• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yasit bebeklerimiz. Ben bunalima girdim sutum az oldugu icin siz nasilsiniz teselli oluyorum ayni durumds olan kisilerle konusuncs
Ben de çok bunalıma girdim ilk başta. Hala daha ara ara geliyorlar. Özellikle etraftan sürümün olmamasıyla ilgili yorumlar gelince kötü oluyorum. Genel olarak alıştım. Bebeğin çok aglak değilse emzirme sanatı grubuna üye ol ordan destek al. Ben yapamadım her saniye ağladığı için hiçbir tavsiyeyi uygulayamadim

Ben de çok bunalıma girdim ilk başta. Hala daha ara ara geliyorlar. Özellikle etraftan sürümün olmamasıyla ilgili yorumlar gelince kötü oluyorum. Genel olarak alıştım. Bebeğin çok aglak değilse emzirme sanatı grubuna üye ol ordan destek al. Ben yapamadım her saniye ağladığı için hiçbir tavsiyeyi uygulayamadim
Ben o gruba gıcığım, emzik yok biberon yok silikon uç yok aradan plastikleri çıkar çevir çevir emzir. Çocuk arş-ı alayı inletsin sen emzir peh

Ben o gruba gıcığım, emzik yok biberon yok silikon uç yok aradan plastikleri çıkar çevir çevir emzir. Çocuk arş-ı alayı inletsin sen emzir peh
Genel olarak ben de gicigim ama bazı kişilere gerçekten faydaları dokunabiliyor. Bebeği aglak inatçı olmayan ve sütü emzirmeyle hemencecik çoğalan ya da cocugunun az kilo almasını normal karşılayabilecek kişilere özellikle.
Bebek memeyi tutmuyor diyorum tutar tutar diyorlar vallahi de tutmadı billahi de yaa sagdikca da süt mut artmadi.

Genel olarak ben de gicigim ama bazı kişilere gerçekten faydaları dokunabiliyor. Bebeği aglak inatçı olmayan ve sütü emzirmeyle hemencecik çoğalan ya da cocugunun az kilo almasını normal karşılayabilecek kişilere özellikle.
Bebek memeyi tutmuyor diyorum tutar tutar diyorlar vallahi de tutmadı billahi de yaa sagdikca da süt mut artmadi.
Benim sağdığım zaman yara açılıyor. Emzirin gitsin diyorlarda benim kadar emziren yoktur. 11 de başladım 4 e kadar evir çevir emzirdim cocuk hala aranıyor ne yapim nereye kadar ağlatayım. Masajını yapıyorum gazına damlası iyi geldi. Bilmeden konuşuyorlar bence

Benim sağdığım zaman yara açılıyor. Emzirin gitsin diyorlarda benim kadar emziren yoktur. 11 de başladım 4 e kadar evir çevir emzirdim cocuk hala aranıyor ne yapim nereye kadar ağlatayım. Masajını yapıyorum gazına damlası iyi geldi. Bilmeden konuşuyorlar bence
Bugun oraya da istek gonderdim o zaman hic medet ummayayim sizinle ayni durumdayim cunku

Geçmiş olsun, doğumdan sonra kaç dikiş oldu diye sormak hiç aklıma gelmedi ama içte ve dışta olduğunu söylemişti doktor, Oturmakta zorlandığıma göre vardır dört beş:) hatta kendimi hemoroid ameliyatı olmuş gibi hissettmiştim
Çok gecmis olsun benimde öyleydi tuvalet e bile oturamiyordum

Emzirme olayı çok zor :( kızlar bakin Hele bana. Benim kızım Eğer evdeysek hep emmek , memede kalmak istiyor aksi olunca ağlıyor çok fena daha oyalanmiyor . Neyse demem o ki ben sütünün olduğunu düşünüyorum ama benim kıza yetmiyor mu ki hep meme emmek istiyor ? Artık yoruldum oturmaktan popom ağrıyor , tuvalete bile gidemiyorum

Yasit bebeklerimiz. Ben bunalima girdim sutum az oldugu icin siz nasilsiniz teselli oluyorum ayni durumds olan kisilerle konusuncs

Ben de mama verenlerdenim sütüm hiç artmadı Ne yaptıysam hala 10 - 15cc bebek olacak iki aylık, sütüm az deyince sanıyorlar ki 40-50 cıkıyor sonra AA mama mı demeleri beni bitiriyor hala alışamadım bu duruma :(

