- Konu Sahibi Blackbluee1
- #41.261
Düğüne gidenler biz de bayramda gideceğiz ama ne giyeceğini bilemiyorum emzirmek gerek gömlek mi giydiniz elbise giyme
Ben mama vermedim bugüne kadar.o yüzden mama konusunda hiç fikrim yok canım yazdığını okudum ama bu yüzden cevap veremedim.kilo alımı az diye eşim birara baya verelim dedi mama ama ben istemedim.disari çıktigimda annem ve kayınvalidem sagdigin sütlerden veriyor.gecen tecrübeli bir arkadaşımla konuştum o ise başlayınca mama alır sütun yetmez ozaman da bebek mamanin tadını beğenmez dedi.kafam karıştı.kakayi günde birkere zar zor yapıyor şimdi mamayla düzenini bozmak istemedim ama buayki kilo alımına göre bakalım doktor ne diyecek.ise kısmetse ocak sonu gibi başlayacağım.ozaman yavaştan ek gıdaya da geçmiş olur kismetseİşe ne zaman başlıyacaksın cnm ben de bugün mama arayışına girdim. Sadece emziriyorum kilo alımı da ne cok ne az normal demişti doktor. Ama bazen dışarı çıkıp hava almak istiyorum. Sağma makinası almadım yanıma annemdeyim. O yüzden hem Bi öğün mama vereyim işe başlayınca da rahat olur diye düşündüm. Siz hangi mama yı kullanıyorsunuz. Bugün Facebook grubumuzda sordum. Bazı arka daşlar hemen yardımcı oldu sağ olsunlar.
Hem sağmak tan cok yoruldum hem de annem bakarken ona da rahat olsun istiyorum