2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
U Umutt19

canım benim annem bana yün yatak yaptı sağlıklı olduğu söyleniyor terletmez üşütmez deniyor hemde zamanla hafif sertleşir omurgası için uygun olurmuş ben uyku setinin yatağını alta yün ince yatağı üste serdin en üste de battaniye atarım yorganı yerine malum sıcak olur yazın:KK54::KK54:

çok araştırma yapmadım yatak konusunda ben sepet beşik aldım onlar zaten küçük oluyor annem alt açma gibi bişey yapmıştı yünden onu koydum.. yanımızda yatarsada babynest var onda yatacak mecbur ben korkuyorum bişey olur diye yüksek olsun biraz..:KK12:
Yün çok yumuşak içine göçüyor canım .benim beşik büyük sepet beşik için uygundur belki sizin döşek

Uykusuz bir hastane gününden merhaba. Uyumayan bir bebeğim var. Benide uyutmuyor tabi. Kimseyede emanet edemiyorum. Az önce dikişlerime pansuman yapıldı. Süreklide ağrı kesici veriliyor. Yanlız gaz çıkartma olayı cıkıntı oldu bende. Onun haricinde sıkıntı yok yarın çıkıcaz inşallah. Kendimi rahatlamış hissediyorum. Öyle mi olcak böylemi olcak derken oldu bitti. Siz de biran önce kavuşun inşallah. :anne:

Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Şaka maka az kaldı. 11 Haziran olursa eğer 17 gün kaldı. Sağlıklı olurlar inşallah.

Öyle deme canım. Ben karnım iyice gerildiği için zor yürüyorum ama iki üç gün erken gelecek korkusu yaşadım. Nişanım geldi. Çok yıpratıcı bir şey. Birkaç hafta daha kalsınlar da daha iyi ve sağlıklı büyüsünler. Çalışmıyorsan mümk0n oldukça dinlen. Gece uyuyamıyorsan gündüz uyu ki vücut toparlansın. Minişler için biraz daha sabır :)))
ay hic bisi kalmadi hemde kuzum allahim hakkimizda hayirlisini versinnn guzelce alalim tontislerimizi insallahhh:KK200:

Günaydın kızlar bende artık tırsmaya başladım
Salı günü gittik doktora 35.haftadayım ama bir hafta önden gidiyormuş
37.haftada süpriz yapabilir hazırlıklı ol dedi doktor
bebeğimi biraz iri buldu 2750 gr olmuşuz
inşallah 38,haftaya kadar bekler
Canım onunla bi alakası yok inan ki benimki 30. Haftadan beri hep 2 hafta önde gidiyor. Doktor mayıs 15ten hemen sonra gelir bu dedi hazirana kalmaz hatta myais sonuna bile kalmaz dedi ama hala en ufak bir sancım dahi yok. Halada önde ölçümleri 10 gün

Canım onunla bi alakası yok inan ki benimki 30. Haftadan beri hep 2 hafta önde gidiyor. Doktor mayıs 15ten hemen sonra gelir bu dedi hazirana kalmaz hatta myais sonuna bile kalmaz dedi ama hala en ufak bir sancım dahi yok. Halada önde ölçümleri 10 gün
Benim geçen doğuran arkadaşında öyleydi, 3. Çocuğu olmasına rağmen ve bebek önde gittiği halde 40+5 te doğurdu normal , bebiş 4050 gr dı , 5 günlük oldular bile maşallah. Insallah sen o kadar beklemezsin de bugün yarın kavuşursun bebisine

Günaydın geçen aksam benimde oldu ama geçti takip et cnm

Gecen haftasonu bende de oldu. Duzenli baslayip biten mi yoksa devamli bir agri mi? Eger duzenliyse dr.una bir gorun canim. Ama duzenli degilse olabiliyormus. Ben hemen dr.a gitmistim nst normal cikmisti.

Ya o ağrı dünden beri bende de var.ama düzenli değil gün içinde birkaç defa yarım saat falan oluyor o yüzden önemsemedim, alıştırma sancısı sanırım yani inşallah öyledir :dua:daha erken :110:
Saolun kızlar agrılar düzenli degil gidip geliyo ama ayaklarımı açamıyorum aşagıya inen bi agrı çokk yarın randevum var sezaryen için gün verecek doktor 34haftalık olduk allaım iki üç hafta daha dayansın ogluşum :dua::dua:

Canım dursun daha yaa. Doğumlar oldukça insan istiyor ama vakitlerinde gelsinler.. 40 hafta olmasının elbet vardır bir sebebi..

