2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sevgili anneler aranızda tecrübeli olanlar olduğunu düşünerek sizlere danışmak istiyorum.

Ben hediyelik olarak 50 tane bulut magnet yapacağım.

Birde diyorum ki eve gelenler oluyor ya şeker lokum artık ne verilcekse önceden bunları aşağıdaki görsel gibi hazırlayayım. Ama arkadaşlarım saklanmaz boşuna uğraşma diyor.
Siz ne yaptınız.
Ilk bebeğm açıkçası ne olur ne yapılır yam bilmiyorum.
Magneti de eve her gelene komşu bile olsa verdiniz mi.

Bebek mevlutu için mi hazırlamam daha mantıklı olur bunları.

ben evde kokulu mum yaptım küçük kavanozlara tanesi 1,5 tl ye geldi.. netten jel mum, mum fitili, koku, boya cam kavanaoz aldım evde hazırladım bunun yanında çikolata aldım kurabiye yapıcam yeter herhalde..

Evet canım bi haftada 130 gram almış çok dikkat etmeme rağmen . Benim doktorum da aynı şeyi söyledi . Eğer kilo almayı bırakırsa bu rahim artık bana yetmiyor beni beslemiyor demekmiş bakalım takip edeceğiz dedi olmazsa alacakmış . Beni de perşembe tekrar çağırdı . Sağlıkla kavuşalım da başka bi şey istemiyorum
inşallah en azından bi 3 kg doğsalar... doğunca zaten 100 gr en az verecekler hayırlısı sağlıklı olsunlar da bi şekilde büyüyecekler

Hiç sorma canım ödemden korktu doktorum adam elini ayağıma batırıyordu parmağı geri çıkmıyordu puf puf olmuştum resmen tansiyonum da vardı yüksekti hep
Doğumu erken e aldı korkudan ☺☺
Tabi ki canım yardimlasiriz doğuralm da hayırlısı ile önceki doğum kilolarimi da burda verdim zaten zayıflama grubunda:) bunda çok kg almadım şu ana kadar 9 kg aldım bakalım daha ne kadar alırım hedefim en fazla 2 ama iştah çok fena ☺
Hmm o zayıflama topikleri ise yarıyor demek ki :) ben en son 11 almıştım bebek zayıf dediğinden beridir çok yiyorum . Yarın tartiyim kendimi bi bakıyım :KK17:

Hmm o zayıflama topikleri ise yarıyor demek ki :) ben en son 11 almıştım bebek zayıf dediğinden beridir çok yiyorum . Yarın tartiyim kendimi bi bakıyım :KK17:
Motive oluyorsun canım çok yarıyor:))
Çok almamışsın bence gayet iyi tartil bakalım haber ver :)
Almışsan da hiç uzulme ne kaldı ki şunun şurasında doğumdan sonra fazla fazla veririz inşallah

fnd_50 fnd_50
canimmm nice mutlu huzurlu esinle yawrunla sewdiklerinle yillara insallahhh:KK200:
kuzucugun da hayirli bir ewlat olur saglikla alirsin insallah kucaqina ruyanda supermis hele bi kucagina al ruya yanindaaaa noktacik kalcak o his o duygu yasanmasi en guzel seyyy:nazar:
Amin insaALLAH canim benimmm❤ güzel dualarin dileklerin icin cok teşekkür ederim insaALLAH o gunu gostersin RABBIM❤❤ hepimize güzel kavusmalar nasip etsin ❤

Selam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Küvözden de bir an evvel çıkar inşallah yavrun..

Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
Canım çokk geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. oğlunun ameliyatını biraz erteleyebilir misiniz?

Kizlarre bugun ne oldu biliyor musunuz ya uyandigimdan beri cok duygusalim:cry: bugun benim dogum gunum:KK36: ve bugun ruyamda ben oglumu gördüm :KK200: dogurmusum kucagimda emziriyorum o kadsr tatliydi ki bakmaya doyamiyordum cok guzel bir histi cok guzeldi cok anlatamiyorum bile. Dedim ki ruyasi bukadar guzelse, gercegi nasildir:KK68: bu bana senelerin en guzel dogum gunu hediyesiydi:emir_bebek:gercegini oğluşumu heycanla bekliyorummm:KK200::dua::dua:
Doğum günün kutlu olsun canım, evladınla eşinle nice güzel yıllarınız olur inşallah..

