Selam kızlar
@Ausencia nin mesajı var
Blackbluee1
Canım hiç sıkıntı yapma kendine . Ne mutlu her şeyin yolunda , doğumun normale müsait , bebeğin içerde güvende .
Günlerimiz aynı biliyorsunuz , ki benim 2.doğum olacak daha erken gelir derler .. ama benim de ne açılma ne sancı , ne nişan ne su:) baş geliş ama kafasını daha kanala da sokmadı nazlı kızım .
bende de normal doğum gözüküyor nasipse . nst de sancım bile çıkmıyordu , dümdüzdü sancı çizgisi de son ikidir neyse ki 20 40 larda anca sancı çıktı .
Oğlumda da aynı bu şekilde idi . 39.haftamda karnım daha inmemiş , oğlum kafasını kanala sokmamıştı. ne sancım ne bi işaret . 39+2 de dr kontrolüne gitmişim kadın daha beklemeyelim sezeryan ol demiş (günlüğü var,ordan okuyorum) ben eve gelip beklemişim .
Hiç bir işaret yoktu ve tam 40+0 da o gece suyum geldi , gece 1 de ... sabah 6 da da normal doğumum oldu suni sancısız . ki sadece 2 cm açılma ile gitmişim hastaneye.
yani bazı kadınların her şeyi son dk olabiliyor :)
giderek kilo alıyor iri bebek olacak diye tedirginsin okudum ama hiç korkma 4 kilo çocuk normal doğuma elverişli bir çatıdan çok rahat doğar . oğlumda bana da, dr umdan iri olacak baskısı vardı ama 3500 kilo doğdu .
Hadi son günlerimizin tadını çıkaralım . Mesajlarında son zamanlarda,bi kaygı sabırsızlık görünce yazmak istedim , öpüyorum seni ve tüm haziran annelerini(çoğu mayıs annesi oldu gerçi:)
Bir dost:))
Bu arada doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun , evladı henüz küvözde olanlar tez vakit sağlıkla kucağına alsın , benim gibi henüz karnında keyif sürenlere de Rabbim sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.