Canım yüz üstü yatırmayı denedin mi öyle de bi nebze olsun rahat ediyor.yazdiklarin aynısını ben de yaşıyorum inlemesine uyanıyorum zaten doğru düzgün uyuyamiyoruz da..Allah yardımcımız olsun vallaha
Yatırıyorum canım.. Omzuma alıyorum, ön kısmıma ayaklarını toparlayıp alıyorum, yüz üstü yastığa yatırıyorum, ana kucağına koyuyorum, bebek arabasına koyup evde gezdiriyorum, ayaklarını yere bastırıyorum zıp zıp zıplıyor.. Ama yok.. Gün boyu kucakta olunca herşeyi deniyoruz.. Gazı bitse idi bi yavruların..

Canım benimde azdı sütüm.. İlk günler mama verdim.. Kişiden kişiye değişir belki ama bende hurma hoşafı, yeşil soğan ve yeşillikli bulgur ve irmik baya süt artırdı.. Sağınca 5ml bile çıkmazdı.. Ama ben hep sütüm artacak, bu işe yarayacak dedim, artırmayacağını düşünmedim hiç.. Hurma hoşafını; bir avuç hurma, bir avuç gün kurusu, bir avuç üzümü bir buçuk litre suda kaynatıp, blenderdan geçiriyorum.. İsteğe göre şeker ekleyebilirsin.. İnşallah işe yarar canım.. Aksi olsa da bizlerde mama ile büyümüşüz.. Çok şükür bir sıkıntımız yok.. Üzmeyin kendinizi

Arşa çıktı huysuzluğu, uykusuzluktan gözleri şişti yinede uyumuyor. Gaz çıkarmaktan korkuyor belki bugün doktora gideriz. Aşırı ağlak çünkü. Ürünle birlikte fatura yada sertifika gelmedi. Barkodunu sorgulamıştım. Birde instagram sayfalarında tüm ürünler var. Orjinal olmasa markanın yanına türkiye diye başlık atmazlar heralde
Canım bana gelen üründe de aynı numara var.. Başka bir satıcıdan aldım ben.. Normal mi ki acaba ?

Canım bana gelen üründe de aynı numara var.. Başka bir satıcıdan aldım ben.. Normal mi ki acaba ?
Canım araştırdım aynı seri ürün oldukları için barkodları aynı oluyormuş, amerikadaki barkod sistemi kimlik numarası gibiymiş seriye göre lot numarası değişiyormuş. Onlarda ürünlerin geldiği en dış kutuda yazıyormuş ben instagramda ki hesap üzerinden almaya devam edeceğim bitince. Normal damlalardan daha çok faydasını gördüm. Düşük doz vermeme rağmen

Sut olmasi icin bol hurma yiyin kizlar. Her derde deva insallah. Gunde 3 litre su kafanıza göre de hurma. Seker hastası olanlar dikkat etsin de. Bende artirmaya çalışıyorum. Bunları deniyorum

Ben emzirdikçe sütün artar olayına inanmıyorum artık, tomrisin emzirme kampınıda yaptım çocuğu morarana kadar ağlattım 48 saat emzirdim nerdeyse. Çişli beze bakın diyorlar 2 tane bez ıslandı. Mama verince normale döndü. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum gece bazen bir kez 12 ya da 1 gibi verip sabah 7 de verdiğim oluyor. Uyku sersemi diye emsin diyorum. Ona rağmen 10 günde 250 gr almış birde mama vermesem açlıktan öldürürüm çocuğu. Aslında sürekli gaz çıkarıyor damla sayesinde ama bitmiyor nasıl gazsa birde bana aşırı bağımlı. Emzirme yastığı mekanımız resmen kucağımda uyuyor sabah 5 te uyudu kımıldamadım bende 9 a kadar deliksiz uyku çekti bende altıma yapıyordum nerdeyse :KK70: d vitaminini herkes kullanıyor diye bırakmaya cesaretim yok. Annemlere gelirken evde unutmuştum esim 3 gün sonra getirdi o arada da aynı huzursuzdu doğuştan huysuz velet[/QUOTE:KK70:o dediğin doğru ama adamı altına ettirir bu veletler. Şaşırdım canım ya,az almış hakkaten elinden geleni yapmışsınki bundan sonra yapacak birşey yok heralde.ben şahsen denememiştim deneyince demekki oluyor diye düşündüm.D vitamini konusu öyle herkes kullanıyor farkındayım.Sana yazık ya nasıl oturdun o kadar süre:KK57:,ben bir iki kere 1.5 saat ayağımda salladım ayaklarım topuklarım uyuştu

