Ben emzirdikçe sütün artar olayına inanmıyorum artık, tomrisin emzirme kampınıda yaptım çocuğu morarana kadar ağlattım 48 saat emzirdim nerdeyse. Çişli beze bakın diyorlar 2 tane bez ıslandı. Mama verince normale döndü. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum gece bazen bir kez 12 ya da 1 gibi verip sabah 7 de verdiğim oluyor. Uyku sersemi diye emsin diyorum. Ona rağmen 10 günde 250 gr almış birde mama vermesem açlıktan öldürürüm çocuğu. Aslında sürekli gaz çıkarıyor damla sayesinde ama bitmiyor nasıl gazsa birde bana aşırı bağımlı. Emzirme yastığı mekanımız resmen kucağımda uyuyor sabah 5 te uyudu kımıldamadım bende 9 a kadar deliksiz uyku çekti bende altıma yapıyordum nerdeyse

d vitaminini herkes kullanıyor diye bırakmaya cesaretim yok. Annemlere gelirken evde unutmuştum esim 3 gün sonra getirdi o arada da aynı huzursuzdu doğuştan huysuz velet[/QUOTE

o dediğin doğru ama adamı altına ettirir bu veletler. Şaşırdım canım ya,az almış hakkaten elinden geleni yapmışsınki bundan sonra yapacak birşey yok heralde.ben şahsen denememiştim deneyince demekki oluyor diye düşündüm.D vitamini konusu öyle herkes kullanıyor farkındayım.Sana yazık ya nasıl oturdun o kadar süre

,ben bir iki kere 1.5 saat ayağımda salladım ayaklarım topuklarım uyuştu