2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
dün gece hiç uyuyamadım sürekli uykumda sancım var diye panikliyorum allahım doğurcakmmıyım korkusuyla uykudan bişi anlamadım zaten 2de yatmıştım sabah da 6.30 da uyandım oğlum bi yandan yapışmış kan ter içinde kalıyorum bari şu son hafta doya doya uyuyabilseydim yahuu :( dr bebek aşağı inmiş diyince korkar oldum

Kizlar eşimin akrabası uzağa taşınmş çoçuğu bana brakmş her sabah öğlen çocuğu inönüden halkalıya yaya götürüyorum. Dolmuş çok titriyor binemiyorum. 8 ay ne güzel korudum kendimi son bir aya hem çatlak çkdı hem ayak şişdi hem de yüzüm. Sözde okulu bitene kadar kalcak hem bana bekci olcakmş evde yalnzm die. Ama dahada bana iş çkaryor bikdiiim . Buraya sadece içimi dökeyim dedim :sinirli:
yok artık yaaa karnın burnunda bunu senden nsl isteyebiliyorlar hayret bişey hani bi gün olsa neyse...

iyi ol kuzum insallah bekliycek minnakta
İnşallah canım. Dün akşam eşim biraz canımı sıktı. Sence 11 Haziran'a kadar bekler mi dediğimde bence en fazla 1 hafta bekler, rahim çok gergin dedi dr demesin mi? Ben de inadına bekleyecek benim oğlum diyorum.
Mydestinyy Mydestinyy hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşallah mis kokulunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
beniim beniim bebek aşağıda diye endişelenme. Dr sıkıntı var demedikçe kendini korkutma. Ablam yeğenimi 1-1.5 ay aşağıda taşıdı. Hiçbir şey olmadı.

Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
Masallah canim gozunuz aydin :) Saglikla buyut yavrunu. Darisi bizlerin basina zamanlica gelsinler insallah.
Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Canim gozunuz aydin. O kadar saat sanci cekip sezeryanla sonuclanmasi kotu olmus, zor gercekten. Ama netice onemli olan :) Allah yavrunu size bagislasin tebrik ediyorum canim.
Kızlar günaydın suyum geldi şuna hastaneye gidiyorum
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun, zamani iyi bebisin insallah bizimki de bekler 38e kadar.

Günaydın kızlar demin uyandım adet sancısı gibi bi agrım var karnımda ve belimde normalnidir acaba. Yalancı sancılarmı oluyor bu:KK17:
Gecen haftasonu bende de oldu. Duzenli baslayip biten mi yoksa devamli bir agri mi? Eger duzenliyse dr.una bir gorun canim. Ama duzenli degilse olabiliyormus. Ben hemen dr.a gitmistim nst normal cikmisti.

Benimde 3. Sezeryan allahım yardımcın olsun senin çocuklar büyük benimkiler daha minicik en azından büyük kızım yardımcı olsun biraz

Günaydın kızlar demin uyandım adet sancısı gibi bi agrım var karnımda ve belimde normalnidir acaba. Yalancı sancılarmı oluyor bu:KK17:
Allahım yardımcın olsun sağlıkla gelsin

Kizlar ben nedense karnimi asagi inmis gibi hissediyorum. Hareketleri genelde gobegimin orta kisminda oluyor ama bazen kasigimda baski hissediyorum.. normal mi acaba.. dr.um hic yorum yapmadi asagi inmis falan diye. Ama ben oyle hissediyorum.

Dogum yapan an
Kizlar ben nedense karnimi asagi inmis gibi hissediyorum. Hareketleri genelde gobegimin orta kisminda oluyor ama bazen kasigimda baski hissediyorum.. normal mi acaba.. dr.um hic yorum yapmadi asagi inmis falan diye. Ama ben oyle hissediyorum.
Benim de aynı bi sağ tarafi bi sol tarafi iyice gerdiriyor aşağıda canım yanıyor ama başı kanala doğru dönük daha inmemiş benim elleri kolları dirsekleridir büyüdüler yerleri daraldı

Doğum yapan arkadaşlar Hadi bakalım geçmiş olsun sizlere, Rabbim güzel güzel büyütmeyi, bol bol süt vermeyi nasip etsin sizlere Insallah. Sancısı , suyu gelen kızlar Insallah Hayırlı dogumlariniz olsun. Ben de artık çok daraldım yorgunluk , uykusuzluk bi ağırlık :( Artık dogsada İki üç hafta sonra , sabrım kalmadı.

Günaydınlar. 1 haftadır alt karın kasıklara yakın bölgede -özellikle gece- inanılmaz ağrı, acıma ve baskı ile uyanıyorum. Kasılma gibi değil. Yürümekte çok fazla zorlanıyorum. Bunu yaşayan muhakkak vardır henüz doktoruma sormadım yarın soracağım. Sizler hafta olarak daha ilerdesiniz danışmak istedim. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah kuzum
Bu haziran bebeleri ne kadar tez canlı gününü beklemiyorlar yaramazlar :) bugün bi arkadaşım da Doğum yaptı kızlar onun bebişi de haziran bebesi ama maşallah erken geldi :) bakalım bizde pzt günü gidicez kontrole 37+3 olucaz o gün sezeryana ne zaman alıcak onu konuşucaz çok heyecanlıyım

Ya o ağrı dünden beri bende de var.ama düzenli değil gün içinde birkaç defa yarım saat falan oluyor o yüzden önemsemedim, alıştırma sancısı sanırım yani inşallah öyledir :dua:daha erken :110:

reoc reoc balim senle ayni gun olcak dogumumuz insallah :anneadayı::KK200:
bekliycek tosbislerimiz.Allahim yardimcimiz olsun insallah ben haziran 1 de muayneye gitcem bakalim ne diycek doktor :dua:
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Şaka maka az kaldı. 11 Haziran olursa eğer 17 gün kaldı. Sağlıklı olurlar inşallah.
Doğum yapan arkadaşlar Hadi bakalım geçmiş olsun sizlere, Rabbim güzel güzel büyütmeyi, bol bol süt vermeyi nasip etsin sizlere Insallah. Sancısı , suyu gelen kızlar Insallah Hayırlı dogumlariniz olsun. Ben de artık çok daraldım yorgunluk , uykusuzluk bi ağırlık :KK43: Artık dogsada İki üç hafta sonra , sabrım kalmadı.
Öyle deme canım. Ben karnım iyice gerildiği için zor yürüyorum ama iki üç gün erken gelecek korkusu yaşadım. Nişanım geldi. Çok yıpratıcı bir şey. Birkaç hafta daha kalsınlar da daha iyi ve sağlıklı büyüsünler. Çalışmıyorsan mümk0n oldukça dinlen. Gece uyuyamıyorsan gündüz uyu ki vücut toparlansın. Minişler için biraz daha sabır :)))

Back
X