En buyuk korkum o. Sizinki kac gunluk. Emzirme

En buyuk korkum o. Ben dusurmeye calisiyorum mamanin miktarini. Emzirneyi destekleyici sistem varmis baska bir konu basliginda bir arkadas tavsiye etti onu uygulayacagim mutlaka
Benimki şuan 42 günlük.Benimkide işte ilk başlarda benide emiyordu mamayıda alıyordu.Hatta annemler falan "senin çocuk obur mamayı alsada seni bırakmaz" diyorlardı ama öyle olmadı.Anne göğsüne benzeyen aventin biberonunu kullandığım halde benimkini farketmeye başladı.En büyük sorunda biberon gibi fazla gelmemesiydi sütün.Çünkü benimki tıkanırcasına emiyor,tabi biberondan daha rahat geliyor beni emerken öfke krizlerine giriyordu başlarda sonrada sadece geceleri uyku sersemiyken beni emmeye başladı.Ben arkadaşımın dediklerini yapıyorum işin aslı eds falan bilmiyorum.Bana dediki bir göğsün bitince ötekine geçir o bitince diğerine tekrar dön.10 15 dakikada bir bunu yaptım sonra baktım memede durma süresi arttı ama ağlamalarına biraz katlanmak gerekiyor hiç mama verme dedi onuda yaptım.Açıkınca meme verdim almayıncada oyaladık iyice acıkana dek bekledik(memeyi ceviremeyecek durama gelene dek) Zor atbi yazdığım kadar kolay olmadı bazen hale bir krize giryor.ama sabrediyorum

fnd_50 fnd_50 canım naber ya.Kilolarla hamileyken benim gibi başı dertte olan arkadaşım. Bak ben 82 kiloyla sezaryene girdim doğumdan 15 gün sonra 10 kilo vermiştim şimdi hala 72 kiloyum takıldım inmiyor aşağı. dediğin gibi sezaryen olunca insan korkuyor ne zaman plates falan yapabiliriz acaba?Sen ne yaptın verebildinmi.

Benimki şuan 42 günlük.Benimkide işte ilk başlarda benide emiyordu mamayıda alıyordu.Hatta annemler falan "senin çocuk obur mamayı alsada seni bırakmaz" diyorlardı ama öyle olmadı.Anne göğsüne benzeyen aventin biberonunu kullandığım halde benimkini farketmeye başladı.En büyük sorunda biberon gibi fazla gelmemesiydi sütün.Çünkü benimki tıkanırcasına emiyor,tabi biberondan daha rahat geliyor beni emerken öfke krizlerine giriyordu başlarda sonrada sadece geceleri uyku sersemiyken beni emmeye başladı.Ben arkadaşımın dediklerini yapıyorum işin aslı eds falan bilmiyorum.Bana dediki bir göğsün bitince ötekine geçir o bitince diğerine tekrar dön.10 15 dakikada bir bunu yaptım sonra baktım memede durma süresi arttı ama ağlamalarına biraz katlanmak gerekiyor hiç mama verme dedi onuda yaptım.Açıkınca meme verdim almayıncada oyaladık iyice acıkana dek bekledik(memeyi ceviremeyecek durama gelene dek) Zor atbi yazdığım kadar kolay olmadı bazen hale bir krize giryor.ama sabrediyorum

Seninle ayni durumdayiz allah yardimcimiz olsun
Öyle canım ama baya düzene giriyor gözün korkmasın sadece çok fazla emmek istiyor bazen hırsını memeden çıkarıyor ağzıyla tutup tutup çekiyor lastik gibi yada içeri doğru kafasıyla ittiriyor(yavru inekler yapar ya onlar gibi :) ) mahvetti göğüs uçlarımı hep soğuk pres yapıyorum geçsin diye acısı.İnşallah yoluna koyarsın canım

Back
X