• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmişe malesef bakamadım. Çok şükür kavuştum güzel kızıma, ağrılarım beni delirtiyor. Oturup kalkarken ağrıdan çıldırıyorum. Gece 5 dk bile uyuyamadım bizim hatun sürekli ağlıyor. Sütüm inmedi mama için hastane vermiyor. Dün mama vermeyi denedik biberonu yadırgadı reddetti. Sürekli uyumak istiyor özellikle emme sırasında direkt dalıyor. Yapışık ikiz gibiyiz, kanamam hala cok yoğun damar yolları yüzünden çocuğu sabitleyemiyorum. Başkası yardımcı oluncada canım yanıyor. Lastik değilki bu meret çekip çocuğa veresin zorlaya zorlaya perişan oldum. Zaten hastaneden memnun kalmadım. Süt sağma makinesini kaç kez söyledim bebek annesini emmeli diyip geçiyorlar. Yarın taburcu olacağız inşallah, bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..

Yalnız benim dikişlerin içte ve dışta çok fazla.. Bir tarafa doğru şişim.. Canım hiç tatlı değildir ama ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum.. Lavabodan da çok korkuyorum.. Dikişlere birşey olur mu ki?

Yine benim bebeğimde uyanmıyor.. Hep uyuyor.. Gece defalarca denedim, gündüz de.. Burada yazılanları yaptım.. Alt açma, ayak sıkma Vs asla uyanmıyor.. Doktor mama verebilirsin dedi ama biberonu da itiyor..

Doğduğunda eli yüzü gayet iyiydi.. Sabah bir baktım gözlerinin alt ve üstü şişmiş ve kapanmış.. Doktor damla verdi ama elimle ayırıyorum, ona rağmen açılmıyor gözleri.. O derece kapandı ve heryeri kızardı.. Kızarıklığın üzeri de sarı sarı nokta.. Çok üzgünüm yaa..
Hayırlı olsun canım

Kızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..

Yalnız benim dikişlerin içte ve dışta çok fazla.. Bir tarafa doğru şişim.. Canım hiç tatlı değildir ama ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum.. Lavabodan da çok korkuyorum.. Dikişlere birşey olur mu ki?

Yine benim bebeğimde uyanmıyor.. Hep uyuyor.. Gece defalarca denedim, gündüz de.. Burada yazılanları yaptım.. Alt açma, ayak sıkma Vs asla uyanmıyor.. Doktor mama verebilirsin dedi ama biberonu da itiyor..

Doğduğunda eli yüzü gayet iyiydi.. Sabah bir baktım gözlerinin alt ve üstü şişmiş ve kapanmış.. Doktor damla verdi ama elimle ayırıyorum, ona rağmen açılmıyor gözleri.. O derece kapandı ve heryeri kızardı.. Kızarıklığın üzeri de sarı sarı nokta.. Çok üzgünüm yaa..

Geçmişe malesef bakamadım. Çok şükür kavuştum güzel kızıma, ağrılarım beni delirtiyor. Oturup kalkarken ağrıdan çıldırıyorum. Gece 5 dk bile uyuyamadım bizim hatun sürekli ağlıyor. Sütüm inmedi mama için hastane vermiyor. Dün mama vermeyi denedik biberonu yadırgadı reddetti. Sürekli uyumak istiyor özellikle emme sırasında direkt dalıyor. Yapışık ikiz gibiyiz, kanamam hala cok yoğun damar yolları yüzünden çocuğu sabitleyemiyorum. Başkası yardımcı oluncada canım yanıyor. Lastik değilki bu meret çekip çocuğa veresin zorlaya zorlaya perişan oldum. Zaten hastaneden memnun kalmadım. Süt sağma makinesini kaç kez söyledim bebek annesini emmeli diyip geçiyorlar. Yarın taburcu olacağız inşallah, bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar hayırlı olsun ilk zamanlar oldukça sancılı geçiyor ne yazıkki inş kolay toparlarsınız genrlde 3. Günden sonra daha iyi olunuyor

Kızlar 1. Ayda yapılacak kalça çıkıklığı ultrasonunu devlette yaptırmak istiyorum bilginiz var mı nsl oluyor önce doktora mı randevu alıyoruz? Sonrasında çok sıra oluyor mu ultrason için?

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bi türlü fırsat bulup giremiyorum buraya hiç zamanım olmuyor ve sizleri çok merak ediyorum dilerim herkes iyidir ...grupta kaç doğum kaldı malum sona yaklaştık artik ...bayrağı temmuz annelerine devretmeye az kaldı ..bide canımı sıkan bi konu var sizlerde sorayım çünkü kafayı yiycem düşün düşün bizim ufaklık işitme testinden geçemedi iki kulaktan kaldı 10 gün sonra tekrarlanicak ama benim uykularım kaçıyor ya duymuyorsa diye çünkü hiç uyanıyor hep uyuyor zorla uyandırıp mama veriyorum ...bide evde 5 yaşında bi oğlum var patırti kuturtu çığlık eksik olmuyor ona rağmen bizimki bebis hiç oralı değil ..gerçekten duymuyorum aceba ...şu an beş günlük böyle bişey yaşayan oldumu aranızda kızlar
Canım inş sorun yoktur köyü düşünme hemen, yeni doğanlar yüksek ses filan pek anlamaz tepki vermez sadece ani seslerde sıçrama filan olabili böyle bişi dikkatinş çekti mi hiç

Abla
Kızlar 1. Ayda yapılacak kalça çıkıklığı ultrasonunu devlette yaptırmak istiyorum bilginiz var mı nsl oluyor önce doktora mı randevu alıyoruz? Sonrasında çok sıra oluyor mu ultrason için?
Ablamlar yaptırmıştı çocuk doktoruna önce randevu almışlar çocuk doktoru yazmış kalça ultrasonu için

Ya kizlar bebegim fototerapi aldi gecen gece sarilik 19a yukselmisti. En son hastaneden cikarken 8,7 ile cikti. Saatte bir emzirmeye calisiyorum, 3 saatte bir de 30cc mama veriyorum. Yuzu yine sari geliyor bana :( bir de soyle birsey var AB 0 kan uyusmazligi var bebegimle benim. Bu buyuk bir etkenmis sarilikta. Sanirim sariligi duzelmiyor :(

Benim.ablamin bebegide hastanede yapılan testten gecememisti .sonra 1aylikken falan tekrar yaptirdik devlet hastanesinde busefer sorun olmadı.gecti testten.icin ferah olsun canım.ilk bebeklerin kulaklarında su falan kaliyormus dogumdan
Uyanmamasi da daha doğduklarıni bile farkedemiyor masumlar.yegenimide çok zor uyandirirdik çok sakin bir bebekti nerdeyse 1ay sesini duymadık gözlerini açmıyordu.hep altını açiyordu ablam emzirmeden önce burnunu topuğunu sikiuordu çünkü uyanmiyordu.masallah hala da öyle sakin ağlamak nedir bilmez.
Canım çok teşekkür ederim inşallah bizimkide geçer ...benim ilk çocuğum uyku nedir bilmezdi sürekli ağlardı 5 yaşında halada öyle bu sessiz olunca insan ister istemez korkuyor bi sorunmu var diye anne yüreği işte ..maşallah senin yeğenine canim

Co
Canım çok teşekkür ederim inşallah bizimkide geçer ...benim ilk çocuğum uyku nedir bilmezdi sürekli ağlardı 5 yaşında halada öyle bu sessiz olunca insan ister istemez korkuyor bi sorunmu var diye anne yüreği işte ..maşallah senin yeğenine canim
Çok teseteşe ederim canım.darisi bizimkilerin başına.ben bekkiyorum hala ve ona benzer huyu suyu diye dua ediyorum:dua:benim ilk bebek :anne::KK200:

Bizim bebiste öyle cnm doktorumuz anne sütü alarjisi gecer dedi ...gözünüz aydın canim

Merhaba, benim gibi geçmeyen idrar yol enfeksiyonu yaşayan oldu mu? Toplamda 4. kutu antibiyotiğimi kullanacağım ama sürekli tekrarlıyor. Bunun ne gibi zararı olur? Erken doğum vs olabilir diye okumuştum ama bu durumu tecrübe eden birileri var mı?

Emme hareketi yapiyor ama memeyi tutup emmiyor uyuyakaliyor oyle. Altini acinca falan gerinmeye basliyo ama gozlerini acamiyor kendini acamiyor. Surekli emzirmek istiyorum ama olmuyor, sutum azalmasin diye sagmaya basliyorum bu sefer sagdigimi biberonla vermek icin ugrasiyorum. :KK43: tekrarlamasin diye elimden geleni yapiyorum ama neden boyle anlayamadim
bende bugun emzirmeye gittim sukur canim ama benimkide mıc mıc zorla orasini sıka burasiyla oynaya zor cok zor acilmadi iki büklüm sasirdim napcami . Gercekten zor cok zor allahim yardimcimiz olsun yawrularimizi korusun bi doya doya kana kana emcekleri gunleri gorsek zorluklar geccek canim ama sabretcez

Valla bu durum beni korkutuyor fototerapi aldi gecen gun sariliktan sebep. Simdi sarilik yok ama yine de uyuyor surekli. Kendiliginden asla uyanmiyor. Az once dedigin gibi yaptim topugunu sıktım oyle uyandi agladi falan, 2 dk emdi hemen uykuya gecti yine. Nasil besleyecegim ben kizimi ya :KK43: normal mi boyle olmasi ne zaman duzelir ki?

Normal canım.sen her uyudugunda topuğunu sık burnunu sık yada totosuna pat pat yap topuklarına da aynı şekilde. Benim ki de hep uyuyor memede pek binkeyfine düşkün sipam bugün hep öyle yaptım uyandırdım..

Kızlar biliyosunuz bebeğim salı günü doğdu perşembe gününden berinde enfeksiyon ve sarılıktan yoğun bakımda yatıyor. Bugün ilk defa emzirmek için çağırdılar 3 saatte 1 emziriyorum kucağıma alıyorum nasıl moral oldu anlatamam çok şükür rabbime.

AnneAslan AnneAslan canimm bir de bugün ne öğrendim eğer emzirmeye başladı isek çıkması yakınmış Allahın izni ile az kaldı yani :)

Sekercikiz Sekercikiz
Canim allah razi olsun senden. dualarin icin cok sagol daha alamadim yawrumu benimde aklimdaydin kesin dogum yapti dedim ama kendi karmasamdan sakin bir oturamadim. Gözün aydin rabbim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin canim benim.Benim bebisin durumu iyi suan allaha sukur 15 gun oldu sabah 16 olcak emzirmeye geldim bugun hala hastanedeyim.Zar zor iki cektirdim biberon istiyo resmen oynuyo meme ucumla ama pes etmek yok israrla ugrasyorum. 2 3 gune ewe gecebilirim duzelirse emmesi. Senin bebise isitme testini gecemedi demissin sakin panik yapma allahin izniyle hic birseyi yoktur dualarimdasiniz. sende bol bol dua et korkma icine supe dusurme rabbim korur melekleri. 15 gun bi dolsun tekrarliyolar diye biliyorum o zaman net bir cewap alirsin canim. Hersey guzel olcak sen uzuntu yapma sutun icin ewladin icin

Merhaba, benim gibi geçmeyen idrar yol enfeksiyonu yaşayan oldu mu? Toplamda 4. kutu antibiyotiğimi kullanacağım ama sürekli tekrarlıyor. Bunun ne gibi zararı olur? Erken doğum vs olabilir diye okumuştum ama bu durumu tecrübe eden birileri var mı?

Benim de hep vardı enfeksiyon bol bol su iç başka çare yok canım. Gerçekten bol.bol iç ama öyle iki gün çok icio uçucu gün icmemezlik yapma .. ben evin her yerine su şişeleri koymuştum 1.5 lt gittiğim her Oda da içiyordum gördükçe sende öyle yapabilesin

Back
X