2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım yaa.. Bu senle ilgili değil ki.. Yarın kucağına alacaksın inşallah, beslemeyecek misin? Tabi ki hayır.. Elimizde değil bazı şeyler.. Sağlıklı olsun da bakmışsın yarın emiyor, 6ay sonra kemiriyor, 1 yıla kadar ne isterse kendi yiyor :) sen kavuşmanın güzelliğine odaklan, bu saatten sonra değiştirebileceğin birşey yok.. seneye yaşını kutlarken güzel şeyler hatırlamak için eğlenerek ve bence biraz da uyuyarak geçir bu geceyi.. Yine son gece diyerek fotoğraf çekin eşinle..
ha ha çok güzel yazmışsın valla,çok tatlısın

Canım genel anesteziden sonra ağrı çekebiliyorsın ama epiduralde ağrın hiç olmuyor,Ayrıca genel anestezi bebeğe de geçebiliyor bu yüzden epidurali tavsiye ediyorlar .ben ilk doğumumda spnioepidural diye yani ikisinin kombine uygulandığı yöntemle aldım kızımı kucağıma ve sıfır ağrı :nazar: aklında bulunsun senin de.ameliyathane korkunu yenersin inş artısı daha çok epiduralin.zaten bebek çıkınca hafif sedasyon veriyorlar etkilenme diye bana vermemişlerdi sağlıkçı olunca ortama alışkınım diye ben tercih etmemiştim,anestezi dr u Doğumdan sonra başıma geldi sen niye normal doğurmadın çok dayanıklısın aslında dedi.
Epidural ve spinal birlikte nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz ?
Bir de hiç ağrı olmuyor demişsiniz etkisi geçse bile ilk ayağa kalkışta falanda mi olmuyor

Hediyelik hazırlığına devam yarın kutulu halinide paylaşırım:) bugün bakınamadım buralara işyeri cok yoğundu. Gelince uyumuş kalmışım. yesiltepe87 yesiltepe87 çok geçmiş olsun canım benim Rabbim işlerini kolaylaştırsın feraha çıkarsın inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20180525-225243.webp
    Screenshot_20180525-225243.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 79
Haklısın canımm yarın öpüp koklayabilicem inşallah dediğin gibi birazda bünyeyle alakalı galiba o kadar özenmeme rahmen sağlıklı şeyler yemeye kısmet böylesiymiş
Canım hiç üzülme hamileliğin en başından bu yana çektiğim vicdan azabını bir ben bilirim. Daha önce kaybım var benim, nasipse inci 2. Tüp bebek denemesiyle gelecek bize, hergün iğne yapıyorum istemezmiyim herşeyi yiyebileyim. Ama olmuyor işte süt içemiyorum çorba içsem midem bulanıyor hala , kan ilacı vitamin alınca bulantım artıyor. İşyerinde ilaçları alamıyorum. Kan ilacı içip müdürün önünde çıkarmışlığım var. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip, @xra221 sanada söylüyorum bunu bak üzülmeyin sağlıkla dogsunlarda varsın zayıf olsunlar 1 aya kalmaz toparlar insallah kuzular

Canım hiç üzülme hamileliğin en başından bu yana çektiğim vicdan azabını bir ben bilirim. Daha önce kaybım var benim, nasipse inci 2. Tüp bebek denemesiyle gelecek bize, hergün iğne yapıyorum istemezmiyim herşeyi yiyebileyim. Ama olmuyor işte süt içemiyorum çorba içsem midem bulanıyor hala , kan ilacı vitamin alınca bulantım artıyor. İşyerinde ilaçları alamıyorum. Kan ilacı içip müdürün önünde çıkarmışlığım var. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip, @xra221 sanada söylüyorum bunu bak üzülmeyin sağlıkla dogsunlarda varsın zayıf olsunlar 1 aya kalmaz toparlar insallah kuzular
Kıyamam canım ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağolasın canım bol bol sütümüz olurda arayı kapatırız inşallah

Canım genel anesteziden sonra ağrı çekebiliyorsın ama epiduralde ağrın hiç olmuyor,Ayrıca genel anestezi bebeğe de geçebiliyor bu yüzden epidurali tavsiye ediyorlar .ben ilk doğumumda spnioepidural diye yani ikisinin kombine uygulandığı yöntemle aldım kızımı kucağıma ve sıfır ağrı :nazar: aklında bulunsun senin de.ameliyathane korkunu yenersin inş artısı daha çok epiduralin.zaten bebek çıkınca hafif sedasyon veriyorlar etkilenme diye bana vermemişlerdi sağlıkçı olunca ortama alışkınım diye ben tercih etmemiştim,anestezi dr u Doğumdan sonra başıma geldi sen niye normal doğurmadın çok dayanıklısın aslında dedi.
Yaa gerçekten mi . Valla gönlüme şu serpin. İnşallah sıkıntısı gece r benim de ilk doğum olacak ilk bebek . Valla çıktık bi yola hayırlısı inşallah. Doktorum ben hep yanında olacağım rahatlatacagim seni falan dedi ama ne olur bilmiyorum. Tansiyonu m düşer korkudan diye korkuyorum

Peki ayaklarını hissetme ne kadar süre ldim bebeğini hemen alabildin mi odaya geçince kucağına. İlk ayağa kalkan nasıl oldu eve gelince agri sizin oldu mu

@reoc canım cevaplar için çok teşekkür ederim bilgilendim sayende.
Dünden beri genel anestezi konuşuluyor,eğer gerek yoksa hiç düşünmeyin derim.Ben o kadar anestezi almak zorunda kaldımki hiçte alışamadım.güya uyuyup kalkacaksın diyorlar ama her seferinde ters kalktım.Hatta öyleki bir ara doktoruma uyutulmadan opu yapamazmısınz diye bile sordum.(ivf tedavisi gören çok iyi bilir opuyu)Sırf o anestezi yüzünden şimdi ne damar yolu açılsın istiyorum ne de serum o derece beni etkiledi.)Ha eğer gerek varsa o zaman yapılır ama keyfi çok gereksiz.Sonra her anestezinin bir riski var
Ben de tüp ebek ile hamile kaldım canım. Opu de transferi de iyi bilirim. Sen Genel anestezi den çok fazla mi etkileniyorsun sıkıntı ne oluyor sen de

Kızlar 38+4gunluk hamileyim bebegib ters duruyor yani makat geliş dün gece sahurda belden baslayip kasiklarimda ağrı oluyor normal mi vajinada baskı hissediyorum
Bunda ne için panikledin? Bende 38. Hafta içerisindeyim, 1 aydan uzun süredir o baskıları yaşıyorum.. Ben kilo almalarına bağlıyorum, ağırlaştılar iyice.. Her an elini, kolunu çıkaracak gibi hissediyorum.. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor.. Bunlar da zaten normal süreçler ki sen 39. Haftadasın.. Bir tek baş geliş olanlar bu sancıyı yaşar diye bir durum yoktur bence

Back
X