2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay canım büyük konuşmayım ama 42ye kadar çatlarım heralde zaten kimse de anlayış yok yattığım yerden kalkamıyorum ayakta duramıyorum kv deler geldi güya yanimda duracak yardımcı olacak kp falan hep burdalar. Ama yardımı bırak yemek bekliyorlar sahur bekliyorlar annemi çağırıyorum oda gelmiyor onlar var diye. Artık bugün arayıp gelmezsen küsecem artık diycem katlanamıyorum artık eşimle de papaz oluyoruz. Normal doğum dediler bi kere ne zaman gelir bilinmez. Daha 3 hafta bile bekleyebilir. 3 hafta ben bunlari çekemem gercekten catlarim. Doğsa da kurtulsam modundayim
Ay o ne ya daha doğmadan birde dediğin gibi ne zaman olacağı belli değil o yüzden daha bi heyecan var son günlerinde bari rahat bırakın ya

Bende aynı durumdayım temmuzda düğünü var kardeşimin ve saçımın hali çok kötüü. Yoksa hiç boyatmazdım bende. Dr.Banu Çiftçi de boyatabilirsiniz diyor.
Kesinleşmiş bi zararı olmadığı söyleniyor bende birkaç gün varken buyacağım bir daha zamanda olmaz inş nikaha kadar akmaz

Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Gözün aydın canım zor olmuş ama sonu iyi çok şükür

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin yüzünüzü güldürsün inşallah .. Ağlama sen,geçecek..

Benimde ilk gebeliğim, net fikrim yok ama başka doktora gitsen canım..

Aminnnn.. Ay lolita yaşadım resmen yaa.. İçim bir tuhaf oldu.. Rabbim hiç ayırmasın inşallah.. Artık çıktı mı küvözden bebeğin?
Sağol canım gittim gördüm biraz daha rahatladım

Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
İşte bu en zoru hem sancı çekip hem sezeryana alınmak işte insan bilemiyor ki
Geçmiş olsun sancıların ayağa kalkmaya başladıysanız geçer hiç merak etme
Rezene çayı iç hoşaf iç bağırsakların yumuşacık ve sütun artsın
Bebeğine boş göğsünü ver o çeker emmeye çalışır artar sutun

Şu an iyiyim canım. Üstümden yük kalktı resmen. Leke varsa suyum gelirse korkusuyla tuvalete bile korkarak gidiyordum . İnşallah birkaç hafta daha bekler.

İnşallah canım. İnsan hayatının hiç önemi yok resmen. Al bir an önce de ne olursa olsun düşüncesinde bazı drlar resmen. Neyse ki bugün doğru bir şey söyledi de bekleyeceğiz artık.
iyi ol kuzum insallah bekliycek minnakta

Canim benim ya oncelikle cok gecmis olsun.. zor bir gun geçirmissin hakikaten, o kadar sanciyi alip bir de sezeryan olayi.. ama inan herşeyin hayirlisi olsun.insaALLAH bi an once dikis agrilarin da gecer. Bebisinle saglikli hayirli gunleriniz olur bugunleri unutursun. Hayirli olsun RABBim anali babali büyütsün :dua: insaALLAH:dua:

Canim benim ya oncelikle cok gecmis olsun.. zor bir gun geçirmissin hakikaten, o kadar sanciyi alip bir de sezeryan olayi.. ama inan herşeyin hayirlisi olsun.insaALLAH bi an once dikis agrilarin da gecer. Bebisinle saglikli hayirli gunleriniz olur bugunleri unutursun. Hayirli olsun RABBim anali babali büyütsün :dua: insaALLAH:dua:
Amin canım. En azından denedim normal doğumu. Evet cok sancı çektim ama pişman değilim. Hayırlısı böyleymiş

Kizlar eşimin akrabası uzağa taşınmş çoçuğu bana brakmş her sabah öğlen çocuğu inönüden halkalıya yaya götürüyorum. Dolmuş çok titriyor binemiyorum. 8 ay ne güzel korudum kendimi son bir aya hem çatlak çkdı hem ayak şişdi hem de yüzüm. Sözde okulu bitene kadar kalcak hem bana bekci olcakmş evde yalnzm die. Ama dahada bana iş çkaryor bikdiiim . Buraya sadece içimi dökeyim dedim :sinirli:

Kizlar eşimin akrabası uzağa taşınmş çoçuğu bana brakmş her sabah öğlen çocuğu inönüden halkalıya yaya götürüyorum. Dolmuş çok titriyor binemiyorum. 8 ay ne güzel korudum kendimi son bir aya hem çatlak akdı hem ayak şişdi hem de yüzüm. Sözde okulu bitene kadar kalcak hem bana bekci olcakmş evde yalnzm die. Ama dahada bana iş çkaryor bikdiiim . Buraya sadece içimi dökeyim dedim :sinirli:
O ne ya okula giden çocuk sana mı göz kulak olacakmış bi anda suyun gelse sancın başlasa bi de çocuğu evde yanlız bırakıcam diye dertleneceksin. Çok düşüncelilermiş tövbe tövbe herkes kendi işini gördürme derdinde.

Canim gozunuzaydin.Rabbim anali babali buyutsun ins.suan ayni seyi yasayan 4 5 kisi olduk sanirim haziran annelerinde.bende 24 saat suni sanci sonucu kanala girmeyince sezeryana alindim
Bebeginde kuwezdeymis canm neden sunni sanci werdiler erken baslattilarki dogumu malesef cok zor okadar cileyi cekip sezeryana girmek yinede canimiz sagolsun napalim insallah bebegİn en yakin zamanda saglikla seninle kawusur

ayniyiz iki gun war aramizda insallah iyidir canim kilosu boyu erkekin :KK200:
bu arada kizim olsaydi ismini eylül koycaktim üçüncü olursa belki seneler sonra falan aklim degisirse insallah eylül koyarim kizcemin adini

Eylül güzel isiim naif ve zarif . :)

Yanlız bu benim nickim ismim eylül değil :KK25:

U Umutt19

canım benim annem bana yün yatak yaptı sağlıklı olduğu söyleniyor terletmez üşütmez deniyor hemde zamanla hafif sertleşir omurgası için uygun olurmuş ben uyku setinin yatağını alta yün ince yatağı üste serdin en üste de battaniye atarım yorganı yerine malum sıcak olur yazın:KK54::KK54:

çok araştırma yapmadım yatak konusunda ben sepet beşik aldım onlar zaten küçük oluyor annem alt açma gibi bişey yapmıştı yünden onu koydum.. yanımızda yatarsada babynest var onda yatacak mecbur ben korkuyorum bişey olur diye yüksek olsun biraz..:KK12:

Back
X