Saolun kızlar agrılar düzenli degil gidip geliyo ama ayaklarımı açamıyorum aşagıya inen bi agrı çokk yarın randevum var sezaryen için gün verecek doktor 34haftalık olduk allaım iki üç hafta daha dayansın ogluşum :dua::dua:
Yatman gerekiyor cnm iki haftadır yatiyorum nisan gelmişti enfeksiyon vardı hiç birşey yapma dedi dr yattim 38 olduk sukur cunki erken olucaktı kuvezde kalmasın dedi inan daraldım ama evde kalkmadım kimsede yok evde mecburen dinlenmek gerek

ayy inşallah bizimde öyle olur yoksa panik yaptım benimde nst de sancı felan çıkmadı

daha işteyim çalışıyorumda hazırlıklarım duruyor tam bitmedi

bir haftaya işten çıkacağım elim ayağım birbirine dolaşsın istemiyorum

Selam kızlar Ausencia Ausencia nin mesajı var
Blackbluee1 Blackbluee1 Canım hiç sıkıntı yapma kendine . Ne mutlu her şeyin yolunda , doğumun normale müsait , bebeğin içerde güvende .
Günlerimiz aynı biliyorsunuz , ki benim 2.doğum olacak daha erken gelir derler .. ama benim de ne açılma ne sancı , ne nişan ne su:) baş geliş ama kafasını daha kanala da sokmadı nazlı kızım .
bende de normal doğum gözüküyor nasipse . nst de sancım bile çıkmıyordu , dümdüzdü sancı çizgisi de son ikidir neyse ki 20 40 larda anca sancı çıktı .

Oğlumda da aynı bu şekilde idi . 39.haftamda karnım daha inmemiş , oğlum kafasını kanala sokmamıştı. ne sancım ne bi işaret . 39+2 de dr kontrolüne gitmişim kadın daha beklemeyelim sezeryan ol demiş (günlüğü var,ordan okuyorum) ben eve gelip beklemişim .
Hiç bir işaret yoktu ve tam 40+0 da o gece suyum geldi , gece 1 de ... sabah 6 da da normal doğumum oldu suni sancısız . ki sadece 2 cm açılma ile gitmişim hastaneye.
yani bazı kadınların her şeyi son dk olabiliyor :)
giderek kilo alıyor iri bebek olacak diye tedirginsin okudum ama hiç korkma 4 kilo çocuk normal doğuma elverişli bir çatıdan çok rahat doğar . oğlumda bana da, dr umdan iri olacak baskısı vardı ama 3500 kilo doğdu .

Hadi son günlerimizin tadını çıkaralım . Mesajlarında son zamanlarda,bi kaygı sabırsızlık görünce yazmak istedim , öpüyorum seni ve tüm haziran annelerini(çoğu mayıs annesi oldu gerçi:)

Bir dost:))

Bu arada doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun , evladı henüz küvözde olanlar tez vakit sağlıkla kucağına alsın , benim gibi henüz karnında keyif sürenlere de Rabbim sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Kızlar günaydın suyum geldi şuna hastaneye gidiyorum
Ay bu hatun doğum mu yaptı.Bütün sayfaları okuyamadım uzun zamandır takip edemiyorum sayfayı Blackbluee1 Blackbluee1 yazısını okuyunca 4-5 sayfa geri gittim öyle okudum yazısını.Ay maşallah nasıl haber alan varsa yazsa güzel olur.Oy bak sen şu minnoşa.Başka doğum yapan var mı aramızda,yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz.Ya kızlar bir şey sorcam su neden erken gelebiliyor birde illa hep su mu gelir doğum öncesi???

Kızlar fpamuk fpamuk tamı doğum yaptı yanlışmı anladım ben anlayamadım ay ne güzel kavuştular minnoşlara. Ben son zamanlar korkmaya başladım.Dün doktora gittim bir dahaki gelişinde doğum tarihine karar verelim dedi ne demkki bu:KK57:Sezeryan düşünmüyorum ki bunu kendisine de söyledim.Çatıma falan da bakmadı.

arkadaşlar 37+0 a gün verildi 1 hafta sonra doğum yapıyorum lakin ben sezeryan sanıyordum , bebekte gelişme geriliği var 2119 gr bi de sınırın altında kilosu , doktor dediki o anki açılmana göre bakılır karar verilir dedi normal doğumda olur dedi ben şokkkkk suni sancıyla bu kilodaki bebek doğar mı yahu .. iri bebek daha kolay doğar diye biliyorum bunlar bana işkence çektirip sonrada sezeryana alırlar kesin napıcam ne diyorsunuz hanımlar durumuma ilk gebeliğim ve kafamda deli sorular.
Canım bebekte neden gelişim geriliği var söyledimı doktorum biraz küçükmüş insallah dogana kadar kilosunu tamamlar

Kızlar fpamuk fpamuk tamı doğum yaptı yanlışmı anladım ben anlayamadım ay ne güzel kavuştular minnoşlara. Ben son zamanlar korkmaya başladım.Dün doktora gittim bir dahaki gelişinde doğum tarihine karar verelim dedi ne demkki bu:KK57:Sezeryan düşünmüyorum ki bunu kendisine de söyledim.Çatıma falan da bakmadı.
Kız ne güldüm varya.. Valla sayımız baya arttı canım, ilk sayfada var doğum yapanlarımız.. Mydestinyy nin sezaryen olacaktı ama sabah suyu geldi.. Fpamuk da doğum yaptı ,çok şükür.. Erken doğumlarının olunca herkes bir kendini yoklamaya başladı.. :)
Bu arada benimde doktor nasıl istiyorsun dedi doğumu? Bence böyle bir soru olmamalı.. Neyse.. Defalarca normal dedim, ben öyle deyince bugün çatı muayenesi yaptı.. Normal için müsaitsin ama kalp atışı yavaşlar, bişeyler olursa sezaryen yaparız dedi.. Taktı kadın sezaryene

Back
X