Bütün benim için çok büyük bir sorun olan ağda konusunu hallettim:KK76: evlendiğimden beri jilet kullanıyordum yaklaşık 2 buçuk seneden fazla Doğum yaklaştıkça napsam diye düşüne düşüne bir hal oldum asla kuaförde aldırtmazdım annem yapayım dedi onun da gözü iyi görmüyor kendimi kasarım diye korktum dün bana bir cesaret geldi A101 den satılan hazır ağda bantlarından aldım yatağa bir örtü serip yanıma bebek pudrası ve makas ağda bantları ayakta durabilen bir ayna aldım kızlar ağda bantlarını 2 şer parmak kalınlığında kestim bazen onları da ikiye böldüm minik minik oldular yani azıcık pudra döndükten sonra başladım ve inanın hepsini tertemiz aldım jilet yaptığımdan çok kalınlaşmış uçları hiç acımadı sadece bazen ufak kanama oldu kıl kökünde onun dışında çok memnun kaldım bundan sonra da hep böyle almayı düşünüyorum göbeğim varken böyle aldıydam sonrasında herhalde daha rahat olurum ağda yaptırmamış olanlara tavsiye ederim :KK49::halay:
Küçük küçük kesilmiş aldın az az
B nde böyle bişey yapmalıyım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın denemek istiyorum
Bende hep jilet kullandım ve hiç kuaföre gitmedim

Aynen kalsınlar mapus damlarinda az daha :KK70:
iyiyim simdi canim senin iyi olmana da sewindim cok zor oluyo gercekten agri olunca temizlikmi dedinnnnnn :temizlik:
bende kurt war duramiyorum kuzum sil supur yine bastan sonra agrim war sizim war iste
Ah sorma. Ben de sıkıldım artık. Eşim sağ olsun yapıyor ama işler istediğim gibi olmayınca canım sıkılıyor. Yine de kendimi frenliyorum iş yapmamak için. Paketin yenilenme zamanı yakındır inşallah. Seni buralarda özleyeceğiz.
Ay canım benim iyi yapmışsın.Ama nasıl karar verdin helal olsun.Doktorlar insanı korkutuyor.Yani herşeyi biz mi düşüneceğiz bunlar boş yere mi okumuşlar,gerçekten anlamıyorum doktorların kararlarını.İstiyorum en doğru kararı onlar versin,bide biz düşünüp kararlarını süzgeçten geçirmeyelim,tıp eğitimi alan onlar.Nişan gelsede doğumu gerektirmiyor illa ben bunu anlıyorum senin bu yaşadığından.Su gelmesi galiba çok önemli.Çok teşekkür ederim reoc um ya pofidiğin minnoşun güzel gelişsin tosun tosun gelsin inşallah ,bir hafta bir haftadır ,300-400 gr alıyorlar dimi bir haftada.Aynen bende tedbirli davranacağım karar aldım zaten sayenizde.Zaten bebek 37 de gelinde erken doğum olmuyormuş çok geçmiş olsun canım benim
Sağ ol canım. Aldıpım en doğru karardı. Bebek için bir sıkıntı olmaması, sadece her an suyum veya sancım gelir de doğum başlarsa diye alınmak istenmesi bana mantıklı gelmemişti. Diğer gidişimizde dr bekleyelim dedi. Nişan gelince hemen dopum olmayabiliyor canım. Bazılarında iki üç haftayı bile buluyormuş. Suyun gelmesi daha önemli. Gerçi kızımın dru sudan sonra iki güne kadar beklenebilir demişti ama ben o riski göze almadım ve hemen hastaneye gittim. Kilo alımı haftalık 200-400 gr bu zamanlarda sanırım.

Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
Allah kolaylık versin canım gecmis olsun sezeryan gününü bir iki gün değiştiremez mısın

Back
X