne zormuşbrn bunları 8 yıl önce yapmıştım:)))

lolita555 lolita555 çok sevindim canım ne güzel bir iki emzirme denemesi sonrası bebişi verirler kucağına evinde koklarsın kuzucuğunu ❤️ Solunum sıkıntısı geçmiş demekki emzirme noktasına geldiğinize göre.Rqbbim daha güzel haberlerini duymak nasip etsin :nazar: @fpamuk Allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla kucağına al inş yavrunu, güzel haberlerini ve Doğum hikayeni duymak istiyoruz ilk fırsatta :KK200::anneadayı:

Allah razi olsun cnim.heycandan ucuyorum suan.Rabbim yardim etsin ins cumlemize

kızlar bende bebek programında uni baby deterjanla yıkattım. Yumuşatıcı kullanmadım. Ekstra durulama yaptırdım içim rahat etsin diye. beyazları 60,renklileri 40 da yıkattım.

Bir de bir şey soracağım kızlar saç boyatananız oldu mu ya saçımı boyatmak istiyorum çünkü doğumdan sonra kardeşimin düğünü var emzirirken boyatmaktansa şimdi boyatmak daha iyi sanki saçlarım çok renkli oldu çünkü sarıydı hamileliğimin başında. Ne yapsam bilemedim:KK14:

Back
X