- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.321
Erkek inş canım..seninde erkekti galiba, değil mi?Evet cnm yakin dogumlarmz :))Seninki erkek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek inş canım..seninde erkekti galiba, değil mi?Evet cnm yakin dogumlarmz :))Seninki erkek mi
Hadi insaAlalh canmAy sayiyoduk güne saymaya basladik canim 10 yada 12 haziran bende gidiyorum bakalim doguma
33+3 üm şu anda. Haftaya salı doktora gideceğim o zaman bir tarih verebilir. Heyecanla bekliyorum :)
Tşkler sağolun hafta sonu fırçası ise yaradi galiba:))nasil guzel dusunmus eniste walla iyi yapmis allah razi olsun. erkekler bole seyleri dusununce ben cok mutlu oluyorum . böyle adamlardan ne guzel baba olur. gule oynaya yikarsin insallah kuzunu canim onlarla cok sirinler
Ben kütük gibi oldular. Pazartesi salı doğru düzgün iş yapmadım hep uzandım bol su içtim bugün daha iyiler allaha şükür. Ayakkabılar sıkıyor. Ellerim de şişti, dün biraz daha serindi hava belki onun yardımı da oldu ama bugün daha iyi.Benim gibi ayaklarini ve bileklerini taniyamayan var mı?resmen iki katına çıktı nasıl şiş anlatamam
Benim yaşadığım şehirde birÇok tatlı nerden almış
Bugün kurulunca sil yada yarın odayı havalandır öyle yerlestir o yeni mobilya cokkk kokar boyasıçocuk odam geliyomus bugun kizlar nasil sewindim nasil
15 gun oldu oh sukur walla bide besigim kaldi onuda bi kac gune aldikmi duzen kurulur ben doguma tamamen hazir olurum insallah
Erkek inş canım..seninde erkekti galiba, değil mi?
Eki Görüntüle 2149331 buda diktirdigim nevresim takımım taç marka kumaş
Tuhafiye ölçüsünü verip diktirdim
40 TL ye
Tşk ederim sağolunCok guzel canm güzel gunlerde kullansin bebis:))❤
Evet evet aynı ağrı oluyor demek ki rahim büyümesine bağlı bir durum. Çok teşekkür ederim içim rahatladıKasık ağrısı denilenden olabilir benim de tam sağ ic bacakta ve yine ayni taraf tam külot hizasinin oluyordu rahim büyüdükçe öyle bir baskı yapıyor
Kızlar mesajlarına cevap gelmiyor acil yatak için fikir verir misiniz pamuk iyi değilmiş yeni okudum ne alacam bilmiyorum
Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Kızlar yatak olarak yün yatak yaptı annem. sadece onda yatsa sıkıntı olur mu araştırdım sert sünger öneriyorlat siz ne düşünüyorsunuz
Gözün aydın canımKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah