• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bugün kızım uyumadı kahvaltı madam bile duruyordu yiyecekleri attım dolaba hemen bulaşık masa ev dağınıktır hep onla ilgilensin sonra baktım uyumuyor battaniye sardım .
Komşum aşağıda yün döşek yapiyordu
Bahçemiz güzel çimen oraya indim bebekle
Hemen orda kucağımda uyudu
Eve çıktım yatağına yatırdım
İşlerimi yaptım evi topladım çamaşır astım mutfağı topladım karpuz kestim kendime oturdum yedim.
Onla hayatınıza yön verin
Eskisi gibi olmayacak artık haaytiniz
Artık bir bebek var hayatınızda
İlk gebeliği olanlar için yazdım

Kızlar ilginç ama benim sol kaburga ağrım var beyye araştırdım normal diyor ama morarir birvyerin ağrır ya öyle bir agri

kızlar stres yapmayın öyle yada böyle bebeğiniz büyüyecek..
Ağlarsa panik yapmayın
Yemek yiyin duş alın
Tecrübeli anne konuşuyor. Ben ilkinde acayip paniktim.. Çocugunda burnundan getirdim kendiminde hala ona karşı biraz öyleyim. Bunda daha rahatım araları 2.5 yaş. İlk bebekte okusaydım bu yazdığını he söylemesi kolay der geçerdim. Ama şimdi tecrübeyi farkediyor insan . Aynen ağlıyorsa gazı vardır geçmiyor işte Bi üç ay sürecek böyle napalm alışcaz

Selam kızlar nasılsınız ...size bebislerde alakalı bişey sorucam benim kızımın ağzından kopuk geliyor günde 6 -7 defa sizlerin bebislerdede oluyomu doktora götürsem mi korktum biraz.. bide bebisleriniz gece uyurken kaka yapıyorumu benimki uykusunda kaka yapıyor bu normalmi ya bilemedim. ..
Evet gece kaka yapıyor bizimki de maalesef değiştirirken de sonuna kadar açiyor gözlerini bir daha uyutabilene aşk olsun

Kızlar bu göğüs ucu yaraları sezeryan ameliyatından daha betermiş Allah aşkına çözüm bulan yazsın bebeğimi emzirirken kendimi kasnaktan bi hal oldum:mad::mad:
Ben gümüş kapak tavsiye ederim ama tuzlu biraz, Allaha şükür ilk gün dışında problem yasamadım. Kızımla sürekli emzirme halinde olmama rağmen hiç yara olmadı. İlk gün işgüzar bi akrabam ben anestezi etkisindeyken ucunu tutup sürekli çocuğun ağzına verdigi icin tahriş olmuştu. Sütümden 1 damla yayıp kapak kapatınca oda geçti

Son düzenleme:
Ben gümüş kapak tavsiye ederim ama tuzlu biraz, Allaha şükür ilk gün dışında problem yasamadım. Kızımla sürekli emzirme halinde olmama rağmen hiç yara olmadı. İlk gün işgüzar bi akrabam ben anestezi etkisindeyken ucunu tutup sürekli çocuğun ağzına verdigi icib tahriş olmuştu. Sütümden 1 damla yayıp kapak kapatınca oda geçti
Canım hiç acı olmuyor mu emzirirken eğer öyleyse kıyıp paraya alırım İnan emzirmek işkence oğlumla tadını çıkara çıkara bi emziremedim

Canım hiç acı olmuyor mu emzirirken eğer öyleyse kıyıp paraya alırım İnan emzirmek işkence oğlumla tadını çıkara çıkara bi emziremedim
İlk gün bildiğin kırmızı yara olmuştu kapağı kapatınca ertesi güne acı sızı kalmadı. Gece ve gündüz 10 saat memede kalıyor nerdeyse şu an sütüm yok ama sürekli deniyorum. Mamayıda biberonla değil kateterle emzirir gibi memeyle birlikte veriyorum. Bebek uyuduğunda sağım yapiyorum. Bu kadar uğraşmaya rağmen sıfır acı hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür

İlk gün bildiğin kırmızı yara olmuştu kapağı kapatınca ertesi güne acı sızı kalmadı. Gece ve gündüz 10 saat memede kalıyor nerdeyse şu an sütüm yok ama sürekli deniyorum. Mamayıda biberonla değil kateterle emzirir gibi memeyle birlikte veriyorum. Bebek uyuduğunda sağım yapiyorum. Bu kadar uğraşmaya rağmen sıfır acı hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
Bende sayfasına baktım memnun olan çok ama işe yaramadı diye msj yazan da var kararsız kaldım o yüzden neyse belki şu bebek parası yatarsa PTT onla kendime hediye alırım ilerde dişleri falan çıkınca daha beter olcak diye korkuyorum

Canim ben dünden beri kremi kullaniyorum Allah razı olsun işkence gibiydi tamamen geçmedi ama duzelmeye başladı. Bir sorum olacaktı yanlış yapmak istemiyorum bu kremi dunden beri sürekli kullanıyorum her emzirmede yıkayıp tekrar sürüyorum fazla olup zararı olurmuki ?

Bana dr 3 defa yeter demişti ama ben de daha sık sürüyordum. Bi sorun yaşamadım canım

Bu gece deliksiz uyudum annem baktı pek uyumamış o ara bende süt olmuş dinlendiğim için sanırım diğer zamanlara göre biraz daha iyiydi sabah 7 uyandı sol göğüsle doydu uyudu 8:30 uyandı sağ göğüs verdim uyumadı sürekli meme ağızda oyalandı saat 10 da fena acıktı bağırmaya başladı 40 ml mama hazırladım onu içti sustu. Acaba tüm gün meme vermeyip sadece gece mi emzirsek birikmiş olur gündüz mama gece meme artık denemediğim yol kalmadı sanırım :KK43:
Gece mama gündüz meme veryom

Selam kızlar nasılsınız ...size bebislerde alakalı bişey sorucam benim kızımın ağzından kopuk geliyor günde 6 -7 defa sizlerin bebislerdede oluyomu doktora götürsem mi korktum biraz.. bide bebisleriniz gece uyurken kaka yapıyorumu benimki uykusunda kaka yapıyor bu normalmi ya bilemedim. ..
Beskendikten sonra mı köpük geliyorr oyleyse sorun olmadığını düşünüyorum ve benim bebeğim de uyurken kaka yaptığı oluyor bence bu da normaldir yapsın da kabız olmasın

Gece sık sık uyandırıyormusunuz acaba benimki karnı tok olunca 4 saate anca uyanıyor kendi uyanmasını bekliyorum altını açıyorum bazen uyanıyor bazen uyanmıyor
Ben 2 buçuk saat geçince uyandiriyorum zor oluyor uyandırmak. Altını açınca serin serin siliyorum daha kolay oluyor uyanmasi. Bazı geceler kendi uyanıyor

Benim bebeğimde de pullanma var zeytinyağı sürüyorum ama direkt sürüyorum ısıtıp soğutma neden yapılıyor acaba
Zeytinyağinda asit var yakabilir tenini kızarır rahatsız eder. ben bebeyagi kullaniyorum emiyor vücudu ayni zamanda besliyor diye biliyorum

Gece sık sık uyandırıyormusunuz acaba benimki karnı tok olunca 4 saate anca uyanıyor kendi uyanmasını bekliyorum altını açıyorum bazen uyanıyor bazen uyanmıyor
Üç saate varabilşyor uyanması, önce iki saat olunca uyandırıp beslemek istedim memeyi almadı üzerini acım, altını değiştirdim falan ama uykusunu acamadı, sonra kendisinin uyanmasını bekledim o zamn daha kolay olduğunu fark edince artık uyanmasını bekliyorum. Bu durumu bir doktora danuştıö iki saat kural değil uyku da onun için önemli uyanmasını bekleyebilirsin dedi.

Back
X