2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Lolita sen kendini nasıl hissediyorsun nasıl oldun .dikişlerin sızlıyor mu
Birde ayağa kalkarken ilk doğum sonrasi zorlandinmi

Bugun daha iyiyim sukur cnm.dikislerim acidan ziyade kastiriyor.ayaga kalkarken hemen dogrulamiyorum.ilk kez kalkarken vok fena oldum geri yattim cnm.bayilcaktim az daha

Amin insaAllah canm benim Rabbim hepimizi sagliklica doğumlar nasip etsin insaAllah :dua:

Günü belli oldu mi sezaryen tarihinin kaç hsftaliksiniz ?

Walal bizim çoğumuz mayıs annesi oluyo bakalım ben ve diğer kızlar napcak günümüz iyice azaldı artk pıtır pitir doğururuz ins saglicakla:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek::nazar:
Ay sayiyoduk güne saymaya basladik canim 10 yada 12 haziran bende gidiyorum bakalim doguma

kızlar bende bebek programında uni baby deterjanla yıkattım. Yumuşatıcı kullanmadım. Ekstra durulama yaptırdım içim rahat etsin diye. beyazları 60,renklileri 40 da yıkattım.

Bir de bir şey soracağım kızlar saç boyatananız oldu mu ya saçımı boyatmak istiyorum çünkü doğumdan sonra kardeşimin düğünü var emzirirken boyatmaktansa şimdi boyatmak daha iyi sanki saçlarım çok renkli oldu çünkü sarıydı hamileliğimin başında. Ne yapsam bilemedim:KK14:
Canım hamilelikte özellikle son aylarda saç boyamayı hiç onermiyorlar tamamen bitkisel içerikli bi boya bulursan o başka

Makinenin markası ne ve memnun musun
Benim makinede bebek için program yok
Eskidi birazda yeni alacağız kışa doğru
Bebek programı olan geniş iç hacimli bişey alacağım busefer

Benim profilo 2 sene oldu alalı ben memnunum. 8 kg almıştım ben büyük çift kişilik pofuduk battaniyeleri bile atıyorum. 9 kg olsa daha rahat yıkardı ama o battaniyeleri :)

Benim gibi ayaklarini ve bileklerini taniyamayan var mı?resmen iki katına çıktı nasıl şiş anlatamam
Bi kaç gün önce benimde öyleydi cnm annemler de hareketsiz kalmıştım ye iç yat yapıyordum resmen ayaklarım acıyordu ayakta durunca şimdi evime geldim malüm bir ton iş beni bekliyor hareket ettikçe ödemim azaldı evde koridor da yürüyüş yap

Canım hamilelikte özellikle son aylarda saç boyamayı hiç onermiyorlar tamamen bitkisel içerikli bi boya bulursan o başka

Hadi ya keşke 2.trimesterda boyatsaydım o zaman dr.boyatabilirsin demişti ama 3.trimester da sormadım boyatabilir miyim diye. Kuaför hamilelere uygun boya ile boyuyuoruz diyor ama bilemiyorum ki ne kadar bitkisel..

Tşk ler cevap için kızlar birazdan balkonu yıkayıp ilk postayı asacağım
ilk bebeğimin kıyafetlerini 60 derecede yıkayıp çift durulama yaptırıyorum su an
Yeni alınanları 40 derecede yikarim
Daha hafta sonu alınacaktır var vayyy halime küçük küçük anam ne zormuşbrn bunları 8 yıl önce yapmıştım:)))
utu yaparken cok zahmetli oluyo minik minik yapyon yapyon ortada bisi yok :-) kolay gelsin canim sana ben bi yikayamadim kuzumun kiyafetlerini yaaa disarda yol calismasi war hawa bozuk camda acamiyorum camasirda yikamadim :skandal: en guzel duygulari yasiyoz yeniden bende unuttum herseyi 5 sene gecti walla nasil gecti gitti bilemeden

utu yaparken cok zahmetli oluyo minik minik yapyon yapyon ortada bisi yok :-) kolay gelsin canim sana ben bi yikayamadim kuzumun kiyafetlerini yaaa disarda yol calismasi war hawa bozuk camda acamiyorum camasirda yikamadim :skandal: en guzel duygulari yasiyoz yeniden bende unuttum herseyi 5 sene gecti walla nasil gecti gitti bilemeden

Hemen yika derim cnm.bak belli olmuyor nezaman gelecekleri kuzularin

IMG_20180523_113521.webp kızlar eşim bebeğe banyo kovasi ve masrafa almış küveti ben almıştım daha onları yıkamadan doğuma gitmeden temiz yıkayıp çıkarım.gekince bebeği yıkayacağım.banyi kovası 5 TL masrafa 1.75 kuruş:)) ve çok kaliteli güzel
Benim niyetim yoktu yer kaplaması diye ama düşünmüş almış sagolsun

Hemen yika derim cnm.bak belli olmuyor nezaman gelecekleri kuzularin
walla balim bende cok heycanliyim aceleciyim herkes yapyo ben kaldim dogum geliyo gibi hissediyom her gece korku ruyalar falan bugun cocuk odasi geliyomus dolabi yatagi falan ogluslarimin onu guzelce silim temizliyim yarin yikim bende ewde kurutuyum olmadi napim demi her an geliyo kuzular :KK68:

Eki Görüntüle 2149307 kızlar eşim bebeğe banyo kovasi ve masrafa almış küveti ben almıştım daha onları yıkamadan doğuma gitmeden temiz yıkayıp çıkarım.gekince bebeği yıkayacağım.banyi kovası 5 TL masrafa 1.75 kuruş:)) ve çok kaliteli güzel
nasil guzel dusunmus eniste walla iyi yapmis allah razi olsun. erkekler bole seyleri dusununce ben cok mutlu oluyorum . böyle adamlardan ne guzel baba olur. gule oynaya yikarsin insallah kuzunu canim onlarla cok sirinler

Eki Görüntüle 2149307 kızlar eşim bebeğe banyo kovasi ve masrafa almış küveti ben almıştım daha onları yıkamadan doğuma gitmeden temiz yıkayıp çıkarım.gekince bebeği yıkayacağım.banyi kovası 5 TL masrafa 1.75 kuruş:)) ve çok kaliteli güzel
Çok tatlı nerden almış

Amin insaAllah canm benim Rabbim hepimizi sagliklica doğumlar nasip etsin insaAllah :dua:

Günü belli oldu mi sezaryen tarihinin kaç hsftaliksiniz ?

Walal bizim çoğumuz mayıs annesi oluyo bakalım ben ve diğer kızlar napcak günümüz iyice azaldı artk pıtır pitir doğururuz ins saglicakla:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek::nazar:
33+3 üm şu anda. Haftaya salı doktora gideceğim o zaman bir tarih verebilir. Heyecanla bekliyorum :)

Back
X